SOLUCION KROSKOTI ANTISTATIK DHE ANTI-UV AREXONS P...

SOLUCION KROSKOTI ANTISTATIK DHE ANTI-UV AREXONS P...

740 Lekë EksTaksë:740 Lekë

Solucioni rinovon, mbron dhe pastron kroskotin dhe të gjitha sipërfaqet plastike, lëkure, imitime të lëkurës dhe gome.Rinovon zonën e trajtuar duke përmirësuar ngjyrën origjinale, duke e bërë atë të lëmuar dhe të mëndafshtë në ..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS ANTIPLOVERE 400 mL-8346

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS ANTIPLOVERE 400 mL-8346

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

Falë formulës së tij natyrale, ky produkt pastron dhe trajton sipërfaqet në të cilat ai aplikohet, duke i pastruar dhe higjenizuar ato.Largon pluhurin dhe alergjenët që mund të gjenden në sipërfaqe dhe eliminon aromën e tymit t..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH HIGH GLOSS 600 mL-...

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH HIGH GLOSS 600 mL-...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Falë formulës së tij natyrale, ky produkt pastron dhe trajton sipërfaqet në të cilat ai aplikohet, duke i pastruar dhe higjenizuar ato.Largon pluhurin dhe alergjenët që mund të gjenden në sipërfaqe dhe eliminon aromën e tymit të c..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH NATURAL FINISH (MA...

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH NATURAL FINISH (MA...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Falë formulës së tij unike neutralizuese, pastron thellësisht sipërfaqet e trajtuara, largon pluhurin, alergjenët.Produkti rikthen dhe forcon pamjen origjinale të sipërfaqes së trajtuar pa e luçiduar atë.Ai gjithashtu depërton d..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH SATINATI 600 mL OC...

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH SATINATI 600 mL OC...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Me një formulë natyrale, ky produkt pastron dhe trajton sipërfaqet në të cilat aplikohet, duke i pastruar dhe higjenizuar ato.Largon pluhurin dhe alergjenët që mund të gjenden në sipërfaqe dhe eliminon aromën e tymit.Produkti luçi..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH SATINATI 600 mL-83...

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH SATINATI 600 mL-83...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Me një formulë natyrale, ky produkt pastron dhe trajton sipërfaqet në të cilat ai aplikohet, duke i pastruar dhe higjenizuar ato.Largon pluhurin dhe alergjenët që mund të gjenden në sipërfaqe.Produkti luçidon dhe trajton pjesët ku..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH SATINATI VANILLA 6...

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SMASH SATINATI VANILLA 6...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Me një formulë natyrale, ky produkt pastron dhe trajton sipërfaqet në të cilat ai aplikohet, duke i pastruar dhe higjenizuar ato.Largon pluhurin dhe alergjenët që mund të gjenden në sipërfaqe.Produkti luçidon dhe trajton pjesët ku..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SUPER PROTECTANT HIGH GL...

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SUPER PROTECTANT HIGH GL...

910 Lekë EksTaksë:910 Lekë

Pastron, rinovon dhe mbron kroskotin dhe plastikën, lëkurën, imitimet e lëkurës, gomën dhe sipërfaqet e drurit në makinë.Formula e tij speciale natyrale pa tretës dhe zbutës i jep këtij produkti aftësinë që të krijojë një shtres..

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SUPER PROTECTANT NATURAL...

Arexons

SOLUCION KROSKOTI AREXONS SUPER PROTECTANT NATURAL...

910 Lekë EksTaksë:910 Lekë

Pastron, rinovon dhe mbron kroskotin dhe plastikën, lëkuren, imitimet e lëkurës, gomën dhe sipërfaqet e drurit në makinë.Formula e tij speciale natyrale pa tretës dhe zbutës i jep këtij produkti aftësinë që të krijojë një shtres..

SOLUCION KROSKOTI CM-00640-Q11-Sena COCKPIT MILK (...

SOLUCION KROSKOTI CM-00640-Q11-Sena COCKPIT MILK (...

350 Lekë EksTaksë:350 Lekë

Solucion në formën e qumështit për pastrimin e pjesëve plastike dhe kroskotit.Pas aplikimit, krijon një shtresë të hollë antistatike në sipërfaqe që parandalon grumbullimin e papastërtive dhe pluhurit. Aroma relaksuese e vanilj..

SOLUCION KROSKOTI CM-00641-Q11-Sena COCKPIT MILK (...

SOLUCION KROSKOTI CM-00641-Q11-Sena COCKPIT MILK (...

350 Lekë EksTaksë:350 Lekë

Solucion në formën e qumështit për pastrimin e pjesëve plastike dhe kroskotit.Pas aplikimit, krijon një shtresë të hollë antistatike në sipërfaqe që parandalon grumbullimin e papastërtive dhe pluhurit.Aroma freskuese e limonit dhe..

SOLUCION KROSKOTI DIVORTEX DVX-7210 CAR SHINE PRIM...

SOLUCION KROSKOTI DIVORTEX DVX-7210 CAR SHINE PRIM...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim:Solucioni ushqen, rinovon sipërfaqet lëkure dhe plastike dhe u siguron atyre pamjen e tyre natyrale.Produkti ka veti antistatike.Mund të përdoret edhe në goma.Përdorimi:Përdoret brenda automjetit duke u holluar në rapor..

SOLUCION KROSKOTI DIVORTEX DVX-7250 CAR SHINE PRIM...

SOLUCION KROSKOTI DIVORTEX DVX-7250 CAR SHINE PRIM...

950 Lekë EksTaksë:950 Lekë

Solucioni ushqen, rinovon sipërfaqet vinly, bakelit, lëkure dhe plastike dhe u siguron pamjen e tyre natyrale.Produkti ka veti antistatike.Mund të përdoret edhe në goma.Përdorimi:Solucioni përdoret në raportin 1/3 & 1/4 me uj..

SOLUCION KROSKOTI DURANCE HIGH GLOSS 500 mL-1D14-7...

Petronas Durance

SOLUCION KROSKOTI DURANCE HIGH GLOSS 500 mL-1D14-7...

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

Falë formulës së tij unike neutralizuese, pastron thellësisht sipërfaqet e trajtuara, largon pluhurin dhe alergjenet dhe eliminon aromën e tymit të cigares.Produkti pasi është përdorur, luçidon dhe trajton pjesët ku aplikohet duke..

SOLUCION KROSKOTI DURANCE MATT FINISHING 500 mL-1D...

Petronas Durance

SOLUCION KROSKOTI DURANCE MATT FINISHING 500 mL-1D...

760 Lekë EksTaksë:760 Lekë

Falë formulës së tij unike neutralizuese, pastron thellësisht sipërfaqet e trajtuara, largon pluhurin dhe alergjenet dhe eliminon aromën e tymit.Produkti rikthen dhe forcon pamjen origjinale të sipërfaqes së trajtuar pa e luçiduar..

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO (MAT) 300 mL - K413

K2

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO (MAT) 300 mL - K413

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

Ruan kroskotët mat të makinave.Shkumë shumë efikase për pastrimin dhe ruajtjen e elementeve plastikë të ambienteve të brendshme të makinave.Rikthen pamjen origjinale mat dhe ngjyrat natyrale.Thekson strukturën e sipërfaqes.Për ..

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO (MAT) 750 mL - K418

K2

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO (MAT) 750 mL - K418

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

Ruan kroskotët mat të makinave.Shkumë shumë efikase për pastrimin dhe ruajtjen e elementeve plastikë të ambienteve të brendshme të makinave.Rikthen pamjen origjinale mat dhe ngjyrat natyrale.Thekson strukturën e sipërfaqes.Për shk..

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO 400 mL - K404

K2

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO 400 mL - K404

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Nanomolekulat hyjnë shumë thellë në strukturën e materialeve dhe nxjerrin në pah ngjyrën dhe shkëlqimin e tyre të vërtetë, në të njëjtën kohë mbrojnë kroskotin e makinës nga papastërtitë dhe pluhuri. Rekomandohet posaçërisht pë..

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO PROTECTANT 350 g - K410

K2

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO PROTECTANT 350 g - K410

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

Pastron dhe mbron plastikën.Rikthen ngjyrën dhe pamjen mat.Nuk përmban silikon.Mbron nga pluhuri dhe rrezet e dëmshme të diellit UV.Rifreskon brendësinë e makinës duke lënë një aromë të freskët dhe që zgjat...

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO PROTECTANT 770 mL COFFEE...

K2

SOLUCION KROSKOTI K2 POLO PROTECTANT 770 mL COFFEE...

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

Pastron dhe mbron plastikën.Rikthen ngjyrën dhe pamjen mat.Nuk përmban silikon.Mbron nga pluhuri dhe rrezet e dëmshme të diellit UV.Rifreskon brendësinë e makinës duke lënë një aromë të freskët dhe që zgjat.Me aromë kafeje...

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 20 L - I BARDHE

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 20 L - I BARDHE

8,200 Lekë EksTaksë:8,200 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - BLU

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - BLU

2,500 Lekë EksTaksë:2,500 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - I BARDHE

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - I BARDHE

2,500 Lekë EksTaksë:2,500 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:3) 1 L

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:3) 1 L

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

Shfaqur 1 deri 24 nga 31 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter