DEFKON K2 METAL BOND 56.7 g - B116

K2

DEFKON K2 METAL BOND 56.7 g - B116

400 Lekë EksTaksë: 400 Lekë

Ngjitës defkon epoksi dy komponentësh për ngjitje metalesh me rezistencë industriale.Ai ngurtësohet si çeliku pas përzierjes së rezinës epokside dhe forcuesit.Mund të shpohet, filetohet dhe zmerilohet.Rezistencë kimike - për për..

DEFKON ME SHIRINGE K2 STEEL BOND 25 g - B104

K2

DEFKON ME SHIRINGE K2 STEEL BOND 25 g - B104

700 Lekë EksTaksë: 700 Lekë

Një ngjitës me dy komponentë me forcë industriale.Ideale për ngjitjen e të gjitha metaleve si dhe shumë sipërfaqeve të tjera.Pasi të jetë tharë, lidhja mund të përpunohet, shpohet, vidhohet dhe bluhet.Fillon të lidhet pas 5 mi..

DEFKON PER MARMITA K2 MEFIX 132 g - B306

K2

DEFKON PER MARMITA K2 MEFIX 132 g - B306

500 Lekë EksTaksë: 500 Lekë

Defkon special, rezistent ndaj temperaturave të larta për marmita.Ideal për t'u përdorur në instalimin e pjesëve përbërëse të reja të sistemit të shkarkimit dhe për të mbyllur vrimat dhe çarjet e vogla në sistemet e vjetra të s..

DEFKON PER SERBATOR K2 MEGA TANK 28 g - B167

K2

DEFKON PER SERBATOR K2 MEGA TANK 28 g - B167

500 Lekë EksTaksë: 500 Lekë

Stuko industriale epoksi për riparime të menjëhershme të depozitave të karburantit, radiatorëve dhe elementëve të tjerë pa nevojën e çmontimit.Në pak çaste ngurtësohet dhe forcohet si çeliku, pas kësaj mund të zmerilohet, shpoh..

NGJITES ME SHIRINGE K2 PLASTIPOX 25 g - B478

K2

NGJITES ME SHIRINGE K2 PLASTIPOX 25 g - B478

680 Lekë EksTaksë: 680 Lekë

Ngjitës epoksi me shiringë për bashkimin profesional të llojeve të ndryshme të sipërfaqeve, veçanërisht atyre të plastikës.Formon një lidhje ngjitëse të qëndrueshme midis shumicës së kombinimeve të materialeve të tilla si: plas..

SOLUCION NGJITES TAPICERIE SPRAY K2 TAPIFLEX 400 m...

K2

SOLUCION NGJITES TAPICERIE SPRAY K2 TAPIFLEX 400 m...

980 Lekë EksTaksë: 980 Lekë

Spray shumë ngjitës i bazuar në materiale të papërpunuara me cilësi të lartë, ideal për ngjitjen e pëlhurave, sfungjerëve, plastikës, metaleve, qelqit, tapicerive, letrave varak, drurit, letrës, lëkurës, polisterolit, gomës, et..

Shfaqur 1 deri 6 nga 6 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter