ADITIV BENZINE AREXONS DURANCE COMPLETE FUEL SYSTE...

Petronas Durance

ADITIV BENZINE AREXONS DURANCE COMPLETE FUEL SYSTE...

1,350 Lekë EksTaksë:1,350 Lekë

Aditiv benzine që ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur kështu efikasitetin e motorrit.Përmirëson djegien duke zvogëluar nevojën për oktan.Pastron d..

ADITIV BENZINE DURANCE FUEL INJECTORS CLEANER 250 ...

Petronas Durance

ADITIV BENZINE DURANCE FUEL INJECTORS CLEANER 250 ...

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%.Rivendos efektivitetin e sistemit të rrugëve të karburantit me vetëm një trajtim.Lehtëson ndezjen.Pastron dhe largon depozitimet menjëherë nga injektorët.Shkatërron depozit..

ADITIV BENZINE DURANCE OCTANE BOOSTER 250 mL-1D26-...

Petronas Durance

ADITIV BENZINE DURANCE OCTANE BOOSTER 250 mL-1D26-...

1,400 Lekë EksTaksë:1,400 Lekë

Përmirëson performancën e benzinës.Pastron sistemin e rrugëve të karburantit.Lubrifikon dhe zvogëlon veshjen e valvulave.I përshtatshëm me konvertuesit katalitikë.Mbron marmitat katalitike.Si ta përdor këtë aditiv?Produkti hi..

ADITIV NAFTE DURANCE CETANE IMPROVER 250 mL-1D27-9...

Petronas Durance

ADITIV NAFTE DURANCE CETANE IMPROVER 250 mL-1D27-9...

1,050 Lekë EksTaksë:1,050 Lekë

Aditiv për karburantin e naftës.Përmirëson numrin e cetanit tek nafta.I projektuar për të gjithë motorrët diesel dhe turbo diesel.Si ta përdor këtë aditiv?Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mundësisht përpara ..

ADITIV NAFTE DURANCE DIESEL INJECTORS CLEANER 250 ...

Petronas Durance

ADITIV NAFTE DURANCE DIESEL INJECTORS CLEANER 250 ...

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Aditiv nafte që kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%.Kundërvepron korrozionin dhe mykun.Rivendos efikasitetin e sistemit të rrugëve të karburantit.Pastron injektorët shumë shpejt pas vetëm një trajtimi.Optimiz..

ADITIV NAFTE DURANCE FUEL SYSTEM CLEANER 250 mL-90...

Petronas Durance

ADITIV NAFTE DURANCE FUEL SYSTEM CLEANER 250 mL-90...

1,350 Lekë EksTaksë:1,350 Lekë

Aditiv nafte që kundërvepron korrozionin dhe mykun.Ai ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur në këtë mënyrë efektivitetin e motorrit.Paraqet një performan..

PASTE LUCIDIMI DURANCE CAR POLISH 250 mL-1D19-7026

Petronas Durance

PASTE LUCIDIMI DURANCE CAR POLISH 250 mL-1D19-7026

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

Produkti është i përshtatshëm kur boja është e re, e errët, me ngjyrë madje edhe bojërat metalike.Produkti ushtron një veprim pastrues të fuqishëm falë veprimit të substancave mikroabrazive të zgjedhura posaçërisht të cilat elimin..

PASTE LUCIDIMI DURANCE ULTRA GLOSS WAX 250 mL-1D20...

Petronas Durance

PASTE LUCIDIMI DURANCE ULTRA GLOSS WAX 250 mL-1D20...

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Ajo lë një film mbrojtës të hollë që siguron mbrojtje efektive kundër kushteve të motit dhe rrezeve UV të diellit.Formula nuk përmban agjent gërryes dhe vepron butësisht në shtresën e sipërme transparente të bojës.Reziston edhe pa..

PASTE LUCIDIMI PER SIPERFAQE TE KROMUARA DURANCE C...

Petronas Durance

PASTE LUCIDIMI PER SIPERFAQE TE KROMUARA DURANCE C...

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Pastë për luçidimin e sipërfaqeve të kromuara.Është veçanërisht e përshtatshme për të hequr oksidimin duke i bërë të ndritshme, si të reja, të gjitha sipërfaqet e kromuara ose ato metalike.Jep efektin e "pasqyrës" për at..

PASTE PER GERVISHTJE DURANCE SCRATCH REMOVER 150 g...

Petronas Durance

PASTE PER GERVISHTJE DURANCE SCRATCH REMOVER 150 g...

740 Lekë EksTaksë:740 Lekë

Pastë për heqje gërvishtjesh.Me formulën e saj unike dhe mikro-grimcat e veçanta, Scratch Remover ndihmon në heqjen e gërvishtjeve sipërfaqësore dhe maskimin e gërvishtjeve të thella në të gjitha sipërfaqet e lyera pa ndonjë rrezi..

SOLUCION DISQESH DURANCE WHEEL SHINE 400 mL-1D07-7...

Petronas Durance

SOLUCION DISQESH DURANCE WHEEL SHINE 400 mL-1D07-7...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Falë formulimit të tij novator, prodhon një shkumë aktive që lejon një veprim më të mirë të larësit në sipërfaqet vertikale, duke bërë të mundur kështu një pastrim më efektiv.Pastron me lehtësi mbetjet nga pluhuri i frenave dhe pa..

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 2...

Petronas Durance

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 2...

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

Solucioni graso është i lehtë për t'u përdorur falë formulës së tij të spërkatjes. Solucioni graso eshtë PTFE dhe do të lubrifikojë vazhdimisht zinxhirët e transmisionit. Ai depërton thellë dhe nuk ndikon në unazat O, është ideal ..

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 2...

Petronas Durance

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 2...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Solucioni graso është i lehtë për t'u përdorur falë formulës së tij të spërkatjes.Solucioni graso eshtë PTFE dhe do të lubrifikojë vazhdimisht zinxhirët e transmisionit.Ai depërton thellë dhe nuk ndikon në unazat O, është ideal pë..

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 7...

Petronas Durance

SOLUCION GRASO PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN GREASE 7...

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

Solucioni graso është i lehtë për t'u përdorur falë formulës së tij të spërkatjes.Solucioni graso eshtë PTFE dhe do të lubrifikojë vazhdimisht zinxhirët e transmisionit.Ai depërton thellë dhe nuk ndikon në unazat O, është ideal pë..

SOLUCION KROSKOTI DURANCE HIGH GLOSS 500 mL-1D14-7...

Petronas Durance

SOLUCION KROSKOTI DURANCE HIGH GLOSS 500 mL-1D14-7...

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

Falë formulës së tij unike neutralizuese, pastron thellësisht sipërfaqet e trajtuara, largon pluhurin dhe alergjenet dhe eliminon aromën e tymit të cigares.Produkti pasi është përdorur, luçidon dhe trajton pjesët ku aplikohet duke..

SOLUCION KROSKOTI DURANCE MATT FINISHING 500 mL-1D...

Petronas Durance

SOLUCION KROSKOTI DURANCE MATT FINISHING 500 mL-1D...

760 Lekë EksTaksë:760 Lekë

Falë formulës së tij unike neutralizuese, pastron thellësisht sipërfaqet e trajtuara, largon pluhurin dhe alergjenet dhe eliminon aromën e tymit.Produkti rikthen dhe forcon pamjen origjinale të sipërfaqes së trajtuar pa e luçiduar..

SOLUCION LEKURE DURANCE LEATHER CLEANER 400 mL-1D0...

Petronas Durance

SOLUCION LEKURE DURANCE LEATHER CLEANER 400 mL-1D0...

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Projektuar posaçërisht për pastrimin, luçidimin dhe mbrojtjen e sediljeve të makinës prej lëkure dhe tapicerisë prej lëkure.Kombinimi i pastruesëve dhe zbutësve me bazë glicerine dhe dylli natyral, sigurojnë një ushqim të gjatë, k..

SOLUCION LUBRIFIKUES PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN LU...

Petronas Durance

SOLUCION LUBRIFIKUES PER ZINXHIRE DURANCE CHAIN LU...

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Vaj lubrifikues sintetik për zinxhir, i përshtatshëm për të gjithë zinxhirët e motoçikletave.Depërton në mënyrë efektive kunjat dhe rrulat e zinxhirit për të siguruar vajosje të shkëlqyer dhe mbrojtje nga korrozioni.Dendësohet shp..

SOLUCION LUCIDIMI DURANCE FAST WAX 400 mL-1D09-702...

Petronas Durance

SOLUCION LUCIDIMI DURANCE FAST WAX 400 mL-1D09-702...

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Fast Wax është spraj mbrojtës i krijuar nga dylli i gjetheve të palmës Carnauba me performancë të lartë që siguron sipërfaqe reflektuese me më shumë shkëlqim.Pas trajtimit, ai lë në trupin e makinës një shtresë të hollë mbrojtëse,..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DURANCE TYRE RESTORER 400...

Petronas Durance

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DURANCE TYRE RESTORER 400...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Krijuar posaçërisht për të luçiduar, pastruar, rinovuar dhe mbrojtur gomat.Ky produkt rikthen ngjyrën e tyre origjinale.Formula speciale ushtron një veprim kundër vjetrimit që rikthen elasticitetin origjinal të gomës, duke e mbroj..

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH DURANCE RAIN OFF 75 mL-8...

Petronas Durance

SOLUCION LUCIDUES XHAMASH DURANCE RAIN OFF 75 mL-8...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Rain Off është një trajtues i veçantë për xhamin e makinës.Aplikohet para ekspozimit ndaj reshjeve.Krijon një shtresë të hollë ndaj ujit, ku uji nuk mund të qëndrojë në xhama sepse largohet lehtësisht nga era që fryn kur makina ës..

SOLUCION MOTORRI DURANCE ENGINE CLEANER 400 mL-702...

Petronas Durance

SOLUCION MOTORRI DURANCE ENGINE CLEANER 400 mL-702...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Formula e veçantë bazohet në praktikat profesionale të larjes së makinave dhe mirëmbajtjes së tyre. Është jashtëzakonisht i efektshëm në eliminimin e vajit, yndyrnave, njollave dhe papastërtisë së përgjithshme nga çdo lloj motorri..

SOLUCION PASTRIM RRESHIRE & INSEKTESH DURANCE ...

Petronas Durance

SOLUCION PASTRIM RRESHIRE & INSEKTESH DURANCE ...

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Solucioni Resin and Bug Remover është ideal për heqjen e depozitimeve të lehta dhe të përhapura të rrëshirës në të gjitha sipërfaqet e makinës (qelq, metal, plastikë etj).Gjithashtu përmban substanca të veçanta që z..

SOLUCION PASTRUES MOTOCIKLETE DURANCE BIKE CLEANER...

Petronas Durance

SOLUCION PASTRUES MOTOCIKLETE DURANCE BIKE CLEANER...

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Pastron dhe lustron të gjitha sipërfaqet e lyera dhe plastike. Ky produkt është specifik për pastrimin, lustrimin dhe mbrojtjen e veshjeve të motoçikletave pa përdorur ujë. Është ideal për të gjitha sipërfaqet e lyera, si dhe për ..

Shfaqur 1 deri 24 nga 32 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter