VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X B4 1 L - 9301

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X B4 1 L - 9301

1,050 Lekë EksTaksë:1,050 Lekë

Vaj motorri sintetik  5W-40 për motorrët e naftës dhe ato të benzinës.Produkti është prodhuar sipas kërkesave të standardit  për motorrët e naftës dhe benzinës dhe është i përshtatshëm për çdo markë dhe madhësi të motorr..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X C3 PLUS 1 L - 9383

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 3X C3 PLUS 1 L - 9383

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Vaj totalisht sintetik5W-40 për motorrët e naftës dhe ato të benzinës.Redukton konsumin e karburantit dhe ofron mbrojtje maksimale në kushte pune të vështira të motorrit dhe në temperatura të larta.Lehtëson ndezjen në temperatur..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 1 L - 9227

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 1 L - 9227

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Vaj totalisht sintetik 5W-40 specifik për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Ul ndjeshëm konsumin e karburantit.Garanton mbrojtje të motorrit në kushte të rënda pune, në temperatura të larta dhe lehtëson ndezjen në te..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 4 L - 9228

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-40 GD 4 L - 9228

4,350 Lekë EksTaksë:4,350 Lekë

Vaj totalisht sintetik 5W-40 specifik për motorrët e naftës dhe për motorrët e benzinës.Ul ndjeshëm konsumin e karburantit.Garanton mbrojtje të motorrit në kushte të rënda pune, në temperatura të larta dhe lehtëson ndezjen në te..

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter