FURCE LARJE AM-T9204-TomPar

FURCE LARJE AM-T9204-TomPar

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Furçë për larjen e automjeteve, e pajisur me rekorderi për të lidhur tubin e ujit.Karakteristikat:Fije të dendura poliesteri që janë të hapura në majë, me qëllim për të lehtësuar larjen dhe për të parandaluar gërvishtjen e bojë..

FURCE LARJE LMP-37343 3-in-1 FLOW-THROUGH 36cm

FURCE LARJE LMP-37343 3-in-1 FLOW-THROUGH 36cm

1,710 Lekë EksTaksë:1,710 Lekë

Gjatesia: 36 cmFurçë me fije të buta kundër gërvishtjeve.Furce e cila perdoret me uje ku eshte e inkorporuar në dorezë...

FURCE LARJE LMP-37344 SOFT-GRIP 26cm

FURCE LARJE LMP-37344 SOFT-GRIP 26cm

1,020 Lekë EksTaksë:1,020 Lekë

Gjatesia: 26 cm..

FURCE LARJE LMP-37346 SOFT-GRIP 36cm

FURCE LARJE LMP-37346 SOFT-GRIP 36cm

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

Gjatesia: 36 cm,..

FURCE LARJE LMP-37348 SOFT-PVC 26cm

FURCE LARJE LMP-37348 SOFT-PVC 26cm

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Fije të buta kundër gërvishtjeve. Gjatesia: 26 cm...

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63505 WATER JET (me 2 ...

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63505 WATER JET (me 2 ...

2,800 Lekë EksTaksë:2,800 Lekë

Furça rrotullohet nga presioni i rrjedhës që vjen nga tubi i ujit. E përkryer për larjen e makinave, disqeve, ATV-ve, motoçikletave, biçikletave, veglave dhe mobiljeve të kopshtit.Fijet e furçës kanë fortësi dhe elasticitete ..

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63519 WATER JET Ø14 c...

FURCE LARJE ME RROTULLIM CM-63519 WATER JET Ø14 c...

1,930 Lekë EksTaksë:1,930 Lekë

Furça rrotullohet nga presioni i rrjedhës që vjen nga tubi i ujit. E përkryer për larjen e makinave, disqeve, ATV-ve, motoçikletave, biçikletave, veglave dhe mobiljeve të kopshtit.Fijet e furçës kanë fortësi dhe elasticitete ..

FURCE METALIKE PER POLE BATERIE AM-02008

FURCE METALIKE PER POLE BATERIE AM-02008

410 Lekë EksTaksë:410 Lekë

Furçë metalike, forma e veçantë e saj lejon pastrimin e kapikordave dhe terminaleve të baterisë.Është një veprim i nevojshëm që duhet kryer për funksionimin e duhur të sistemit të karikimit dhe furnizimit me energji të makinës.P..

FURCE PASTRIMI 10 TELESKOPIKE 70-110 cm AV-2909

FURCE PASTRIMI 10 TELESKOPIKE 70-110 cm AV-2909

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

..

FURCE PASTRIMI 10 TELESKOPIKE 70-120 cm AV-2112/ 2...

FURCE PASTRIMI 10 TELESKOPIKE 70-120 cm AV-2112/ 2...

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

..

FURCE PASTRIMI 10 TELESKOPIKE 70-120 cm AV-2128

FURCE PASTRIMI 10 TELESKOPIKE 70-120 cm AV-2128

1,100 Lekë EksTaksë:1,100 Lekë

..

FURCE PASTRIMI 2 ne 1 (larje-tharje) AM-T9095-TomP...

FURCE PASTRIMI 2 ne 1 (larje-tharje) AM-T9095-TomP...

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Gjatësia: 42 cm Gjerësia: 25 cm..

FURCE PASTRIMI 8 TELESKOPIKE 55-80 cm AV-2127

FURCE PASTRIMI 8 TELESKOPIKE 55-80 cm AV-2127

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

..

FURCE PASTRIMI 8 TELESKOPIKE 90-150 cm AV-9491

FURCE PASTRIMI 8 TELESKOPIKE 90-150 cm AV-9491

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

..

FURCE PASTRIMI AM-T9035-TomPar STANDARD

FURCE PASTRIMI AM-T9035-TomPar STANDARD

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

Fijet e dendura, të buta dhe të qëndrueshme largojnë në mënyrë efektive papastërtitë pa gërvishtur sipërfaqen. Fundi i profilizuar i kokës së furçës e bën më të lehtë heqjen e papastërtive. Gjatësia e furçës: 44 cm.Dorezë e butë..

FURCE PASTRIMI CM-00358-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

FURCE PASTRIMI CM-00358-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Është ideale për pastrimin e interiorit të makinës si dhe pjesës së jashtme.Rezistencë kimikeMateriali: plastikëGjatësia: 12 mm..

FURCE PASTRIMI CM-00359-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

FURCE PASTRIMI CM-00359-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Është ideale për pastrimin e interiorit të makinës si dhe pjesës së jashtme.Rezistencë kimikeMateriali: plastikëGjatësia: 20 mm..

FURCE PASTRIMI CM-00360-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

FURCE PASTRIMI CM-00360-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Është ideale për pastrimin e interiorit të makinës si dhe pjesës së jashtme.Rezistencë kimikeMateriali: plastikëGjatësia: 24 mm..

FURCE PASTRIMI CM-00361-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

FURCE PASTRIMI CM-00361-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Është ideale për pastrimin e interiorit të makinës si dhe pjesës së jashtme.Rezistencë kimikeMateriali: plastikëGjatësia: 26 mm..

FURCE PASTRIMI CM-00362-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

FURCE PASTRIMI CM-00362-RRCustoms DETAILING BRUSH ...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Është ideale për pastrimin e interiorit të makinës si dhe pjesës së jashtme.Rezistencë kimikeMateriali: plastikëGjatësia: 30 mm..

FURCE PASTRIMI CM-01970-K2 DETAILING BRUSH Size:8 ...

FURCE PASTRIMI CM-01970-K2 DETAILING BRUSH Size:8 ...

320 Lekë EksTaksë:320 Lekë

FURCA PASTRUESE K2 Është një furçë e cilësisë së lartë e bërë me fije natyrale-sintetike. Projektuar për pastrimin e hapësirave të vështira për t'u arritur. Për shkak të përmasave të saj, është perfekte për pastrimin e ventil..

FURCE PASTRIMI K2 HAND WASH BRUSH - M350

K2

FURCE PASTRIMI K2 HAND WASH BRUSH - M350

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

Furçë ergonomike për larjen e automjeteve.E përbërë nga fije poliestre të buta, ku të cilat janë të ndara në çifte duke lehtësuar kështu larjen dhe duke parandaluar gërvishtjen e bojës.Fijet e furçës janë rezistente ndaj agjentëve ..

FURCE PASTRIMI LMP-37337 MAGIC PET-BRUSH 52x185mm

FURCE PASTRIMI LMP-37337 MAGIC PET-BRUSH 52x185mm

820 Lekë EksTaksë:820 Lekë

Largon shpejt dhe me lehtësi qimet e kafshëve nga sediljet, tapicerit dhe tapetet dhe njëkohësisht nuk demton sipërfaqet e trajtuara.Furça ka fije të buta gome që mbledhin plotësisht të gjitha qimet e kafshëve.Për të pastruar f..

FURCE PASTRIMI ME BISHT ALUMINI SK-1030

Autopractic

FURCE PASTRIMI ME BISHT ALUMINI SK-1030

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 79 (4 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter