PASTE PER MONTIM MARMITASH AREXONS MONTAGGIO MARMI...

Arexons

PASTE PER MONTIM MARMITASH AREXONS MONTAGGIO MARMI...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Pastë e përshtatshme për montimin e marmitave.Lubrifikon dhe ngjit bashkimet duke e bërë montimin më të lehtë dhe më të shpejtë.I reziston temperaturave më të larta të arritura nga sistemi i shkarkimit.I reziston dridhjeve.METO..

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8150

Arexons

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8150

690 Lekë EksTaksë:690 Lekë

Produkt i përbërë nga grimca silikoni karbonik të shpërndara në një përzierje të lëngshme me bazë uji.Është një produkt specifik për zmerilimin e valvulave të motorrëve me djegie të brendshme.Produkti përmban silikon karbonik t..

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8151

Arexons

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8151

690 Lekë EksTaksë:690 Lekë

Produkt i përbërë nga grimca silikoni karbonik të shpërndara në një përzierje të lëngshme me bazë uji.Është një produkt specifik për zmerilimin e valvulave të motorrëve me djegie të brendshme.Produkti përmban silikon karbonik t..

PASTE-STUKO PER MARMITA AREXONS STUCCO SIGILLA MAR...

Arexons

PASTE-STUKO PER MARMITA AREXONS STUCCO SIGILLA MAR...

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Stuko specifike për riparimin e marmitave dhe tubave të shkarkimit.Siguron ngjitje të shkëlqyeshme në sipërfaqe.Nuk përmban tretës.Ajo forcohet duke u kthyer në një masë të fortë.Ngurtësimi lehtësohet nga nxehtësia. ..

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

Motox

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

1,960 Lekë EksTaksë:1,960 Lekë

Si ta përdor këtë produkt? Hidheni direkt në depoziten e sistemit të trajtimit të gazrave të shkarkimit. Produkti nuk klasifikohet si i rrezikshëm. RUAJTJA: Temperatura e rekomanduar e ruajtjes: nga -10°C deri në 25..

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

Motox

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE MOTOX (AUS ...

980 Lekë EksTaksë:980 Lekë

Si ta përdor këtë produkt?Hidheni direkt në depoziten e sistemit të trajtimit të gazrave të shkarkimit.Produkti nuk klasifikohet si i rrezikshëm.RUAJTJA:Temperatura e rekomanduar e ruajtjes: nga -10°C deri në 25°C.KUJDES:Mbajeni l..

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE PRISTA (ISO...
I Ri

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE PRISTA (ISO...

1,960 Lekë EksTaksë:1,960 Lekë

AdBlue - ISO 22241-1AdBlue® është një tretësirë ujore ureje 32,5% e projektuar për përdorim në automjetet me naftë, të pajisura me teknologjinë SCR (Selective Catalytic Reduction).Duke injektuar AdBlue ne konvertuesin katalit..

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE PRISTA (ISO...
I Ri

SOLUCION ADBLUE PER MARMITA KATALITIKE PRISTA (ISO...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

AdBlue - ISO 22241-1AdBlue® është një tretësirë ujore ureje 32,5% e projektuar për përdorim në automjetet me naftë, të pajisura me teknologjinë SCR (Selective Catalytic Reduction). Duke injektuar AdBlue ne konvertuesin katali..

SOLUCION ANTINGJITES PER SALDIM AREXONS SYSTEM TS2...

Arexons

SOLUCION ANTINGJITES PER SALDIM AREXONS SYSTEM TS2...

910 Lekë EksTaksë:910 Lekë

Parandalon ngjitjen e grimcave të mbetjeve të saldimit në copën metalike që punohet. Shpejton ciklin e punës. Produkt sintetik me bazë polimeri; nuk përmban silikon. Pjesët e trajtuara mund të lyhen pasi fshihet ose pastrohet ..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I FORTE AREXONS SYSTEM...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I FORTE AREXONS SYSTEM...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Produkt me viskozitet të mesëm. Eliminon lirimin për shkak të dridhjeve, tronditjeve, ndryshimeve të papritura të temperaturës, etj. Parandalon korrozionin. Mundëson frenim të përhershëm. Rezistencë e lartë ndaj ujit, vajrave, ..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I LEHTE AREXONS SYSTEM...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I LEHTE AREXONS SYSTEM...

870 Lekë EksTaksë:870 Lekë

Eliminon lirimin e mundshëm për shkak të dridhjeve, tronditjeve dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës. Parandalon korrozionin. Lejon çmontimin me mjete normale. Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj ujit, vajrave, karburantev..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I MESEM AREXONS SYSTEM...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I MESEM AREXONS SYSTEM...

740 Lekë EksTaksë:740 Lekë

Eleminon lirimin e mundshëm për shkak të dridhjeve, tronditjeve dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës. Parandalon korrozionin. Lejon çmontimin me mjete normale. Rezistencë e shkëlqyeshme ndaj ujit, vajrave, karburantev..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH K2 PROLOK MEDIUM 243 6...

K2

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH K2 PROLOK MEDIUM 243 6...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Mbrojtje me forcë mesatare për filetot.Mbron në mënyrë të përsosur bashkimet e vidave nga zhvidhosja dhe korrozioni i filetove.Eliminon nevojën për përdorimin e rondeleve.Hapja ose zhvidhosja është e mundur kur përdorni mjetet..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH ME REZISTENCE TE LARTE...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH ME REZISTENCE TE LARTE...

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

Përdoret për të bllokuar kushinetat, ingranazhet, pulexhot, çelësat, kunjat.Rekomandohet për mbylljen e pjesëve që nuk i nënshtrohen çmontimit.Produkt i lëngshëm i përshtatshëm për bllokimin e pjesëve me rrjedhje të lirë. Rrit ..

SOLUCION BLLOKUES ME REZISTENCE TE LARTE AREXONS S...

SOLUCION BLLOKUES ME REZISTENCE TE LARTE AREXONS S...

1,690 Lekë EksTaksë:1,690 Lekë

Produkt specifik për të gjitha pjesët cilindrike që i nënshtrohen shtreseve të prerjes dhe ngarkesësradiale. Përdoret për të kyçur kushineta, ingranazhe, rrotulla, astar, çelësa. Është i përshtatshëm për frenim me rezistencë shu..

SOLUCION BLLOKUES NDRYSHKU AREXONS FEROX BLOCCARUG...

SOLUCION BLLOKUES NDRYSHKU AREXONS FEROX BLOCCARUG...

1,790 Lekë EksTaksë:1,790 Lekë

Bllokuesi i ndryshkut është krijuar për të bllokuar përparimin e oksidimit të sipërfaqeve metalike.Produkti, duke qenë transparent dhe pa ngjyrë, mbron sipërfaqen por e lë ngjyrën e saj të pandryshuar, qoftë e re apo e ndryshku..

SOLUCION BLLOKUES PER TEMPERATURA TE LARTA AREXONS...

SOLUCION BLLOKUES PER TEMPERATURA TE LARTA AREXONS...

1,770 Lekë EksTaksë:1,770 Lekë

Për mbylljen e kushinetave, ingranazheve, rrotave, çelësave, kunjave, dhe pjesëve të tjera cilindrike që nuk i nënshtrohen çmontimit. Për pjesët që i nënshtrohen temperaturave shumë të larta. Për montimin e pjesëve me rrëshqitj..

SOLUCION BLLOKUES RADIATORI DIVORTEX AER-3100 RADI...

SOLUCION BLLOKUES RADIATORI DIVORTEX AER-3100 RADI...

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në të gjitha llojet e radiatorëve ftohës pavarësisht nga materiali i prodhimit.Përdoret në të gjithë radiatorët e ftohjes së ujit dhe radiatorët e ngrohjes së brendshmeRiparon menjëherë çarjet ..

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

Arexons

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Produkt i lëngshëm specifik për të shpërbërë depozitimet n​ë radiator të automjetit të shkaktuara nga kripërat minerale që gjenden në ujë.FUSHAT E PËRDORIMITPër pastrimin e sistemeve të ftohjes së motorrëve me naftë dhe benzinë..

SOLUCION DEPERTUES PER BLLOKIM AREXONS SYSTEM 52A9...

Arexons

SOLUCION DEPERTUES PER BLLOKIM AREXONS SYSTEM 52A9...

2,110 Lekë EksTaksë:2,110 Lekë

Depërton me lehtësi ne filetimet e pjesëve të montura. Siguron frenimin e përhershëm dhe integritetin e përsosur ndaj ujit.Parandalon gërryerjen. Rezistencë e lartë ndaj ujit, vajrave, karburanteve, lëngjeve hidraulike dhe CFC-..

SOLUCION ELIMINUES NDRYSHKU AREXONS FEROX 200 mL-4...

Arexons

SOLUCION ELIMINUES NDRYSHKU AREXONS FEROX 200 mL-4...

620 Lekë EksTaksë:620 Lekë

Produkt për trajtimin e ndryshkut dhe për mbrojtjen e të gjitha sipërfaqeve ferroze: të ndryshkura, të reja, të lyera dhe të palyera.Gati për t’u përdorur; i lehtë dhe i shpejtë për t’u përdorur dhe me rendiment të lartë..

SOLUCION ELIMINUES ZHURME PER DISQET E FRENAVE ARE...

Arexons

SOLUCION ELIMINUES ZHURME PER DISQET E FRENAVE ARE...

1,040 Lekë EksTaksë:1,040 Lekë

Pastë bakri lubrifikuese, mbrojtëse dhe kundër korrozionit e cila eliminon zhurmën nga sistemi i frenave.Aftësi ngjitëse të lartë dhe rezistente ndaj ujit dhe temperaturave të larta (deri në 1100°C)...

SOLUCION FIKSUES PER KUSHINETA AREXONS SYSTEM 56A4...

SOLUCION FIKSUES PER KUSHINETA AREXONS SYSTEM 56A4...

1,190 Lekë EksTaksë:1,190 Lekë

PËRSHKRIM:Produkt specifik për fiksimin e kushinetave, vulave të vajit, çelësave, me brazda dhe mekanizma të tjerë në përgjithësi. Rekomandohet për bllokimin e pjesëve që nuk i nënshtrohen çmontimi.Parandalon korrozionin e konta..

SOLUCION GRASO AREXONS GARDEN SYSTEM 100 mL-9805

Arexons

SOLUCION GRASO AREXONS GARDEN SYSTEM 100 mL-9805

610 Lekë EksTaksë:610 Lekë

Lubrifikant i bazuar në litium të pasuruar me bisulfid molibdeni dhe grafit, me antioksidant dhe aditivë anti-ndryshk dhe aditiv për presione ekstreme. Për nyjet, krahët e lëvizshëm,  ingranazhet konike dhe lidhjet kardanike,..

Shfaqur 1 deri 24 nga 88 (4 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter