ADAPTOR PER SFUNGJER LUCIDIMI M-14 AM-02651

ADAPTOR PER SFUNGJER LUCIDIMI M-14 AM-02651

190 Lekë EksTaksë:190 Lekë

Adaptor me cilësi të lartë me filetim universal M14, i cili lejon vendosjen e sfungjerëve dhe tamponëve luçidues në çdo trapan.Përdorimet dhe avantazhet:Për sfungjerë lucidimi me diametra të ndryshëm me filetim M14I përputhshëm m..

BASHKUES ELEKTRIK AM-03034 100 COPE

BASHKUES ELEKTRIK AM-03034 100 COPE

1,280 Lekë EksTaksë:1,280 Lekë

Siguron: saldim, izolim dhe bashkim.Është i përbërë nga një tub poliolefin jashtë dhe kallaj në pjesën e brendshme.Është i papërshkueshëm nga uji.Tubi i bashkuesit siguron rezistencë në tërheqje dhe ka fleksibilitet të lartë.Për..

BASHKUES ELEKTRIK AM-03035 (HERMETIK) 352 COPE

BASHKUES ELEKTRIK AM-03035 (HERMETIK) 352 COPE

1,980 Lekë EksTaksë:1,980 Lekë

Bashkues elektrik hermetik në 6 madhësi, që përputhen me diametrat e kabllove elektrike.Përdoren në industrinë automobilistike, duke përfshirë: sensorë dhe pajisje në makina. Ofrojnë izolim dhe bashkim shumë të mirë.Specifikim:N..

BASHKUES ELEKTRIK DHE IZOLUES PER KABLLO AM-03033 ...

BASHKUES ELEKTRIK DHE IZOLUES PER KABLLO AM-03033 ...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Siguron: saldim, izolim dhe bashkim.Është i përbërë nga një tub poliolefin jashtë dhe kallaj në pjesën e brendshme.Është i papërshkueshëm nga uji.Tubi i bashkuesit siguron rezistencë në tërheqje dhe ka fleksibilitet te lartë.Për..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02340 0.5-1mm² 10A 5 ...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02340 0.5-1mm² 10A 5 ...

90 Lekë EksTaksë:90 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02341 0.75-2.5mm² 15A...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02341 0.75-2.5mm² 15A...

110 Lekë EksTaksë:110 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni tkabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.B..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02342 4-6mm² 24A 4 CO...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02342 4-6mm² 24A 4 CO...

70 Lekë EksTaksë:70 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02343 T-Type 0.5-1mm²...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02343 T-Type 0.5-1mm²...

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02344 T-Type 0.75-2.5m...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02344 T-Type 0.75-2.5m...

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02345 T-Type 4-6mm² 2...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02345 T-Type 4-6mm² 2...

130 Lekë EksTaksë:130 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02346 MIX 50 COPE

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02346 MIX 50 COPE

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Përmbajtja:10a x 20 (të kuqe)15a x 20 (blu)24a x 10 (të verdha)..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02347 T-Type MIX 30 CO...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02347 T-Type MIX 30 CO...

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.114 KINGROY 42-210Nm

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.114 KINGROY 42-210Nm

5,420 Lekë EksTaksë:5,420 Lekë

..

CELES DINAMOMETRIK PETEX 28-210NM

Petex

CELES DINAMOMETRIK PETEX 28-210NM

5,320 Lekë EksTaksë:5,320 Lekë

Për mirëmbajtje profesionale dhe riparime në makinë. Për shtrëngimin e dadiçekëve, vidave të testatës së motorrit etj I rregullueshëm deri ne 210 Nm. ..

CELES FILTER VAJI ZINXHIR AM-01718

CELES FILTER VAJI ZINXHIR AM-01718

980 Lekë EksTaksë:980 Lekë

Zinxhir metalik që nuk rrëshqet.Gjatësia e zinxhirit ~ 38 cmDorezë e fortë metalike..

CELES GOMASH (XHIRO KRYQ) ME VESHJE PREJ GOME AM-0...

CELES GOMASH (XHIRO KRYQ) ME VESHJE PREJ GOME AM-0...

2,120 Lekë EksTaksë:2,120 Lekë

Ka 4 krahë me funde gjashtëkëndëshe, 3 metrike në përmasat: 17mm, 19mm, 21mm dhe 1/2". Krahas kësaj, krahët janë të mbuluar me një shtresë gome, e cila parandalon rrëshqitjen e çelësit kur zhvidhosni...

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01212 17 mm (LW-17)

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01212 17 mm (LW-17)

710 Lekë EksTaksë:710 Lekë

Një çelës praktik dhe i dobishëm, i cili në rast të një gome të dëmtuar mund të shërbejë për zhbllokimin e lehtë të bulonave 17 mm...

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01213 19 mm (LW-19)

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01213 19 mm (LW-19)

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Një çelës praktik dhe i dobishëm, me të cilin mund të zhbllokoni lehtësisht bulonat 19 mm, në rast të një gome të dëmtuar...

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01037 17/19 mm (XH...

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01037 17/19 mm (XH...

2,050 Lekë EksTaksë:2,050 Lekë

Përshkrim i produktit:Gjatësi e rregullueshme: 34-55 cmPërmasat: 17 / 19 mm.Çelik krom - vanadium..

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01038 17/19/21/23 ...

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01038 17/19/21/23 ...

2,140 Lekë EksTaksë:2,140 Lekë

Përshkrim i produktit:Gjatësi e rregullueshme: 34-55 cmPërmasat: 17 / 19 / 21 / 23 mm.Çelik krom - vanadium..

CELES GOMASH TELESKOPIK CM-58003 17/19/21/23 mm (X...

CELES GOMASH TELESKOPIK CM-58003 17/19/21/23 mm (X...

2,520 Lekë EksTaksë:2,520 Lekë

Çelës teleskopik prej çeliku krom-vanadium, i mbuluar me një shtresë mbrojtëse prej kromi dhe më pas veshur me gomë, të cilat sigurojnë një përdorim më komod.Përmasat:380 - 520 mmKompleti përfshin dy koka çelësi të dyanshme:17 - 1..

CELES ME KRIKET KOMPLET 23 PJESE KS-1934 SET

CELES ME KRIKET KOMPLET 23 PJESE KS-1934 SET

1,400 Lekë EksTaksë:1,400 Lekë

..

CELESA KOMPLET HEKZAGON KSH-109 SET

CELESA KOMPLET HEKZAGON KSH-109 SET

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

..

CELESA KOMPLET HEKZAGON KSH-109-XL SET

CELESA KOMPLET HEKZAGON KSH-109-XL SET

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 152 (7 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter