DEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 12V CEA C2-18961

DEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 12V CEA C2-18961

1,590 Lekë EksTaksë:1,590 Lekë

Performancë elektrike perfekteDEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 është suplementi ideal për fenerët me bazë LED H7. I lehtë për t'u instaluar, siguron një përshtatje të përsosur elektrike me makinën tuaj, duke eliminuar çdo problem me ..

ALARM MOTORRI ME PULT AM-01103 9-15V 110-125dB

ALARM MOTORRI ME PULT AM-01103 9-15V 110-125dB

2,970 Lekë EksTaksë:2,970 Lekë

Paketimi përfshin:Njësinë qëndrore2 x transmetues/ telekomandaSirenëKabujt për instalimin elektrikUdhëzuesin e përdorimit Specifikimet teknike:Njësia qëndrore:Tensioni: 9 - 15 VFrekuenca: 433.92 MHzTemperatura e punës: -40°C ..

BASHKUES ELEKTRIK AM-03034 100 COPE

BASHKUES ELEKTRIK AM-03034 100 COPE

1,280 Lekë EksTaksë:1,280 Lekë

Siguron: saldim, izolim dhe bashkim.Është i përbërë nga një tub poliolefin jashtë dhe kallaj në pjesën e brendshme.Është i papërshkueshëm nga uji.Tubi i bashkuesit siguron rezistencë në tërheqje dhe ka fleksibilitet të lartë.Për..

BASHKUES ELEKTRIK AM-03035 (HERMETIK) 352 COPE

BASHKUES ELEKTRIK AM-03035 (HERMETIK) 352 COPE

1,980 Lekë EksTaksë:1,980 Lekë

Bashkues elektrik hermetik në 6 madhësi, që përputhen me diametrat e kabllove elektrike.Përdoren në industrinë automobilistike, duke përfshirë: sensorë dhe pajisje në makina. Ofrojnë izolim dhe bashkim shumë të mirë.Specifikim:N..

BASHKUES ELEKTRIK DHE IZOLUES PER KABLLO AM-03033 ...

BASHKUES ELEKTRIK DHE IZOLUES PER KABLLO AM-03033 ...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Siguron: saldim, izolim dhe bashkim.Është i përbërë nga një tub poliolefin jashtë dhe kallaj në pjesën e brendshme.Është i papërshkueshëm nga uji.Tubi i bashkuesit siguron rezistencë në tërheqje dhe ka fleksibilitet te lartë.Për..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02340 0.5-1mm² 10A 5 ...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02340 0.5-1mm² 10A 5 ...

90 Lekë EksTaksë:90 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02341 0.75-2.5mm² 15A...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02341 0.75-2.5mm² 15A...

110 Lekë EksTaksë:110 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni tkabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.B..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02342 4-6mm² 24A 4 CO...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02342 4-6mm² 24A 4 CO...

70 Lekë EksTaksë:70 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02343 T-Type 0.5-1mm²...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02343 T-Type 0.5-1mm²...

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02344 T-Type 0.75-2.5m...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02344 T-Type 0.75-2.5m...

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02345 T-Type 4-6mm² 2...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02345 T-Type 4-6mm² 2...

130 Lekë EksTaksë:130 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02346 MIX 50 COPE

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02346 MIX 50 COPE

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Përmbajtja:10a x 20 (të kuqe)15a x 20 (blu)24a x 10 (të verdha)..

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02347 T-Type MIX 30 CO...

BASHKUES KABLLI ELEKTRIK AM-02347 T-Type MIX 30 CO...

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

Bashkuesi është një lidhës elektrik i krijuar për lidhje të shpejtë dhe të sigurt të kabujve.Mjafton të vendosni kabujt e izoluar në pjesën metalike, shtypeni kapakun me pincë të zakonshme, duke krijuar një "nyjë" lidhjeje.Ba..

BUTON ELEKTRIK AM-02461 12V/230V Drite e Kuqe (BU-...

BUTON ELEKTRIK AM-02461 12V/230V Drite e Kuqe (BU-...

110 Lekë EksTaksë:110 Lekë

Buton universal me ndriçim, me ngjyrë të kuqe.Përveç kësaj, karakterizohet nga dimensione të vogla duke i dhënë pamje më estetike.Diametri i montimit: 25 mm.3 konektorë12V 230AGama e temperaturës së funksionimit: -30°C - +80°..

BUTON ELEKTRIK AM-02462 12V/230V Drite e Kuqe (BU-...

BUTON ELEKTRIK AM-02462 12V/230V Drite e Kuqe (BU-...

120 Lekë EksTaksë:120 Lekë

Buton universal me ndriçim, me ngjyrë të kuqe.Karakterizohet nga dimensione të vogla duke i dhënë pamje më estetike.Diametrat e montimit: 22 mm x 30 mm.12V/230V2 pozicione, 4 konektorë12/24V 30A; 125V 20A; 230V 16AGama e temperatu..

BUTON ELEKTRIK AM-02463 12V/230V (BU-03)

BUTON ELEKTRIK AM-02463 12V/230V (BU-03)

90 Lekë EksTaksë:90 Lekë

Buton elektrik ON-OFF-ONDiametri i hapësirës së montimit: 20 mm.Specifikim produkti:Kapaciteti i ngarkesës së kontaktit: 6A 230VNumri i konektorëve: 3Temperatura e funksionimit: -30°C ~ +80°CJetëgjatësia: 10000 cikle..

BUTON STARTER AP-B-250-S

BUTON STARTER AP-B-250-S

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

..

CELES ELEKTRIK AM-03093 12V-24V 20A TOP GUN (Green...

Amio

CELES ELEKTRIK AM-03093 12V-24V 20A TOP GUN (Green...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

TË DHËNAT TEKNIKE12/24 V20 AFunksioni ON-OFFNgjyra e dritës: jeshileKonektorët e lidhjes: 6.3 mmDiametri i pjesës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: nga -20°C deri në 70°CJetëgjatësia: 5000 cikleDiametri i montimit Ø..

CELES ELEKTRIK AM-03094 12V-24V 20A TOP GUN (Orang...

Amio

CELES ELEKTRIK AM-03094 12V-24V 20A TOP GUN (Orang...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

TË DHËNAT TEKNIKE12/24V20AFunksioni: ON-OFFNgjyra e dritës: portokalliKonektorët e lidhjes: 6.3mmTemperatura e funksionimit: nga -20°C deri në 70°CJetëgjatësia: 5000 cikleDiametri i montimit Ø12mmPunim me cilësi të lartë..

CELES ELEKTRIK AM-03095 12V-24V 20A TOP GUN (Red)

Amio

CELES ELEKTRIK AM-03095 12V-24V 20A TOP GUN (Red)

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

TË DHËNAT TEKNIKE12/24V20AFunksioni ON-OFFNgjyra e dritës: e kuqeKonektorët e lidhjes: 6.3mmTemperatura e funksionimit: nga -20°C deri në 70°CJetëgjatësia: 5000 cikleDiametri i montimit Ø12mmPunim me cilësi të lartë..

CELES ELEKTRIK AM-03096 12V-24V 20A TOP GUN (Blue)

Amio

CELES ELEKTRIK AM-03096 12V-24V 20A TOP GUN (Blue)

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

TË DHËNAT TEKNIKE12/24V20AFunksioni ON-OFFNgjyra e dritës: bluKonektorët e lidhjes: 6.3mmTemperatura e funksionimit: nga -20°C deri në 70°CJetëgjatësia: 5000 cikleDiametri i montimit Ø12mmPunim me cilësi të lartë..

CELES ELEKTRIK CM-58094 12V Max 20A TOP GUN (Red)

CELES ELEKTRIK CM-58094 12V Max 20A TOP GUN (Red)

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Të dhënat teknike:12VDC 20AFunksion ON-OFFNgjyra e dritës: e kuqeKonektorët lidhës: 6.3 mmNumri i konektorëve: 3 copëDiametri i hapësirës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: -20°C deri në 70°CCiklet e punës: 5000 cikleMe..

CELES ELEKTRIK CM-58095 12V Max 20A TOP GUN (Blue)

CELES ELEKTRIK CM-58095 12V Max 20A TOP GUN (Blue)

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Të dhënat teknike:12VDC 20AFunksion ON-OFFNgjyra e dritës: bluKonektorët lidhës: 6.3 mmNumri i konektorëve: 3 copëDiametri i hapësirës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: -20°C deri në 70°CCiklet e punës: 5000 cikleMe dr..

CELES ELEKTRIK CM-58096 12V Max 20A TOP GUN (Green...

CELES ELEKTRIK CM-58096 12V Max 20A TOP GUN (Green...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Të dhënat teknike:12VDC 20AFunksion ON-OFFNgjyra e dritës: jeshileKonektorët lidhës: 6.3 mmNumri i konektorëve: 3 copëDiametri i hapësirës së montimit: 12 mmTemperatura e funksionimit: -20°C deri në 70°CCiklet e punës: 5000 cikleM..

Shfaqur 1 deri 24 nga 143 (6 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter