DETERGJENT KUNDER PLUHURIT FULCRON SUPER ANTIPOLVE...

DETERGJENT KUNDER PLUHURIT FULCRON SUPER ANTIPOLVE...

790 Lekë EksTaksë:790 Lekë

Pastron dhe dizenfekton tërësisht të gjitha sipërfaqet, duke eliminuar pluhurin, gjurmët e gishtërinjve dhe njollat pa lënë vija. Është në gjendje të eliminojë pluhurin lehtësisht falë barrierës speciale antistatike që ngadalës..

DETERGJENT PER VASKAT ME ULTRATINGUJ FULCRON (konc...

DETERGJENT PER VASKAT ME ULTRATINGUJ FULCRON (konc...

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

Detergjent alkalin i koncentruar. Produkt i krijuar për t'u përdorur i holluar, në vaskat me ultratinguj.Efektiv në heqjen e papastërtive organike, yndyrës dhe mbetjeve të karbonit.Ideal për pastrim në sektorin e automobilisti..

SOLUCION ANTIKALKARE FULCRON DISINCROSTANTE 5L-257...

SOLUCION ANTIKALKARE FULCRON DISINCROSTANTE 5L-257...

3,140 Lekë EksTaksë:3,140 Lekë

Formula e koncentruar e bazuar në acid organik, është e përforcuar me surfaktantë të aftë për të eliminuar grumbullimin e gëlqeres dhe mbetjeve yndyrore, të cilat shpesh shkaktojnë gërryerje të materialeve, bllokim të filtrave,..

SOLUCION ANTIKALKARE FULCRON SUPER ANTICALCARE 750...

SOLUCION ANTIKALKARE FULCRON SUPER ANTICALCARE 750...

790 Lekë EksTaksë:790 Lekë

Pastron dhe dezinfekton tërësisht të gjitha sipërfaqet, duke eliminuar pluhurin, gjurmët e gishtërinjve si dhe njollat ​​pa lënë vija. Është në gjendje të eliminojë pluhurin lehtësisht falë barrierës së tij speciale antistatike ..

SOLUCION FULCRON CASA PER ELIMINIMIN E AROMAVE TE ...

Fulcron

SOLUCION FULCRON CASA PER ELIMINIMIN E AROMAVE TE ...

1,420 Lekë EksTaksë:1,420 Lekë

Ajo vepron drejtpërdrejt dhe parandalon shfaqjen e aromave të këqija dhe bllokimeve.Përmban një përzierje të zgjedhur të baktereve dhe enzimave natyrore.Specifike për të metabolizuar substancat organike.METODA E PËRDORIMIT: Hid..

SOLUCION FULCRON CASA PER ELIMINIMIN E MYKUT 500 m...

Fulcron

SOLUCION FULCRON CASA PER ELIMINIMIN E MYKUT 500 m...

1,060 Lekë EksTaksë:1,060 Lekë

Detergjent i krijuar për heqjen e njollave të mykut; me veprim dizenfektimi, efekt të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm. Ndërpret dhe parandalon formimin e mykut dhe myshkut në mjedise me lagështi të lartë...

SOLUCION FULCRON CASA PER HEQJEN E YNDYRNAVE TE FO...

Fulcron

SOLUCION FULCRON CASA PER HEQJEN E YNDYRNAVE TE FO...

1,580 Lekë EksTaksë:1,580 Lekë

Solucion me formulë profesionale, i krijuar posaçërisht për pastrimin e përgjithshëm të të gjitha mjediseve dhe zonave të destinuara për përpunimin, paketimin dhe transportin e ushqimit.Heq shpejt papastërtitë pa lënë mbetje.Nu..

SOLUCION FULCRON CASA PER HEQJEN E YNDYRNAVE TE FO...

Fulcron

SOLUCION FULCRON CASA PER HEQJEN E YNDYRNAVE TE FO...

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

Solucion me formulë profesionale, i krijuar posaçërisht për pastrimin e përgjithshëm të të gjitha mjediseve dhe zonave të destinuara për përpunimin, paketimin dhe transportin e ushqimit.Heq shpejt papastërtitë pa lënë mbetje.Nuk i..

SOLUCION FULCRON CASA PER HEQJEN E YNDYRNAVE TE FO...

Fulcron

SOLUCION FULCRON CASA PER HEQJEN E YNDYRNAVE TE FO...

610 Lekë EksTaksë:610 Lekë

Solucion i gatshem për përdorim.I përshtatshm për të gjitha sipërfaqet, eliminon papastërtitë e mëdha në një kohë të shkurtër pa lënë mbetje, duke lënë një aromë të këndshme.Nuk i ndryshon sipërfaqet.FUSHAT E PËRDORIMITXham,..

SOLUCION FULCRON CASA PER PASTRIM PER SIPERFAQE DE...

Fulcron

SOLUCION FULCRON CASA PER PASTRIM PER SIPERFAQE DE...

620 Lekë EksTaksë:620 Lekë

Solucion pastrimi i cili është në gjendje të largojë papastërtitë më të forta brenda pak sekondave.Formula e tij e përqendruar mund të aplikohet i paholluar ose i holluar, në varësi të llojit të papastërtisë dhe sipërfaqes.K..

SOLUCION FULCRON CASA PER PASTRIM TE XHAMIT TE OXH...

Fulcron

SOLUCION FULCRON CASA PER PASTRIM TE XHAMIT TE OXH...

560 Lekë EksTaksë:560 Lekë

Pastrues i gatshëm për përdorim në xhama oxhaqesh dhe furrash.Formula inovative me përqendrim të lartë të përbërësve aktivë.Krijuar posaçërisht për të pastruar blozën e depozituar brenda xhamit të oxhakut dhe sobave.Fuqia e lar..

SOLUCION FULCRON CASA PER ZHBLLOKIM TUBACIONESH SG...

SOLUCION FULCRON CASA PER ZHBLLOKIM TUBACIONESH SG...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

PËRSHKRIM I PRODUKTITZhbllokues kimik për tualete, lavamane, dushe dhe bide.Me bazë acidi sulfurik të përqëndruar, ai largon të gjitha llojet e mbetjeve organike dhe inorganike që mund të bllokojnë tubat.Shpërbën me shpejtësi letr..

SOLUCION FULCRON DEKALCIFIKUES KONCENTRAT 1 L-2565

SOLUCION FULCRON DEKALCIFIKUES KONCENTRAT 1 L-2565

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Koncentrat dekalcifikues FulcronJo më ekrustime dhe gurë gëlqerorë!Largon tërësisht dhe në mënyrë efektive kokrrizat e gëlqeres, mbetjet dhe shtresat e çimentos, grumbullimin e kripës, njollat e ndryshkut, niseshtenë.Formula e tij..

SOLUCION FULCRON HARD SURFACES PER PASTRIM UNIVERS...

Fulcron

SOLUCION FULCRON HARD SURFACES PER PASTRIM UNIVERS...

2,180 Lekë EksTaksë:2,180 Lekë

Eleminon papastërtitë e forta në pak sekonda. Ka formulë të koncentruar: mund të përdoret i paholluar ose i holluar, në varësi të llojit të papastërtisë dhe sipërfaqes që do të trajtohet.Nuk është i ndezshëm.Nuk është gërr..

SOLUCION FULCRON HARD SURFACES PER PASTRIM UNIVERS...

Fulcron

SOLUCION FULCRON HARD SURFACES PER PASTRIM UNIVERS...

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Eleminon papastërtitë e forta në pak sekonda. Ka formul të koncentruar: mund të përdoret i paholluar ose i holluar, në varësi të llojit të papastërtisë dhe sipërfaqes që do të trajtohet.Nuk është i ndezshëm.Nuk është gërryes.Nu..

SOLUCION FULCRON PER HEQJEN E NJOLLAVE TE OKSIDUES...

SOLUCION FULCRON PER HEQJEN E NJOLLAVE TE OKSIDUES...

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

Formula e tij profesionale e bazuar në oksigjenin aktiv dhe surfaktantë, depërton fijet e pëlhurave me shkumën e tij aktive dhe largon shpejt njollat ​​më forta të oksidueshme, si çaji, kafeja, vera, alkooli, frutat.I përdorur si ..

SOLUCION FULCRON PER HEQJEN E NJOLLAVE TE YNDYRSHM...

SOLUCION FULCRON PER HEQJEN E NJOLLAVE TE YNDYRSHM...

1,330 Lekë EksTaksë:1,330 Lekë

PËRSHKRIM:Formula profesionale me veti të theksuara kundër njollave, e bazuar në surfaktantë dhe enzima, largon shpejt njollat më të vështira të yndyrës dhe proteinave, si vaj, salcë, lëng mishi, gjak, yndyrë, buzëkuq, make-up, ve..

SOLUCION FULCRON PER PASTRIM XHAMI SUPER PULITORE ...

SOLUCION FULCRON PER PASTRIM XHAMI SUPER PULITORE ...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Pastron sipërfaqe, të tilla si: pasqyra, xhama, kristale dhe sipërfaqe kromi, duke i lënë ato të pastra, pa vija dhe me shkëlqim.Formula e tij inovative është në gjendje të heqë shpejt shenjat e pluhurit, gjurmët e gishtërinjve dh..

SOLUCION KUNDER INSEKTEVE FULCRON ACARICIDA INSETT...

SOLUCION KUNDER INSEKTEVE FULCRON ACARICIDA INSETT...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

SOLUCION KUNDËR INSEKTEVE: marimangat gjejnë në shtëpi kushtet ideale për të jetuar dhe riprodhuar në çdo depozitim pluhuri, ku në përgjithësi ka sasi të vogla rëre, dheu, fibrash sintetike dhe detrite me origjinë shtazore që r..

SOLUCION PASTRUES DHE SHKELQYES DYSHEMEJE FULCRON ...

SOLUCION PASTRUES DHE SHKELQYES DYSHEMEJE FULCRON ...

1,160 Lekë EksTaksë:1,160 Lekë

Formulë profesionale.Krijuar për ta bërë më të lehtë dhe më të shpejtë pastrimin dhe luçidimin e dyshemeve. Me vetëm një aplikim, ju arrini një pastrim të thellë pa lënë shenja, një efekt shkëlqimi dhe gjithashtu mbrojtje ndaj..

SOLUCION PASTRUES DHE SHKELQYES PARKETI FULCRON TR...

SOLUCION PASTRUES DHE SHKELQYES PARKETI FULCRON TR...

1,160 Lekë EksTaksë:1,160 Lekë

Formulë profesionale.Krijuar për ta bërë më të lehtë dhe më të shpejtë pastrimin dhe luçidimin e parketeve dhe laminateve. Me vetëm një aplikim, ju arrini një pastrim të thellë pa lënë shenja, një efekt shkëlqimi dhe gjithash..

SOLUCION PASTRUES TAPICERIE DHE TAPETE FULCRON SUP...

SOLUCION PASTRUES TAPICERIE DHE TAPETE FULCRON SUP...

530 Lekë EksTaksë:530 Lekë

PËRSHKRIM:Solucioni rinovon ngjyrat origjinale duke eliminuar me efikasitet maksimal papastërtitë më të vështira.Përmban substanca aktive që depërtojnë në fibra duke neutralizuar aromat e këqija të shkaktuara nga tymi ose kafshët...

SOLUCION PER DYSHEME FULCRON PAVIMENTI PROFUMATI A...

SOLUCION PER DYSHEME FULCRON PAVIMENTI PROFUMATI A...

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Formulë profesionale, solucion me aromë të këndshme, me tharje të shpejtë, thelbësor për pastrimin e përditshëm të të gjitha llojeve të dyshemeve.Formula e tij pastron dhe dezinfekton me një aplikim të vetëm, pa pasur nevojë pë..

SOLUCION PER DYSHEME FULCRON PAVIMENTI PROFUMATI B...

SOLUCION PER DYSHEME FULCRON PAVIMENTI PROFUMATI B...

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Formulë profesionale, solucion me aromë të këndshme, me tharje të shpejtë, thelbësor për pastrimin e përditshëm të të gjitha llojeve të dyshemeve.Formula e tij pastron dhe dezinfekton me një aplikim të vetëm, pa pasur nevojë pë..

Shfaqur 1 deri 24 nga 46 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter