ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3203 300 mL

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3203 300 mL

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim Ky produkt lejon që karburanti të digjet mirë. Rrit oktanin. E bën më të lehtë ndezjen e motorrit në të ftohtë. Ul konsumin e karburantit Siguron djegie më të mirë të karburantit. Rrit fuqi..

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3204 300 mL

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3204 300 mL

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Specifikim: Pastron blozën dhe papastërtitë në injektorë dhe në pjesën e djegies dhe parandalon riformimin e tyre. Nuk përmban kimikate të tilla si acid, squfur dhe fosfor. Siguron djegie të shëndetshme duke i mb..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9013 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9013 (kon...

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Specifikim:E pershtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9099 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9099 (kon...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim:E pershtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9100 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9100 (kon...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Specifikim:E përshtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -57°C DIVORTEX DVX-9095 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -57°C DIVORTEX DVX-9095 (kon...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Specifikim: E pershtatshme per 4 sezone. Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë. Siguron performancë të lartë të ..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -20°C DIVORTEX DVX-9124 1....

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -20°C DIVORTEX DVX-9124 1....

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9014 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9014 (k...

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

Specifikim: E përshtatshme per 4 sezone. Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë. Siguron performancë të lartë të ..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9097 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9097 (k...

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

Specifikim:E përshtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9098 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9098 (k...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Specifikim:E përshtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -57°C DIVORTEX DVX-9096 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -57°C DIVORTEX DVX-9096 (k...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Specifikim:E pershtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1501 WASH & GO (1:1...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1501 WASH & GO (1:1...

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Specifikim:Shampo makine jo-jonike, neutrale me pH, me cilësi të lartë, e prodhuar për të pastruar vajin dhe papastërtitë e akumuluara në të gjitha llojet e sipërfaqeve të automjeteve. Mund të përdoret në mënyrë të sigu..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1502 WASH & GO (1:1...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1502 WASH & GO (1:1...

2,980 Lekë EksTaksë:2,980 Lekë

..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1509 HIGH FOAMY (1:128)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1509 HIGH FOAMY (1:128)...

1,260 Lekë EksTaksë:1,260 Lekë

Specifikim:E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe mbrojtje me bojë.Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë.Pastron dhe shpëlahet lehtësis..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1510 HIGH FOAMY (1:128)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1510 HIGH FOAMY (1:128)...

5,280 Lekë EksTaksë:5,280 Lekë

Specifikim:E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe    mbrojtje me bojë.Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, dhe plastikë.Pastron dhe shpë..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1513 ALPHA FOAM (1:150)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1513 ALPHA FOAM (1:150)...

5,280 Lekë EksTaksë:5,280 Lekë

SpecifikimetPa ndotës dhe tretës.pH i balancuar.E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe mbrojtje me bojë.Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, vi..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1515 ALPHA FOAM (1:150)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1515 ALPHA FOAM (1:150)...

1,360 Lekë EksTaksë:1,360 Lekë

SpecifikimetPa ndotës dhe tretës.pH i balancuar.E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe mbrojtje ne bojë.Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, vi..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1519 HIGH FOAMY 473 mL ...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1519 HIGH FOAMY 473 mL ...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Specifikim: E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe    mbrojtje me bojë. Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, dhe p..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1535 HIGH FOAMY 1 L ARO...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1535 HIGH FOAMY 1 L ARO...

490 Lekë EksTaksë:490 Lekë

Specifikim: E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe mbrojtje me bojë. Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë. ..

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1520 ALPHA FOAM...

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1520 ALPHA FOAM...

410 Lekë EksTaksë:410 Lekë

Specifikim: E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe mbrojtje me bojë. Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë. ..

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1534 ALPHA FOAM...

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1534 ALPHA FOAM...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Specifikim: E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe mbrojtje me bojë. Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë. ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1009 CAR WASH V2 (1...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1009 CAR WASH V2 (1...

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

Specifikim: Është një produkt i koncentruar. Është një produkt pastrimi me bazë alkaline që është efektiv në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve dhe mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungj..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1012 RED LIGHT (1:6...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1012 RED LIGHT (1:6...

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe i siguron ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1026 CAR WASH V6 (1...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1026 CAR WASH V6 (1...

1,870 Lekë EksTaksë:1,870 Lekë

Specifikim: Është një produkt i koncentruar. Është një produkt pastrimi me bazë alkaline që është efektive në sipërfaqen e jashtme. Mund të shkumëzojë pa pasur nevojë, për furçë ose sfungjer. Ka ngjyrë portoka..

Shfaqur 1 deri 24 nga 109 (5 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter