VAJ KAMBIO AREXONS 85W-140 EXTREME PRESSURE 1 L - ...

Arexons

VAJ KAMBIO AREXONS 85W-140 EXTREME PRESSURE 1 L - ...

1,100 Lekë EksTaksë: 1,100 Lekë

Vaj lubrifikues me bazë sintetike për përdorim tek transmesionet mekanike të makinave si: kuti shpejtësie, çifte rrotulluese dhe tek diferenciali qëndrorë.Siguron mbrojtje optimale të përbërësve të transmesionit edhe në kushte lim..

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter