BOJE AREXONS OTO BODY BIANCO SOVRA. 1KG-1031

Arexons

BOJE AREXONS OTO BODY BIANCO SOVRA. 1KG-1031

1,830 Lekë EksTaksë:1,830 Lekë

Bazuar në gomë dhe substanca izoluese, ajo formon një shtrese plastike të bardhë i cili duke u ngjitur në sipërfaqen ku aplikohet, e mbron dhe e izolon atë.Mund të lyhet, pas tharjes, me bojë të çdo lloji dhe çdo ngjyre. Aj..

BOJE AREXONS OTO BODY GRIGIO SOVRA. 1KG-1037

Arexons

BOJE AREXONS OTO BODY GRIGIO SOVRA. 1KG-1037

1,830 Lekë EksTaksë:1,830 Lekë

Bazuar në gomë dhe substanca izoluese, ajo formon një shtrese plastike të bardhë i cili duke u ngjitur në sipërfaqen ku aplikohet, e mbron dhe e izolon atë.Mund të lyhet, pas tharjes, me bojë të çdo lloji dhe çdo ngjyre. Ajo..

BOJE AREXONS OTO BODY NERO BITUM. 1KG-1035

Arexons

BOJE AREXONS OTO BODY NERO BITUM. 1KG-1035

1,620 Lekë EksTaksë:1,620 Lekë

Bazuar në gomë dhe substanca izoluese, ajo formon një shtrese plastike të bardhë i cili duke u ngjitur në sipërfaqen ku aplikohet, e mbron dhe e izolon atë.Mund të lyhet, pas tharjes, me bojë të çdo lloji dhe çdo ngjyre. Ajo..

BOJE AREXONS OTO BODY NERO SOVRA. 1KG-1075

Arexons

BOJE AREXONS OTO BODY NERO SOVRA. 1KG-1075

1,830 Lekë EksTaksë:1,830 Lekë

Bazuar në gomë dhe substanca izoluese, ajo formon një shtrese plastike të bardhë i cili duke u ngjitur në sipërfaqen ku aplikohet, e mbron dhe e izolon atë.Mund të lyhet, pas tharjes, me bojë të çdo lloji dhe çdo ngjyre...

BOJE AREXONS OTO BODY NERO SOVRA. 2KG-1076

Arexons

BOJE AREXONS OTO BODY NERO SOVRA. 2KG-1076

3,240 Lekë EksTaksë:3,240 Lekë

Bazuar në gomë dhe substanca izoluese, ajo formon një shtrese plastike të bardhë i cili duke u ngjitur në sipërfaqen ku aplikohet, e mbron dhe e izolon atë.Mund të lyhet, pas tharjes, me bojë të çdo lloji dhe çdo ngjyre...

BOJE AREXONS SMALTO 100% ACRILICO EFFETTO ZINCO 40...

Arexons

BOJE AREXONS SMALTO 100% ACRILICO EFFETTO ZINCO 40...

770 Lekë EksTaksë:770 Lekë

Përbërja është krijuar posaçërisht për të arritur me lehtësi efektin e galvanizimit.Formulë novatore që përdor vetëm tretës me bazë C.O.V. (komponimeve organike të paqëndrueshme).Pigmente të mikronizuara me mbulim të lartë që e..

BOJE AREXONS SMALTO 800°C ALTA TEMPERATURA ALLUMI...

Arexons

BOJE AREXONS SMALTO 800°C ALTA TEMPERATURA ALLUMI...

1,240 Lekë EksTaksë:1,240 Lekë

Ideale për lyerjen e sipërfaqeve metalike që i nënshtrohen temperaturave të larta, siç janë pjesët e sobave dhe furrave, sistemet e ngrohjes, zgarat, marmitat dhe pjesët e motorrit. Përballon temperaturë deri në 800°C.Formulë no..

BOJE AREXONS SMALTO 800°C ALTA TEMPERATURA NERO 4...

Arexons

BOJE AREXONS SMALTO 800°C ALTA TEMPERATURA NERO 4...

1,240 Lekë EksTaksë:1,240 Lekë

Ideale për lyerjen e sipërfaqeve metalike që i nënshtrohen temperaturave të larta, siç janë pjesët e sobave dhe furrave, sistemet e ngrohjes, zgarat, marmitat dhe pjesët e motorrit.Përballon temperaturë deri në 800°C.Formulë nov..

BOJE AREXONS SMALTO 800°C ALTA TEMPERATURA TRANSP...

Arexons

BOJE AREXONS SMALTO 800°C ALTA TEMPERATURA TRANSP...

1,240 Lekë EksTaksë:1,240 Lekë

Ideale për lyerjen e sipërfaqeve metalike që i nënshtrohen temperaturave të larta, siç janë pjesët e sobave dhe furrave, sistemet e ngrohjes, zgarat, marmitat dhe pjesët e motorrit.Përballon temperaturë deri në 800°C.Formulë nov..

BOJE AREXONS SMALTO SPECIALE TRANSPARENTE PER META...

BOJE AREXONS SMALTO SPECIALE TRANSPARENTE PER META...

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

Arexons Smalto ka rezistencë të lartë ndaj dritës dhe agjentëve atmosferikë. Eshte rezistent ndaj benzinës dhe alkoolit. Ka ​​mbulim të lartë, i cili eshte formuluar posaçërisht për përdorim në materiale metalike. Ideal për mbrojt..

BOJE SPRAY AREXONS ACRILCOLOR ALLUMINIO RAL 9006 4...

BOJE SPRAY AREXONS ACRILCOLOR ALLUMINIO RAL 9006 4...

670 Lekë EksTaksë:670 Lekë

Spray sherben per aplikime të brendshme dhe të jashtme. Mund të aplikohet në çdo sipërfaqe, si metal, dru, mur, qeramikë, qelq, letër, karton, plastikë (pas trajtimit me një astar specifik). Produkti mund të lyhet tej mase, pas th..

BOJE SPRAY K2 ZINC+ALUMINUM 400 mL - L352

K2

BOJE SPRAY K2 ZINC+ALUMINUM 400 mL - L352

960 Lekë EksTaksë:960 Lekë

Bojë spray e cila përfaqëson një përzierje të zinkut dhe aluminit, e përdorur për të mbrojtur nga korrozioni pjesët metalike, vendet e salduara dhe të prera.Ideale për sipërfaqet e galvanizuara të makinave, rimorkiove dhe struk..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërt..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

960 Lekë EksTaksë:960 Lekë

Bojë argjendi për lyerjen e disqeve të gomave të makinës.Mbron nga korrozioni dhe veprimi i agjentëve mekanikë.Është gjithashtu e përshtatshme për lyerjen e metaleve, drurit, plastikës dhe sipërfaqeve të tjera...

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (BLU) 400 mL...

K2

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (BLU) 400 mL...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Bojë për nofulla frenash, rezistente ndaj temperaturave të larta, e formuluar nga rezina me cilësi të lartë.Veshja që krijohet është veshje mbrojtëse me shkëlqim dhe e rezistueshme ndaj pluhurit të ferrotave, kimikateve, kripërave..

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (E VERDHE) 4...

K2

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (E VERDHE) 4...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Bojë për nofulla frenash, rezistente ndaj temperaturave të larta, e formuluar nga rezina me cilësi të lartë.Veshja që krijohet është veshje mbrojtëse me shkëlqim dhe e rezistueshme ndaj pluhurit të ferrotave, kimikateve, kripëra..

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (E ZEZE) 400...

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (E ZEZE) 400...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Bojë për nofulla frenash, rezistente ndaj temperaturave të larta, e formuluar nga rezina me cilësi të lartë.Veshja që krijohet është veshje mbrojtëse me shkëlqim dhe e rezistueshme ndaj pluhurit të ferrotave, kimikateve, kripërave..

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (GRI) 400 mL...

K2

BOJE SPRAY PER FRENA K2 BRAKE CALIPER (GRI) 400 mL...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Bojë për nofulla frenash, rezistente ndaj temperaturave të larta, e formuluar nga rezina me cilësi të lartë.Veshja që krijohet është veshje mbrojtëse me shkëlqim dhe e rezistueshme ndaj pluhurit të ferrotave, kimikateve, kripërave..

Shfaqur 1 deri 24 nga 25 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter