SOLUCION FULCRON CASA PER HEQJEN E YNDYRNAVE TE FORTA (FOOD GRADE) 5 L - 1981

  • 1,580 Lekë
  • Marka: Fulcron
  • Kodi i produktit: 5737
  • Vlefshmëria: Në gjendje

Solucion me formulë profesionale, i krijuar posaçërisht për pastrimin e përgjithshëm të të gjitha mjediseve dhe zonave të destinuara për përpunimin, paketimin dhe transportin e ushqimit.Heq shpejt papastërtitë pa lënë mbetje.Nuk i ndryshon sipërfaqet.99.46% i biodegradueshëm.Është një detergjent për sipërfaqe të forta, mund të përdoret i paholluar dhe i holluar: nëse përdoret i..

  • Solucion me formulë profesionale, i krijuar posaçërisht për pastrimin e përgjithshëm të të gjitha mjediseve dhe zonave të destinuara për përpunimin, paketimin dhe transportin e ushqimit.
  • Heq shpejt papastërtitë pa lënë mbetje.
  • Nuk i ndryshon sipërfaqet.
  • 99.46% i biodegradueshëm.
  • Është një detergjent për sipërfaqe të forta, mund të përdoret i paholluar dhe i holluar: nëse përdoret i paholluar ai vepron si një degrasatues i fuqishëm për papastërtitë e mëdha, nëse hollohet sipas tabelës më poshtë është efektiv në një gamë të gjerë sipërfaqesh.

PËRDORIMI

  1. Aplikojeni produktin në sipërfaqe, duke ndjekur udhëzimet e hollimit, fshijeni me një sfungjer ose pecete të lagur dhe më pas shpëlajeni.
  2. Përdorni vetëm ujë të pijshëm.
  3. Në papastërtitë e mëdha, lini të veprojnë për disa sekonda.

Kujdes:

  • Në xham hollojeni në raport 1: 100.
  • Në rast të një kontakti aksidental me xhamin, shpëlajeni dhe thani sipërfaqen menjëherë.

Mos e aplikoni në sipërfaqe të nxehta.

 

I paholluar

Makineri, zgarë, pajisje kuzhine

1:5

Pajisje kopshtarie, pllaka

1:20

Banak, dysheme

1:100

Xham

 



Shkruaj një vlerësim

Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të dhënë vlerësim mbi një produkt

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter