LECKE ANTISTATIKE PER FSHIRJEN E BAZES PARA LUSTRI...

K2

LECKE ANTISTATIKE PER FSHIRJEN E BAZES PARA LUSTRI...

100 Lekë EksTaksë:100 Lekë

Leckë pastrimi antistatike primare.Nuk lë vija ose gjurmë të tjera në bojërat veshëse me bazë ujore.Shpërbën dhe pastron edhe papastërtitë më të vogla dhe është plotësisht antistatike.Përmasat: 30x45 cm..

LECKE ANTISTATIKE PER FSHIRJEN E BAZES PARA LUSTRI...

K2

LECKE ANTISTATIKE PER FSHIRJEN E BAZES PARA LUSTRI...

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Leckë antistatike.Shumë ngjitëse dhe plotësisht antistatike.Shpërbën dhe pastron edhe papastërtitë më të vogla.Përmasat: 45x80 cm..

PECETE LUCIDIMI AM-02868 30x40 cm 600g/m² 1 COPE

PECETE LUCIDIMI AM-02868 30x40 cm 600g/m² 1 COPE

280 Lekë EksTaksë:280 Lekë

Mund të përdoret për pastrimin e makinave, xhamave dhe të gjitha sipërfaqeve që duhet të lustrohen në mënyrë ideale.Nuk lë vija, njolla apo gërvishtje.Produkti mund të përdoret i lagësht ose i thatë, dhe kur është e ndotur makina ..

PECETE LUCIDIMI AREXONS OVATTA LUCIDANTE 200 g - 1...

Arexons

PECETE LUCIDIMI AREXONS OVATTA LUCIDANTE 200 g - 1...

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

100% pambuk.Ideale për luçidimin e trupit të makinave dhe për luçidim në përgjithësi...

PECETE MIKROFIBER LITTLE JOE BLUE-MIC03

Little Joe

PECETE MIKROFIBER LITTLE JOE BLUE-MIC03

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Mikrofibra LittleJoe® është një pecetë me cilësi superiore.Super e butë dhe jetëgjatë.E përsosur për të pastruar interiorin e makinës tuaj.E përshtatshme edhe për ekranet me prekje.Ngjyra: Blu...

PECETE MIKROFIBER LITTLE JOE RED-MIC02

Little Joe

PECETE MIKROFIBER LITTLE JOE RED-MIC02

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Mikrofibra LittleJoe® është një pecetë me cilësi superiore.Super e butë dhe jetëgjatë.E përsosur për të pastruar interiorin e makinës tuaj.E përshtatshme edhe për ekranet me prekje.Ngjyra: E kuqe...

PECETE MIKROFIBER LITTLE JOE YELLOW-MIC01

Little Joe

PECETE MIKROFIBER LITTLE JOE YELLOW-MIC01

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Mikrofibra LittleJoe® është një pecetë me cilësi superiore.Super e butë dhe jetëgjatë.E përsosur për të pastruar interiorin e makinës tuaj.E përshtatshme edhe për ekranet me prekje.Ngjyra: E verdhë...

PECETE PASTRIMI AM-01046 30x30 cm CWASH-02 4 COPE

PECETE PASTRIMI AM-01046 30x30 cm CWASH-02 4 COPE

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

Set me 4 peceta me mikrofibërPërmasat: 30cmx30cmModeli: Cwash-02Pëlhura praktike, jashtëzakonisht absorbuese i ripërdorshëm ideale për larjen, tharjen dhe lustrimin e sipërfaqeve prej gome, lëkure, plastike dhe druri&nbs..

PECETE PASTRIMI AM-01747 30x40 cm CWASH-03 1 COPE

PECETE PASTRIMI AM-01747 30x40 cm CWASH-03 1 COPE

210 Lekë EksTaksë:210 Lekë

Pecetë pastrimi mikrofibër për pastrimin e xhamave 30x40 cm...

PECETE PASTRIMI AM-01983 30x30 cm MIX 4 COPE

PECETE PASTRIMI AM-01983 30x30 cm MIX 4 COPE

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

Pecetë pastrimi mikrofibër, ku secila përdoret për:pastrimin e pjesëve të brendshmetharjepastrimin e xhamavelucidim..

PECETE PASTRIMI AM-02606 30x40 cm 280g/m² 1 COPE

PECETE PASTRIMI AM-02606 30x40 cm 280g/m² 1 COPE

260 Lekë EksTaksë:260 Lekë

Për heqjen edhe më të mirë të papastërtive nga xhamat e përparmë dhe komponentëve të tjerë të automjetit.delikate, nuk lë vijanuk lë mbetje në dritare, pasqyra dhe kromfalë delikatesës së saj, ajo futet në të gjitha cepat e x..

PECETE PASTRIMI AREXONS 24 dm2 (E KUQE) 49X49 cm-1...

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS 24 dm2 (E KUQE) 49X49 cm-1...

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

Fuqi super absorbuese e ngjashme me lëkuren natyrale.Ideale për pastrimin dhe tharjen e trupit të automjeteve, dritareve dhe pjesëve plastike.Nuk lë asnjë shenjë.Gjithashtu e shkëlqyeshme për pastrimin e ambienteve të brendshme..

PECETE PASTRIMI AREXONS 24 dm2 (E ZEZE) 49X49 cm-1...

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS 24 dm2 (E ZEZE) 49X49 cm-1...

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

Fuqi super absorbuese e ngjashme me lëkuren natyrale.Ideale për pastrimin dhe tharjen e trupit të automjeteve, dritareve dhe pjesëve plastike.Nuk lë asnjë shenjë.Gjithashtu e shkëlqyeshme për pastrimin e ambienteve të brendshme..

PECETE PASTRIMI AREXONS 24 dm2 (GRI) 49X49 cm-1611

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS 24 dm2 (GRI) 49X49 cm-1611

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

Fuqi super absorbuese e ngjashme me lëkuren natyrale.Ideale për pastrimin dhe tharjen e trupit të automjeteve, dritareve dhe pjesëve plastike.Nuk lë asnjë shenjë.Gjithashtu e shkëlqyeshme për pastrimin e ambienteve të brendshme..

PECETE PASTRIMI AREXONS 36 dm2 60X60 cm -1612

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS 36 dm2 60X60 cm -1612

1,250 Lekë EksTaksë:1,250 Lekë

Fuqi super absorbuese e ngjashme me lëkuren natyrale.Ideale për pastrimin dhe tharjen e trupit të automjeteve, dritareve dhe pjesëve plastike.Nuk lë asnjë shenjë.Gjithashtu e shkëlqyeshme për pastrimin e ambienteve të brendshme..

PECETE PASTRIMI AREXONS 4 PANNI 100% MICROFIBRA 4 ...

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS 4 PANNI 100% MICROFIBRA 4 ...

690 Lekë EksTaksë:690 Lekë

Kompleti ideal për pastrimin e të gjitha sipërfaqeve në makinë (plastike, tekstile, lëkure, tapicerie, metali, etj). Përdorimi i leckës së lagur me ujë e bën atë jashtëzakonisht të efektshme kundër të gjitha llojeve t..

PECETE PASTRIMI AREXONS 4 PANNI MULTIFUNZIONE 4 CO...

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS 4 PANNI MULTIFUNZIONE 4 CO...

1,170 Lekë EksTaksë:1,170 Lekë

Një përzgjedhje e veçantë e 4 copave specifike për: larje, tharje, luçidim, marrje pluhurash në të gjitha sipërfaqet e makinës:1 copë për xhamat; ideale për pastrimin e xhamave dhe dritareve të automjeteve. 1 copë lëkure sintet..

PECETE PASTRIMI AREXONS PANNO MAGICO INTERNI-1618

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS PANNO MAGICO INTERNI-1618

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Pastron dhe luçidon të gjitha sipërfaqet e makinave. Ideale me gamën e pastruesve Arexons. Ideale për t’u përdorur me luçiduesit e kroskotit, wax-et dhe agjentët e tjerë të luçidimit...

PECETE PASTRIMI AREXONS PANNO MAGICO VETRI-1617

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS PANNO MAGICO VETRI-1617

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Pecetë pastrimi për sipërfaqe xhami.Është ideale për t’u përdorur në makinë, në zyrë, në shtëpi, sa herë që dëshironi të keni dukshmëri të përsosur, pa vija dhe pa përdorur detergjent larës...

PECETE PASTRIMI AREXONS PANNO TNT MICROFIBRA-1621

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS PANNO TNT MICROFIBRA-1621

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Largon në mënyrë efektive papastërtinë nga çdo sipërfaqe e makinës.Gjithashtu është e shkëlqyeshme për largimin e avullit nga dritaret dhe kapjen e pluhurit...

PECETE PASTRIMI AREXONS PELLE SINTETICA-1607

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS PELLE SINTETICA-1607

1,170 Lekë EksTaksë:1,170 Lekë

Lëkurë sintetike për tharjen dhe pastrimin e makinës e bërë nga 100% PVA (polivinil acetati). Rezistencë e jashtëzakonshme, ngjitje e shkëlqyeshme ndaj çdo lloj sipërfaqeje të lëmuar.Pastron dhe than në mënyrë të përsosur drita..

PECETE PASTRIMI AREXONS SUPER FIBRA-1998

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS SUPER FIBRA-1998

870 Lekë EksTaksë:870 Lekë

..

PECETE PASTRIMI AREXONS WIZZY PANNO MILLEUSI 10 CO...

Arexons

PECETE PASTRIMI AREXONS WIZZY PANNO MILLEUSI 10 CO...

310 Lekë EksTaksë:310 Lekë

Pastron dhe luçidon të gjitha sipërfaqet në makinë.E përshtatshme me gamën e detergjentëve pastrues Arexons.Ideale për t’u përdorur me luçiduesit e kroskotit, wax-et dhe agjentët e tjerë luçidues...

PECETE PASTRIMI BOTTARI BT-32131 ALCANTARA

PECETE PASTRIMI BOTTARI BT-32131 ALCANTARA

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 54 (3 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter