Mos hezitoni të na kontaktoni.

Nëse keni një pyetje ose dëshironi të dini një informacion specifik rreth nesh apo mënyrës se si ne operojmë, na kontaktoni nëpërmjet formave të mëposhtme të kontaktit dhe do të merrni një përgjigje në pak kohë.

Na ndiqni:

Magazina Qëndrore

Rr. 3 Dëshmorët, ish Kombinati Ushqimor, Tiranë

+355 68 40 40 070

Orari i punës: e Hënë - e Shtune, 08:00-16:30

Dyqani

Bul. Gjergj Fishta, Kompleksi Park Construction, Ndërtesa H, Tiranë

+355 68 60 60 001

Orari i punës: e Hënë - e Shtune, 08:00-16:30

https://www.embed-map.com
https://www.embed-map.com

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter