DOREZE LARJE AM-01750 (CWASH-09)

DOREZE LARJE AM-01750 (CWASH-09)

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Përmasat: 25 x 18 cm...

DOREZE LARJE AM-02517 YELLOW 23x17cm 71g

DOREZE LARJE AM-02517 YELLOW 23x17cm 71g

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

Përshkrim i produktit:E shkëlqyer për larjen e makinave, pastrimin e kroskotit dhe të elementëve prej kromi.Delikate në sipërfaqet me llak.Është perfekte për pastrimin e dritareve, pasqyrave, mobiljeve dhe pllakave.Sipërfaqja e ma..

DOREZE LARJE AM-02870 25x18 cm

DOREZE LARJE AM-02870 25x18 cm

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Dorezë larëse me mikrofibër 25x18cm 600g/m2..

DOREZE LARJE AM-03843 WHEEL CLEANING PAD 20x16x2 c...

DOREZE LARJE AM-03843 WHEEL CLEANING PAD 20x16x2 c...

380 Lekë EksTaksë:380 Lekë

Dorezë larje me mikrofibër, e cila pastron dhe shkëlqen pa gërvishtur apo dëmtuar sipërfaqen e makinës. E projektuar për të pastruar me efikasitet dhe butësi.E përbërë nga mikrofibër e cilësisë më të lartë, doreza jo vetëm që ës..

DOREZE LARJE CM-58447 SUPER SOFT

DOREZE LARJE CM-58447 SUPER SOFT

580 Lekë EksTaksë:580 Lekë

Doreza mikrofibër është e butë dhe materiali nga i cili është e përbërë nuk lëshon pluhur.Të dhënat:Delikate në sipërfaqet me bojë.Nuk krijon gërvishtje gjatë larjes.Nuk ngurtësohet nga papastërtitë.Është e ripërdorshme...

DOREZE LUCIDIMI AM-T9869-TomPar 1 COPE

DOREZE LUCIDIMI AM-T9869-TomPar 1 COPE

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Dorezë luçidimi e përbërë nga fibra të imta sintetike.Largon papastërtitë e tepërta në formë pluhuri, pa lënë shenja.E lehtë dhe rezistente...

DOREZE PER LARJE AREXONS MICROFIBRE GLOVE-1613/ 78...

Arexons

DOREZE PER LARJE AREXONS MICROFIBRE GLOVE-1613/ 78...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Doreza prej mikrofibre Wizzy është e përkryer për pastrimin e makinës si brenda ashtu edhe jashtë. Falë një numri të madh të fijeve të thurura ajo zëvendëson sfungjerët dhe dorezat klasike për larjen e makinës pa lënë fije..

DOREZE PER LARJE AREXONS-1605

Arexons

DOREZE PER LARJE AREXONS-1605

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

Dorezë për larjen dhe pastrimin e makinës, jashtëzakonisht e rehatshme dhe praktike.E plastifikuar nga brenda dhe plotësisht e papërshkueshme nga uji...

DOREZE PER LARJE GP-56794

Glipart

DOREZE PER LARJE GP-56794

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12 V 48 W SK-52374

Autopractic

FSHESE ME VAKUM 12 V 48 W SK-52374

1,700 Lekë EksTaksë:1,700 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12 V 60 W MAJESTIC SK-74086

FSHESE ME VAKUM 12 V 60 W MAJESTIC SK-74086

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E KUQE) SK-74081

Autopractic

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E KUQE) SK-74081

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E ZEZE) SK-74081

Autopractic

FSHESE ME VAKUM 12 V 90 W (E ZEZE) SK-74081

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12V 60W BT-30067

FSHESE ME VAKUM 12V 60W BT-30067

1,600 Lekë EksTaksë:1,600 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12V 60W GOODYEAR BT-77356

FSHESE ME VAKUM 12V 60W GOODYEAR BT-77356

2,000 Lekë EksTaksë:2,000 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM 12V 90W BT-30055

FSHESE ME VAKUM 12V 90W BT-30055

2,200 Lekë EksTaksë:2,200 Lekë

..

FSHESE ME VAKUM AM-02381 12V 93W (VC-02)

FSHESE ME VAKUM AM-02381 12V 93W (VC-02)

2,480 Lekë EksTaksë:2,480 Lekë

KARAKTERISTIKAT:një fshesë me vakum me 3 lloje tubash dhe furçashfuqi e lartë thithësePARAMETRAT TEKNIKE:tensioni: DC 12 Vfuqia maksimale: 93 Wgjatësia e kabllit: 3 mgjatësia e tubit: 1 mPaketimi përfshin:fshesën me korenttubinfur..

FURCE LARJE AM-T9204-TomPar

FURCE LARJE AM-T9204-TomPar

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Furçë për larjen e automjeteve, e pajisur me rekorderi për të lidhur tubin e ujit.Karakteristikat:Fije të dendura poliesteri që janë të hapura në majë, me qëllim për të lehtësuar larjen dhe për të parandaluar gërvishtjen e bojë..

FURCE LARJE LMP-37343 3-in-1 FLOW-THROUGH 36cm

FURCE LARJE LMP-37343 3-in-1 FLOW-THROUGH 36cm

1,710 Lekë EksTaksë:1,710 Lekë

Gjatesia: 36 cmFurçë me fije të buta kundër gërvishtjeve.Furce e cila perdoret me uje ku eshte e inkorporuar në dorezë...

FURCE LARJE LMP-37344 SOFT-GRIP 26cm

FURCE LARJE LMP-37344 SOFT-GRIP 26cm

1,020 Lekë EksTaksë:1,020 Lekë

Gjatesia: 26 cm..

FURCE LARJE LMP-37346 SOFT-GRIP 36cm

FURCE LARJE LMP-37346 SOFT-GRIP 36cm

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

Gjatesia: 36 cm,..

FURCE LARJE LMP-37348 SOFT-PVC 26cm

FURCE LARJE LMP-37348 SOFT-PVC 26cm

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Fije të buta kundër gërvishtjeve. Gjatesia: 26 cm...

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63505 WATER JET (me 2 ...

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63505 WATER JET (me 2 ...

2,800 Lekë EksTaksë:2,800 Lekë

Furça rrotullohet nga presioni i rrjedhës që vjen nga tubi i ujit. E përkryer për larjen e makinave, disqeve, ATV-ve, motoçikletave, biçikletave, veglave dhe mobiljeve të kopshtit.Fijet e furçës kanë fortësi dhe elasticitete ..

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63519 WATER JET Ø14 c...

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63519 WATER JET Ø14 c...

1,930 Lekë EksTaksë:1,930 Lekë

Furça rrotullohet nga presioni i rrjedhës që vjen nga tubi i ujit. E përkryer për larjen e makinave, disqeve, ATV-ve, motoçikletave, biçikletave, veglave dhe mobiljeve të kopshtit.Fijet e furçës kanë fortësi dhe elasticitete ..

Shfaqur 1 deri 24 nga 182 (8 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter