SOLUCION KONDICIONERI AREXONS PURI CLIMA 200 mL-41...

Arexons

SOLUCION KONDICIONERI AREXONS PURI CLIMA 200 mL-41...

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

Trajtim dezinfektues për të gjitha sistemet e ajrit të kondicionuar.Neutralizon depozimet organike dhe inorganike. Pastron të gjitha sipërfaqet dhe i mbulon ato me një shtrese mbrojtëse.Eliminon aromat e pakëndshme, optimizon ..

SOLUCION KONDICIONERI AREXONS PURI CLIMA 350 mL-71...

Arexons

SOLUCION KONDICIONERI AREXONS PURI CLIMA 350 mL-71...

870 Lekë EksTaksë:870 Lekë

Solucion për pastrimin e kanaleve të ajrit të kondicionuar.Neutralizon të gjitha depozitimet organike dhe inorganike. Pastron sipërfaqet e tyre dhe i vesh ato me një shtresë të veçantë mbrojtëse.Largon aromat e pakëndshme.Optimi..

SOLUCION KONDICIONERI DIVORTEX AER-1533 AIR CONDIT...

SOLUCION KONDICIONERI DIVORTEX AER-1533 AIR CONDIT...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Specifikim:Është një produkt dezinfektues dhe ka pastrim te shpejtë.Përdorimi:Solucioni është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.Ka një metodë efektive, praktike te pastrimi për kondicionerët e automjeteve me anë t..

SOLUCION PASTRIMI DHE DEZINFEKTIMI AREXONS NEO BIO...

Arexons

SOLUCION PASTRIMI DHE DEZINFEKTIMI AREXONS NEO BIO...

950 Lekë EksTaksë:950 Lekë

Spray dezinfektues dhe deodorant, aktiv kundër baktereve dhe kërpudhave për ambiente dhe sipërfaqe të ndryshme.Ideal për dezinfektimin e veturave, kamionëve, autobusëve, kamperave dhe rulove, dhomave spitalore, klinikave, klasav..

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1500 A...

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1500 A...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Specifikim:Është një produkt dezinfektues dhe ka pastrim te shpejtë.Përdorimi:Solucioni është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.Ka një metodë efektive, praktike dhe te besueshme pastrimi për kondicionerët e automj..

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1501 A...

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1501 A...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Specifikim:Është një produkt dezinfektues dhe ka pastrim te shpejtë.Përdorimi:Solucioni është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.Ka një metodë efektive, praktike dhe te besueshme pastrimi për kondicionerët e automj..

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1529 N...

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1529 N...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Specifikim:Është një produkt dezinfektues dhe ka pastrim te shpejtë.Përdorimi:Solucioni është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.Ka një metodë efektive, praktike dhe te besueshme pastrimi për kondicionerët e automj..

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1534 A...

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1534 A...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Specifikim:Është një produkt dezinfektues dhe ka pastrim te shpejtë.Përdorimi:Solucioni është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.Ka një metodë efektive, praktike dhe te besueshme pastrimi për kondicionerët e automj..

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1535 A...

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-1535 A...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Specifikim:Është një produkt dezinfektues dhe ka pastrim te shpejtë.Përdorimi:Solucioni është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.Ka një metodë efektive, praktike dhe te besueshme pastrimi për kondicionerët e automj..

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-9111 O...

SOLUCION PASTRUES KONDICIONERI DIVORTEX AER-9111 O...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Specifikim:Është një produkt dezinfektues dhe ka pastrim te shpejtë.Përdorimi:Solucioni është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.Ka një metodë efektive, praktike dhe te besueshme pastrimi për kondicionerët e automj..

Shfaqur 1 deri 10 nga 10 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter