SOLUCION KUNDER MJEGULLES AREXONS ANTIAPPANNANTE V...

Arexons

SOLUCION KUNDER MJEGULLES AREXONS ANTIAPPANNANTE V...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Produkt ideal për të shmangur mjegullimin e dritareve dhe xhamave të makinës. Redukton përthyerjen e rrezeve të dritës, duke siguruar shikueshmëri të përsosur edhe gjatë ngarjes natën. Vepron menjëherë dhe nuk gërryen izoluesit..

SOLUCION KUNDER MJEGULLES DIVORTEX DVX-8045 ANTI-F...

SOLUCION KUNDER MJEGULLES DIVORTEX DVX-8045 ANTI-F...

250 Lekë EksTaksë:250 Lekë

Specifikim:Solucioni parandalon mjegullën e shkaktuar nga ndryshimet e temperaturës, veçanërisht në dimër.Ofron vizion të qartë në automjet me efekt deri në 15 ditë.Mund të përdoret në xham pasqyre dhe korniza syzesh dhe sipërfaqe..

SOLUCION KUNDER MJEGULLES MOTOX ANTI-FOG 200 mL

Motox

SOLUCION KUNDER MJEGULLES MOTOX ANTI-FOG 200 mL

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Solucion i cili mbron në mënyrë efektive xhamat e makinës suaj nga mjegullimi. Si ta përdor këtë solucion?Pastroni sipërfaqen që dëshironi të trajtoni dhe më pas sprucojeni solucionin nga një distancë prej 15-20 cm.Prisni rret..

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH AREXONS RAIN OFF 100 mL-...

Arexons

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH AREXONS RAIN OFF 100 mL-...

1,140 Lekë EksTaksë:1,140 Lekë

Arexons Rain Off është një trajtues i veçantë për xhamin e makinës.Aplikohet para ekspozimit ndaj reshjeve.Krijon një shtresë të hollë ndaj ujit, ku uji nuk mund të qëndrojë në xhama sepse largohet lehtësisht nga era që fryn kur..

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH AREXONS RAIN OFF 200 mL-...

Arexons

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH AREXONS RAIN OFF 200 mL-...

970 Lekë EksTaksë:970 Lekë

Arexons Rain Off është një trajtues i veçantë për xhamin e makinës.Aplikohet para ekspozimit ndaj reshjeve.Krijon një shtresë të hollë ndaj ujit, ku uji nuk mund të qëndrojë në xhama sepse largohet lehtësisht nga era që fryn k..

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH DURANCE RAIN OFF 75 mL-8...

Petronas Durance

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH DURANCE RAIN OFF 75 mL-8...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Rain Off është një trajtues i veçantë për xhamin e makinës.Aplikohet para ekspozimit ndaj reshjeve.Krijon një shtresë të hollë ndaj ujit, ku uji nuk mund të qëndrojë në xhama sepse largohet lehtësisht nga era që fryn kur makina ës..

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH K2 VIZIO INVISIBLE WIPER...

K2

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH K2 VIZIO INVISIBLE WIPER...

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Fshirëse e padukshme.Përmirëson  shikimin gjatë ngarjes në shi të rrëmbyeshëm.Siguron fshirjen dhe largimin e ujit pa probleme nga xhamat kur shpejtësia tejkalon 55 km/orë...

SOLUCION PER PASTRIM EKRANI DIVORTEX AER-1900 CRT-...

SOLUCION PER PASTRIM EKRANI DIVORTEX AER-1900 CRT-...

410 Lekë EksTaksë:410 Lekë

..

SOLUCION SHKRIRES AKULLI AREXONS DE-ICE 3 ne 1 500...

Arexons

SOLUCION SHKRIRES AKULLI AREXONS DE-ICE 3 ne 1 500...

820 Lekë EksTaksë:820 Lekë

Ideal për shkrirjen dhe largimin e shpejtë të akullit nga xhami i përparëm dhe dritaret anësore të makinës dhe në të njëjtën kohë pastron dhe siguron shikueshmëri të përsosur.Heq akullin lehtësisht nga dyert dhe bravat e ..

SOLUCION SHKRIRES AKULLI AREXONS ELIMINA GHIACCIO ...

Arexons

SOLUCION SHKRIRES AKULLI AREXONS ELIMINA GHIACCIO ...

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

Spray ideal për shkrirjen dhe eliminimin e shpejtë të akullit nga xhami i përparëm dhe nga dritaret e makinës duke lejuar kështu shikueshmëri të përsosur. Është gjithashtu i përshtatshëm për heqjen e akullit dhe zhbllokimin e d..

SOLUCION SHKRIRES AKULLI DIVORTEX DVX-9019 DE-ICER...

SOLUCION SHKRIRES AKULLI DIVORTEX DVX-9019 DE-ICER...

250 Lekë EksTaksë:250 Lekë

Specifikim:Menjëherë eleminon ngrirjen e xhamit.Mund të përdoret gjithashtu në bravat e ngrira.Nuk ka nevojë të gërvishtet.Ofron imazh të qarte edhe nëse temperatura e brendshme e automjetit nuk rritet.Parandalon ringrirjen.K..

SOLUCION SHKRIRES AKULLI PER XHAMA K2 ALASKA 300 m...

K2

SOLUCION SHKRIRES AKULLI PER XHAMA K2 ALASKA 300 m...

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

K2 ALASKA është një shkrirës i menjëhershëm i akullit të dritareve. Mund të trajtojë edhe dritaret me sasi të madhe të akullit të ngrirë. Formula e bazuar në nanopjesëza aktive tret akullin dhe brymin nga xhami shumë shpejt, d..

SOLUCION XHAMI AREXONS DP1 500 mL-31032

Arexons

SOLUCION XHAMI AREXONS DP1 500 mL-31032

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Solucioni degrasaton dhe pastron në mënyrë të përkryer xhamat e makinave pa lënë vija, ndërkohë largon çdo gjurmë të insekteve dhe papastërtive të forta si grasot dhe smogun për të siguruar dukshmëri të përsosur.Solucioni ..

SOLUCION XHAMI AREXONS DP1 TWIN (2X50 mL)-8400

Arexons

SOLUCION XHAMI AREXONS DP1 TWIN (2X50 mL)-8400

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

Solucion xhamash që pastron në mënyrë të përsosur xhamat e makinës i cili heq gjurmët e insekteve dhe papastërtitë e vështira si smogun, duke dhënë dukshmëri të qartë dhe të përsosur. Paketim me një dozë të vetme.MËNYRA E PËR..

SOLUCION XHAMI AREXONS GLASS CLEANER 500 mL-31006/...

Arexons

SOLUCION XHAMI AREXONS GLASS CLEANER 500 mL-31006/...

570 Lekë EksTaksë:570 Lekë

Solucion xhamash i përshtatshëm për pastrim të thellë të xhamit të parëm dhe xhamave të dritareve të makinës, si brenda dhe jashtë.Është gjithashtu perfekt për sipërfaqet e xhamit në shtëpi, garazhe dhe sipërfaqet plastike ..

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI DP1 (1:100) 250 m...

Arexons

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI DP1 (1:100) 250 m...

690 Lekë EksTaksë:690 Lekë

Solucion i lëngshëm, koncentrat për depozitën e ujit të xhamave të makinës i cili siguron një veprim efektiv dhe të lartë degrasatues duke hequr të gjitha llojet e papastërtive nga xhami i makinës si: grason, smogun, ..

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI ESTATE DP1 4.5 L ...

Arexons

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI ESTATE DP1 4.5 L ...

1,490 Lekë EksTaksë:1,490 Lekë

Solucion xhami Arexons gati për përdorim:Veprim i lartë degrasatimi dhe larës.Jep një shikueshmëri të qartë dhe të përsosur.Efekti "RAIN OFF" e bën sipërfaqen e xhamit akoma më të rrëshqitshme për pikat e ujit.Pikat e ujit rrësh..

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI INVERNO -20°C 4....

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI INVERNO -20°C 4....

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Solucion i gatshem per perdorim. Veprim i fortë pastrues dhe kullues. Largon yndyrat, smogun, pluhurin, insektet pa lënë vija. Mbron sistemin e larjes së xhamit të përparmë nga ngrirja. Për kushte të jashtme deri në -20°C. ..

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI PLURISTAGIONE 4.5...

Arexons

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI PLURISTAGIONE 4.5...

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Solucion xhami Arexons, ideal për një pastrim perfekt të xhamit të makinës.Largon të gjitha llojet e papastërtive si: smogun, pluhurat, mbetjet e insekteve, pa lënë shenja.Në dimër mbron sistemin e pastrimit të xhamave nga ngri..

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI PLURISTAGIONE DP1...

Arexons

SOLUCION XHAMI AREXONS LAVAVETRI PLURISTAGIONE DP1...

690 Lekë EksTaksë:690 Lekë

Solucion xhami Arexons Rain off me efekt të largimit të ujit.Falë formlimit të tij mund përdoret gjatë të gjitha periudhave të vitit: përbërësi RAIN OFF që lehtëson largimin e ujit, garanton një shikim më të mirë në rast shiu, ë..

SOLUCION XHAMI BOTTARI BT-31704 750ML

SOLUCION XHAMI BOTTARI BT-31704 750ML

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

..

SOLUCION XHAMI DIVORTEX DVX-2014 GLASS CLEANER 473...

SOLUCION XHAMI DIVORTEX DVX-2014 GLASS CLEANER 473...

350 Lekë EksTaksë:350 Lekë

..

SOLUCION XHAMI DURANCE GLASS CLEANER 400ML-1D05-70...

SOLUCION XHAMI DURANCE GLASS CLEANER 400ML-1D05-70...

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Solucioni është i përshtatshëm për pastrimin tërësisht të xhamit të brendshëm dhe të jashtëm.Gjithashtu i përshtatshëm për sipërfaqe plastike transparente në skuter, makina, varka, etj. Pastron tërësisht pa lënë njolla.Perdorimi..

SOLUCION XHAMI GOODYEAR LAVAVETRO VASCHETTA BT-778...

SOLUCION XHAMI GOODYEAR LAVAVETRO VASCHETTA BT-778...

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 66 (3 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter