VAJ KAMBIO AREXONS 75W-85 EXTREME PRESSURE 1 L - 9...

Arexons

VAJ KAMBIO AREXONS 75W-85 EXTREME PRESSURE 1 L - 9...

1,890 Lekë EksTaksë:1,890 Lekë

Vaj lubrifikues  me bazë sintetike për përdorim tek transmesionet mekanike të makinave si: kuti shpejtësie, çifte rrotulluese dhe tek diferenciali qëndrorë.Siguron mbrojtje optimale të përbërësve të transmesionit edhe në ku..

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter