ANTENE MAKINE AM/FM RADIO CM-58540-BK SHARKS FIN

ANTENE MAKINE AM/FM RADIO CM-58540-BK SHARKS FIN

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Antenë e krijuar për të marrë sinjal radio AM/FM. E përshtatshme për t'u vendosur në pjesën e sipërme të makinës.Nuk kërkon mjete shtesë për t'u montuar. Me shirit ngjitës të dyanshëm. Nuk dëmton sipërfaqen e trupit të m..

BIDON ME RUBINET CM-63800 10-Lit

Carmotion

BIDON ME RUBINET CM-63800 10-Lit

1,980 Lekë EksTaksë:1,980 Lekë

Bidon me rubinet, 10 L.Gjatësia e rubinetit: 5 cm Diametri i rubinetit: 2 cm..

BORI MAKINE CM-58599 12V DY-MELODI 118dB 80mm E9-C...

Carmotion

BORI MAKINE CM-58599 12V DY-MELODI 118dB 80mm E9-C...

1,880 Lekë EksTaksë:1,880 Lekë

Boria është e përshtatshme për çdo automjet me furnizim energjie 12V DC (makinë, kamion, jaht, varkë, skuter, SUV).Volumi i zërit është 118 dB.Montimi: Montoni borinë në një vend që është i mbrojtur mirë nga uji, pluhuri dhe që ..

BORI MAKINE CM-58600 12V DY-MELODI 118dB 85mm E9-C...

Carmotion

BORI MAKINE CM-58600 12V DY-MELODI 118dB 85mm E9-C...

1,880 Lekë EksTaksë:1,880 Lekë

Boria është e përshtatshme për çdo automjet me furnizim energjie 12V DC (makinë, kamion, jaht, varkë, skuter, SUV).Volumi i zërit është 118 dB.Montimi: Montoni borinë në një vend që është i mbrojtur mirë nga uji, pluhuri dhe që ..

CEKIC EMERGJENCE CM-58581 ME PRERES RRIPI

CEKIC EMERGJENCE CM-58581 ME PRERES RRIPI

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Çekiçi është i domosdoshëm në rastet kur dera e automjetit tuaj bllokohet. Me ndihmën e tij mund të thyeni xhamat.Produkti përfshin dy koka çekiçi dhe një prerëse rripi.Çekiçi është i pajisur gjithashtu edhe me një çengel...

CELES ELEKTRIK CM-58094 12V Max 20A TOP GUN (Red)

CELES ELEKTRIK CM-58094 12V Max 20A TOP GUN (Red)

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Të dhënat teknike:12VDC 20AFunksion ON-OFFNgjyra e dritës: e kuqeKonektorët lidhës: 6.3 mmNumri i konektorëve: 3 copëDiametri i hapësirës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: -20°C deri në 70°CCiklet e punës: 5000 cikleMe..

CELES ELEKTRIK CM-58095 12V Max 20A TOP GUN (Blue)

CELES ELEKTRIK CM-58095 12V Max 20A TOP GUN (Blue)

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Të dhënat teknike:12VDC 20AFunksion ON-OFFNgjyra e dritës: bluKonektorët lidhës: 6.3 mmNumri i konektorëve: 3 copëDiametri i hapësirës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: -20°C deri në 70°CCiklet e punës: 5000 cikleMe dr..

CELES ELEKTRIK CM-58096 12V Max 20A TOP GUN (Green...

CELES ELEKTRIK CM-58096 12V Max 20A TOP GUN (Green...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Të dhënat teknike:12VDC 20AFunksion ON-OFFNgjyra e dritës: jeshileKonektorët lidhës: 6.3 mmNumri i konektorëve: 3 copëDiametri i hapësirës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: -20°C deri në 70°CCiklet e punës: 5000 cikleM..

CELES ELEKTRIK CM-58097 12V Max 20A TOP GUN (Orang...

CELES ELEKTRIK CM-58097 12V Max 20A TOP GUN (Orang...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Të dhënat teknike:12VDC 20AFunksion ON-OFFNgjyra e dritës: portokalliKonektorët lidhës: 6.3 mmNumri i konektorëve: 3 copëDiametri i hapësirës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: -20°C deri në 70°CCiklet e punës: 5000 cik..

CELES GOMASH TELESKOPIK CM-58003 17/19/21/23 mm (X...

CELES GOMASH TELESKOPIK CM-58003 17/19/21/23 mm (X...

2,520 Lekë EksTaksë:2,520 Lekë

Çelës teleskopik prej çeliku krom-vanadium, i mbuluar me një shtresë mbrojtëse prej kromi dhe më pas veshur me gomë, të cilat sigurojnë një përdorim më komod.Përmasat:380 - 520 mmKompleti përfshin dy koka çelësi të dyanshme:17 - 1..

CELES ON-OFF PER MOTORRA DHE SKUTERA CM-86544 12V ...

CELES ON-OFF PER MOTORRA DHE SKUTERA CM-86544 12V ...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Të dhënat teknike:Tensioni: 12 VRryma: 10AÇelës ON / OFFPërmasat:Diametri: 22-25 mmÇelësi: 4,7 x 4,2 x 2,2 cmPërmbajtja e paketimit:Çelësi ON / OFFKabllo rreth 50 cmMontuesi për në timon (i përshtatshëm për motoçikleta, skutera)..

DEKODER CM-63350 CANBUS LED CONTROL UNIT (DRIVER) ...

DEKODER CM-63350 CANBUS LED CONTROL UNIT (DRIVER) ...

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

Përdorimi:Instalim i lehtë - vendosni llampën në portallampë dhe më pas futeni atë në prizën e automjetit.Specifikime:Baza: T10 (W5W)Tension: 12 V..

DEKODER CM-63351 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

Carmotion

DEKODER CM-63351 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikime:Tensioni: 12 VRezistenca: 39 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 5 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot. P..

DEKODER CM-63352 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63352 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim:Tensioni: 12 VRezistenca: 39 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 10 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Pë..

DEKODER CM-63353 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63353 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

410 Lekë EksTaksë:410 Lekë

Specifikim:Tensioni: 12 VRezistenca: 6 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 25 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Për..

DEKODER CM-63354 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63354 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

410 Lekë EksTaksë:410 Lekë

Specifikim:Tensioni: 12 VRezistenca: 25 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 25 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Pë..

DEKODER CM-63355 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63355 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Specifikim:Tensioni: 12 VRezistenca: 6 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 50 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Për..

DEKODER CM-63356 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63356 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Specifikim:Tensioni:12 VRezistenca: 8 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 50 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Për ..

DEKODER CM-63357 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63357 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Specifikim:Tensioni:12 VRezistenca: 10 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 50 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Për..

DEKODER CM-63358 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63358 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Specifikim:Tensioni:12 VRezistenca: 30 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 50 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Për..

DEKODER CM-63359 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63359 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Specifikim:Tensioni:12 VRezistenca: 60 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 50 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Për..

DEKODER CM-63360 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63360 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Specifikim:Tensioni:12 VRezistenca: 4 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 100 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Për..

DEKODER CM-63361 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

DEKODER CM-63361 CANBUS LED ADAPTOR (REZISTOR) PER...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Specifikim:Tensioni: 12 VRezistenca: 8 ohmsSasia maksimale e nxehtësisë: 100 WMateriali: AluminNë rastet kur vendoset një llampë LED në vend të një llampe tipike H1, H3 ose H7, automjeti mund të sinjalizojë një ERROR në kroskot.Pë..

DISK GOME PER HEQJE BOJE CM-63524 ME ADAPTOR M-8 8...

Carmotion

DISK GOME PER HEQJE BOJE CM-63524 ME ADAPTOR M-8 8...

940 Lekë EksTaksë:940 Lekë

Disku heq mbetjet e bojës, ngjitësave, etj.Materiali i gomës nuk lë shenja dhe nuk dëmton sipërfaqet mbi të cilat përdoret.Specifikime:Diametri: 88 mmAdaptor me diametër 8 mmShpejtësia maksimale e përdorimit: deri në 40..

Shfaqur 1 deri 24 nga 138 (6 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter