BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërt..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

960 Lekë EksTaksë:960 Lekë

Bojë argjendi për lyerjen e disqeve të gomave të makinës.Mbron nga korrozioni dhe veprimi i agjentëve mekanikë.Është gjithashtu e përshtatshme për lyerjen e metaleve, drurit, plastikës dhe sipërfaqeve të tjera...

SOLUCION DISQESH AREXONS DETERGENTE CERCHIONI 400 ...

Arexons

SOLUCION DISQESH AREXONS DETERGENTE CERCHIONI 400 ...

610 Lekë EksTaksë:610 Lekë

Solucion disqesh i krijuar posaçërisht për të eliminuar baltën, vajin, katranin dhe veçanërisht mbetjet që vijnë nga konsumimi i ferrotave të frenave. I përshtatshëm për pastrimin e shpejtë të disqeve të aliazhit dhe disqeve të..

SOLUCION DISQESH AREXONS EXTREME WHEEL CLEANER 400...

Arexons

SOLUCION DISQESH AREXONS EXTREME WHEEL CLEANER 400...

880 Lekë EksTaksë:880 Lekë

Ky solucion novator krijon një shkumë aktive që i lejon detergjentit veprim më të mirë në sipërfaqet vertikale, duke e bërë pastrimin më efektiv.Heq pa mundim mbetjet që vijnë nga pjeset e frenave gjatë frenimit dhe pa..

SOLUCION DISQESH AREXONS SUPER PULITORE CERCHIONI ...

Arexons

SOLUCION DISQESH AREXONS SUPER PULITORE CERCHIONI ...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Falë formulimit të tij novator, prodhon një shkumë aktive që lejon një veprim më të mirë të larësit në sipërfaqet vertikale, duke bërë të mundur kështu një pastrim më efektiv. Pastron me lehtësi mbetjet nga pluhuri i frenave d..

SOLUCION DISQESH BOTTARI BT-31702 750 mL

SOLUCION DISQESH BOTTARI BT-31702 750 mL

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

..

SOLUCION DISQESH CM-00649-Q11-Sena RIMS CLEANER 50...

SOLUCION DISQESH CM-00649-Q11-Sena RIMS CLEANER 50...

290 Lekë EksTaksë:290 Lekë

Një solucion i shkëlqyer për pastrimin e të gjitha llojeve të disqeve - çeliku, alumini, kromi, të përbërë nga aliazhe, etj. Largon në mënyrë të përkryer papastërtitë dhe mbetjet e vështira për t'u hequr.Pavarësisht fuqisë pastrue..

SOLUCION DISQESH DIVORTEX DVX-2104 FLASH (1:2-1:3)...

SOLUCION DISQESH DIVORTEX DVX-2104 FLASH (1:2-1:3)...

2,440 Lekë EksTaksë:2,440 Lekë

Specifikim:Përdoret për pastrimin e papastërtive nga asfalti dhe pluhurit të grumbulluar ne automjete.Produkt i përqëndruar.Përdorimi:Nuk duhet të aplikohet kur pjesët janë të nxehta.Nuk duhet të aplikohet në pjesë të tjera të mak..

SOLUCION DISQESH DIVORTEX DVX-2110 FLASH (POWERFUL...

SOLUCION DISQESH DIVORTEX DVX-2110 FLASH (POWERFUL...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim:Përdoret për pastrimin e papastërtive nga asfalti dhe pluhurit të grumbulluar ne automjete.Produkt i përqëndruar.Përdorimi:Nuk duhet të aplikohet kur pjesët janë të nxehta.Nuk duhet të aplikohet në pjesë të tjera të mak..

SOLUCION DISQESH DIVORTEX DVX-2114/ 2112 NEON JESH...

SOLUCION DISQESH DIVORTEX DVX-2114/ 2112 NEON JESH...

1,260 Lekë EksTaksë:1,260 Lekë

Përdoret për pastrimin e asfaltit dhe pluhurit të krijuar në pjeset e disqeve.Solucioni luan një rol aktiv në pastrimin e pluhurit të pjeseve të frenave, njollave të vajit dhe papastertive.I bën disqet të shkëlqejnë dhe të duken s..

SOLUCION DISQESH DURANCE WHEEL SHINE 400 mL-1D07-7...

Petronas Durance

SOLUCION DISQESH DURANCE WHEEL SHINE 400 mL-1D07-7...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Falë formulimit të tij novator, prodhon një shkumë aktive që lejon një veprim më të mirë të larësit në sipërfaqet vertikale, duke bërë të mundur kështu një pastrim më efektiv.Pastron me lehtësi mbetjet nga pluhuri i frenave dhe pa..

SOLUCION DISQESH GOODYEAR BT-77854 750 mL

SOLUCION DISQESH GOODYEAR BT-77854 750 mL

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

..

SOLUCION DISQESH K2 FELIX 770 mL - K167M

K2

SOLUCION DISQESH K2 FELIX 770 mL - K167M

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

Heq në mënyrë efektive çdo papastërti ose mbetje nga disqet dhe tasat e disqeve të makinave. Paketa e veçantë e frenuesve të korrozionit mundëson siguri të plotë në zbatimin e përgatitjes, veçanërisht gjatë larjes së disqeve të..

SOLUCION DISQESH MOTOX ME POMPE 500 mL

Motox

SOLUCION DISQESH MOTOX ME POMPE 500 mL

530 Lekë EksTaksë:530 Lekë

Solucioni i disqeve MOTOX përmban një kombinim unik të përbërësve pastrues që pastrojnë me sukses disqet dhe gomat e ndotura duke hequr pluhurin, papastërtitë, depozitimet e ndryshme, vajrat, katranin dhe grimcat e tjera shumë ..

SOLUCION DISQESH VORTEX VRT-2101 RIM CLEANER &...

SOLUCION DISQESH VORTEX VRT-2101 RIM CLEANER &...

1,480 Lekë EksTaksë:1,480 Lekë

..

SOLUCION ELIMINUES HEKURI DIVORTEX DVX-2208 RED ST...

SOLUCION ELIMINUES HEKURI DIVORTEX DVX-2208 RED ST...

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

Specifikim:Ngjyra e solucionit behet vjollcë/e kuqe kur bie në kontakt me pluhurin e frenave dhe ndotës të tjerë.Produkt i balancuar dhe i sigurt në pHPastron gomat, bojën e trupit dhe shumicën e sipërfaqeve të bojës së trupit të ..

SOLUCION ELIMINUES ZHURME PER DISQET E FRENAVE ARE...

Arexons

SOLUCION ELIMINUES ZHURME PER DISQET E FRENAVE ARE...

1,040 Lekë EksTaksë:1,040 Lekë

Pastë bakri lubrifikuese, mbrojtëse dhe kundër korrozionit e cila eliminon zhurmën nga sistemi i frenave.Aftësi ngjitëse të lartë dhe rezistente ndaj ujit dhe temperaturave të larta (deri në 1100°C)...

SOLUCION PASTRUES FRENA BICIKLETE AREXONS SVITOL B...

SOLUCION PASTRUES FRENA BICIKLETE AREXONS SVITOL B...

740 Lekë EksTaksë:740 Lekë

Pastrues për frenat e biçikletave për të hequr yndyrën dhe për të përmirësuar performancën e frenimit.Formula e tij largon të gjitha papastërtitë, madje edhe papastërtitë më rezistente si yndyrat, lëngjet e frenave dhe mbetjet e v..

Shfaqur 1 deri 24 nga 26 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter