FIKSE ZJARRI AM-P0016-Ogniochron (ABC POWDER) 1 kg

FIKSE ZJARRI AM-P0016-Ogniochron (ABC POWDER) 1 kg

2,380 Lekë EksTaksë:2,380 Lekë

FIKSE ZJARRI 1 KG PLUHUR ME DOREZË MBAJTËSE DHE MANOMETER PRESIONI Fikse zjarri pluhur, e krijuar për t’u përdorur në vetura, furgona dhe kamionë.Përdoret gjithashtu në ndërtesat e shërbimeve publike, zyra, dhoma..

FIKSE ZJARRI P1-IT-AG (ABC POWDER) 1KG

FIKSE ZJARRI P1-IT-AG (ABC POWDER) 1KG

2,380 Lekë EksTaksë:2,380 Lekë

Kuptimi i emërtimit të fikëseve të zjarrit të përdorura në Evropë:A - për shuarjen e zjarrit të trupave të ngurtë, të cilët digjen, por që edhe djegin, p.sh.: dru, letër, gomë,B - për shuarjen e zjarrit të lëngjeve dhe lëndëve ..

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter