PORTATARGA GP-90180 METALIKE (BLACK) 1 COPE

Glipart

PORTATARGA GP-90180 METALIKE (BLACK) 1 COPE

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

..

PORTATARGA GP-90181 METALIKE (SILVER) 1 COPE

Glipart

PORTATARGA GP-90181 METALIKE (SILVER) 1 COPE

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

..

PORTATARGA GP-90182 INOX 1 COPE

Glipart

PORTATARGA GP-90182 INOX 1 COPE

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

..

PORTATARGA PETEX PLASTIKE 530x133 mm ZEZE 1 COPE

Petex

PORTATARGA PETEX PLASTIKE 530x133 mm ZEZE 1 COPE

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01162 E zeze 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01162 E zeze 1 COPE

220 Lekë EksTaksë:220 Lekë

Portatargë me cilësi të lartë, e përbërë nga plastikë rezistente ndaj kushteve atmosferike, gërvishtjeve dhe dëmtimeve të tjera.Për vendosjen e portatargës nuk është i nevojshëm shpimi i targës, pasi portatarga ka një shirit ..

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01163 Gri 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01163 Gri 1 COPE

260 Lekë EksTaksë:260 Lekë

Portatargë me cilësi të lartë, e përbërë nga plastikë rezistente ndaj kushteve atmosferike, gërvishtjeve dhe dëmtimeve të tjera.Për vendosjen e portatargës nuk është i nevojshëm shpimi i targës, pasi portatarga ka një shirit ..

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01164 e kromuar 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01164 e kromuar 1 COPE

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Portatarga është universale dhe përshtatet lehtësisht me targat evropiane.Nuk është i nevojshëm shpimi i targës gjatë montimit, pasi ka një shirit mbërthyes. ..

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01165 Karbon 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01165 Karbon 1 COPE

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Portatargë me cilësi të lartë, e përbërë nga plastikë rezistente ndaj kushteve atmosferike, gërvishtjeve dhe dëmtimeve të tjera.Për vendosjen e portatargës nuk është i nevojshëm shpimi i targës, pasi portatarga ka një shirit mbërt..

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01166 (per motorra) 1 ...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01166 (per motorra) 1 ...

360 Lekë EksTaksë:360 Lekë

Madhësia maksimale e targës: 15 x 19 cm...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01169 (per skutera) 1 ...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01169 (per skutera) 1 ...

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Madhësia maksimale e targës: 11.4 x 14 cm...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01170 Gri Metalike 1 C...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01170 Gri Metalike 1 C...

690 Lekë EksTaksë:690 Lekë

Portatargë me cilësi të lartë, e përbërë nga plastikë rezistente ndaj kushteve atmosferike, gërvishtjeve dhe dëmtimeve të tjera.Për vendosjen e portatargës nuk është i nevojshëm shpimi i targës, pasi ajo ka një shirit mbërthyes...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01642 E zeze 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01642 E zeze 1 COPE

220 Lekë EksTaksë:220 Lekë

Madhësia maksimale e targës: 11 x 52.3 cm...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01644 E zeze Plastike ...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01644 E zeze Plastike ...

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

E bërë nga materiale me cilësi të lartë, rezistente ndaj kushteve atmosferike, gërvishtjeve, etj.Ka një numër të madh pikash montimi që ju lejojnë të montoni portatargën në shumicën dërrmuese të makinave të disponueshme në treg...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01646 Silver Brush 1 C...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-01646 Silver Brush 1 C...

550 Lekë EksTaksë:550 Lekë

Karakterizohet nga material shumë cilësor dhe rezistencë ndaj kushteve atmosferike.Është e përbërë nga plastikë e mbuluar me llak të cilësisë së lartë...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02084 FLEKSIBLE E zeze...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02084 FLEKSIBLE E zeze...

210 Lekë EksTaksë:210 Lekë

Mund të përdoret në makina me parakolp të lakuar...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02108 Black (USA-JAPAN...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02108 Black (USA-JAPAN...

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

Përmasat e jashtme të portatargës: 31.7 cm x 14.1 cmPërmasat e brendshme të portatargës: 30.6 cm x 11.5 cmPërmasat maksimale të targës: 11.6 x 30.7 cm (SHBA/JAPONI)..

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02109 Black Chrome (US...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02109 Black Chrome (US...

650 Lekë EksTaksë:650 Lekë

Përmasat e jashtme te portatargës: 31,7 cm x 14,1 cmPërmasat e brendshme te portatargës: 30,6 cm x 11,5 cmMadhësia maksimale e targës: 11,6 x 30,7 cm..

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02795 Carbon (USA-JAPA...

PORTATARGA PLASTIKE AMiO AM-02795 Carbon (USA-JAPA...

770 Lekë EksTaksë:770 Lekë

Përmasat e jashtme të portatargës: 31.7 cm x 14.1 cmPërmasat e brendshme të portatargës: 30.6 cm x 11.5 cmPërmasat maksimale të targës: 11.6 x 30.7 cm (SHBA/JAPONI)..

PORTATARGA PLASTIKE AP-4405 NUR 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AP-4405 NUR 1 COPE

150 Lekë EksTaksë:150 Lekë

..

PORTATARGA PLASTIKE AP-4406 GMAX 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AP-4406 GMAX 1 COPE

140 Lekë EksTaksë:140 Lekë

..

PORTATARGA PLASTIKE AV-K 1 COPE

PORTATARGA PLASTIKE AV-K 1 COPE

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

..

PORTATARGE ME KAMERA PARKIMI AMiO AM-01016 DC12V N...

PORTATARGE ME KAMERA PARKIMI AMiO AM-01016 DC12V N...

2,420 Lekë EksTaksë:2,420 Lekë

Kamera është e vendosur në trupin e portatargës. Mundëson një shikimin më të lehtë dhe më komod. Zgjidh problemet me parkimin në vende të vështira. Është rezistente ndaj ujit dhe goditjeve. Ka ndriçim LED. Kamera ju lejon të shiko..

PORTATARGE ME KAMERA PARKIMI AMiO AM-03542 DC12V 1...

PORTATARGE ME KAMERA PARKIMI AMiO AM-03542 DC12V 1...

3,170 Lekë EksTaksë:3,170 Lekë

Ndizet automatikisht kur shoferi e vendos makinën në indietro.Lentet e kamerës mund te rrotullohen vertikalisht.SPECIFIKIM:Këndi i shikimit të lenteve: 120°Rezolucioni: 720p HDNdriçimi minimal: 0.3LuxTemperatura e ruajtjes: -30°C..

PORTATARGE METALIKE AMiO AM-03181 Black 2-PJESE 1 ...

PORTATARGE METALIKE AMiO AM-03181 Black 2-PJESE 1 ...

1,060 Lekë EksTaksë:1,060 Lekë

Montim i lehtëPërmasat:520mm x 114mmSeti përfshin: 2 portatarga, 4 vida montimi,Manualin e përdorimit..

Shfaqur 1 deri 24 nga 24 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter