CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.114 KINGROY 42-210Nm

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.114 KINGROY 42-210Nm

5,420 Lekë EksTaksë:5,420 Lekë

..

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.332 KINGROY 70-350Nm

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.332 KINGROY 70-350Nm

11,220 Lekë EksTaksë:11,220 Lekë

..

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.512 KINGROY 19-110Nm

CELES DINAMOMETRIK AV-K-6.6.512 KINGROY 19-110Nm

5,240 Lekë EksTaksë:5,240 Lekë

..

CELES DINAMOMETRIK PETEX 28-210NM

Petex

CELES DINAMOMETRIK PETEX 28-210NM

5,320 Lekë EksTaksë:5,320 Lekë

Për mirëmbajtje profesionale dhe riparime në makinë. Për shtrëngimin e dadiçekëve, vidave të testatës së motorrit etj I rregullueshëm deri ne 210 Nm. ..

CELES FILTER VAJI FASHETE K2 - W664

K2

CELES FILTER VAJI FASHETE K2 - W664

680 Lekë EksTaksë:680 Lekë

Një çelës i përshtatshëm për heqjen dhe shtrëngimin e filtrave të vajit.Shiriti i çelikut shtrëngohet në trupin e filtrit duke shtrënguar vidën rregulluese të çelësit.Shkallëzimet speciale në shiritin e çelikut të çelësit nuk l..

CELES FILTER VAJI FASHETE SK-63665

Autopractic

CELES FILTER VAJI FASHETE SK-63665

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

..

CELES FILTER VAJI K2 SPIDER - W660

K2

CELES FILTER VAJI K2 SPIDER - W660

870 Lekë EksTaksë:870 Lekë

Çelës për filtër vaji i krijuar për serviset profesionale të makinave.Falë diapazonit të tij prej 65-110 mm, është ideal për heqjen e shumicës së filtrave të vajit në makinat e pasagjerëve, furgonët dhe motoçikletat.Pajisur me ..

CELES FILTER VAJI ZINXHIR AM-01718

CELES FILTER VAJI ZINXHIR AM-01718

980 Lekë EksTaksë:980 Lekë

Zinxhir metalik që nuk rrëshqet.Gjatësia e zinxhirit ~ 38 cmDorezë e fortë metalike..

CELES FILTER VAJI ZINXHIR SK-63663

Autopractic

CELES FILTER VAJI ZINXHIR SK-63663

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

..

CELES GOMASH (XHIRO KRYQ) ME VESHJE PREJ GOME AM-0...

CELES GOMASH (XHIRO KRYQ) ME VESHJE PREJ GOME AM-0...

2,120 Lekë EksTaksë:2,120 Lekë

Ka 4 krahë me funde gjashtëkëndëshe, 3 metrike në përmasat: 17mm, 19mm, 21mm dhe 1/2". Krahas kësaj, krahët janë të mbuluar me një shtresë gome, e cila parandalon rrëshqitjen e çelësit kur zhvidhosni...

CELES GOMASH KRYQ 17/19/21/23 MM (XHIRO KRYQ) ME P...

Autopractic

CELES GOMASH KRYQ 17/19/21/23 MM (XHIRO KRYQ) ME P...

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

CELES GOMASH KRYQ SJ-013 (XHIRO KRYQ) 17/19/21 mm

CELES GOMASH KRYQ SJ-013 (XHIRO KRYQ) 17/19/21 mm

1,110 Lekë EksTaksë:1,110 Lekë

..

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01212 17 mm (LW-17)

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01212 17 mm (LW-17)

710 Lekë EksTaksë:710 Lekë

Një çelës praktik dhe i dobishëm, i cili në rast të një gome të dëmtuar mund të shërbejë për zhbllokimin e lehtë të bulonave 17 mm...

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01213 19 mm (LW-19)

CELES GOMASH L-Type AMiO AM-01213 19 mm (LW-19)

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Një çelës praktik dhe i dobishëm, me të cilin mund të zhbllokoni lehtësisht bulonat 19 mm, në rast të një gome të dëmtuar...

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01037 17/19 mm (XH...

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01037 17/19 mm (XH...

2,050 Lekë EksTaksë:2,050 Lekë

Përshkrim i produktit:Gjatësi e rregullueshme: 34-55 cmPërmasat: 17 / 19 mm.Çelik krom - vanadium..

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01038 17/19/21/23 ...

CELES GOMASH TELESKOPIK AMiO AM-01038 17/19/21/23 ...

2,140 Lekë EksTaksë:2,140 Lekë

Përshkrim i produktit:Gjatësi e rregullueshme: 34-55 cmPërmasat: 17 / 19 / 21 / 23 mm.Çelik krom - vanadium..

CELES GOMASH TELESKOPIK AP-D004 17/19/21/23 mm (XH...

CELES GOMASH TELESKOPIK AP-D004 17/19/21/23 mm (XH...

1,240 Lekë EksTaksë:1,240 Lekë

..

CELES GOMASH TELESKOPIK BT-24150 17/19 MM (XHIRO T...

CELES GOMASH TELESKOPIK BT-24150 17/19 MM (XHIRO T...

1,600 Lekë EksTaksë:1,600 Lekë

..

CELES GOMASH TELESKOPIK BT-24153 17/19/21/23 MM (X...

CELES GOMASH TELESKOPIK BT-24153 17/19/21/23 MM (X...

1,700 Lekë EksTaksë:1,700 Lekë

..

CELES GOMASH TELESKOPIK KR-2283 17/19/21/23 mm (XH...

CELES GOMASH TELESKOPIK KR-2283 17/19/21/23 mm (XH...

3,720 Lekë EksTaksë:3,720 Lekë

..

CELES GOMASH TELESKOPIK SK-73088 17/19 mm (XHIRO T...

CELES GOMASH TELESKOPIK SK-73088 17/19 mm (XHIRO T...

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

CELES KANDELE 16 mm SK-6330

Autopractic

CELES KANDELE 16 mm SK-6330

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

CELES KANDELE 21 mm SK-6331

Autopractic

CELES KANDELE 21 mm SK-6331

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

CELES KANDELE KING ROY 14mm AV-K-6.2.305

CELES KANDELE KING ROY 14mm AV-K-6.2.305

490 Lekë EksTaksë:490 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 67 (3 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter