AJER NEN PRESION AREXONS SOFFIO POTENTE 400 mL-420...

Arexons

AJER NEN PRESION AREXONS SOFFIO POTENTE 400 mL-420...

610 Lekë EksTaksë:610 Lekë

Solucioni gjeneron një rrjedhje me presion të lartë të përshtatshëm për të hequr pluhurin dhe papastërtitë e pa sedimentuara nga sipërfaqet, madje edhe ato që janë të vështira për t'u arritur. Paralajmërim: Mos spërkatni pajisje..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E BARDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E VERDHE) 400 ...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërt..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE MAT) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (E ZEZE ME SHKE...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (JESHILE E HAPU...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (KARBON) 400 mL...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 COLOR FLEX (PORTOKALLI) 40...

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

Një bojë e veçantë më përbërje gome që përdoret për të ndryshuar menjëherë ngjyrën e automjetit ose pjesëve të veçanta të tij.Plotësisht e sigurtë në të gjithë elementët ku aplikohet.Mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, papastërtitë,..

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

K2

BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER LACQUER 500 mL - L3...

960 Lekë EksTaksë:960 Lekë

Bojë argjendi për lyerjen e disqeve të gomave të makinës.Mbron nga korrozioni dhe veprimi i agjentëve mekanikë.Është gjithashtu e përshtatshme për lyerjen e metaleve, drurit, plastikës dhe sipërfaqeve të tjera...

DISK GOME PER HEQJE BOJE CM-63524 ME ADAPTOR M-8 8...

Carmotion

DISK GOME PER HEQJE BOJE CM-63524 ME ADAPTOR M-8 8...

940 Lekë EksTaksë:940 Lekë

Disku heq mbetjet e bojës, ngjitësave, etj.Materiali i gomës nuk lë shenja dhe nuk dëmton sipërfaqet mbi të cilat përdoret.Specifikime:Diametri: 88 mmAdaptor me diametër 8 mmShpejtësia maksimale e përdorimit: deri në 40..

DISK GOME PER HEQJE NGJITESI CM-63546 ME ADAPTOR M...

Carmotion

DISK GOME PER HEQJE NGJITESI CM-63546 ME ADAPTOR M...

1,040 Lekë EksTaksë:1,040 Lekë

Disku heq ngjitësit, mbetjet e ngjitësave, bojës, etj. Materiali i gomës nuk lë shenja dhe nuk dëmton sipërfaqet mbi të cilat përdoret.Me një disk të tillë, nuk është i domosdoshëm përdorimi i tretësve kimikë.Adaptor me diametër..

DOREZE LUCIDIMI AM-T9869-TomPar 1 COPE

DOREZE LUCIDIMI AM-T9869-TomPar 1 COPE

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Dorezë luçidimi e përbërë nga fibra të imta sintetike.Largon papastërtitë e tepërta në formë pluhuri, pa lënë shenja.E lehtë dhe rezistente...

FURCE PASTRIMI CM-01970-K2 DETAILING BRUSH Size:8 ...

FURCE PASTRIMI CM-01970-K2 DETAILING BRUSH Size:8 ...

320 Lekë EksTaksë:320 Lekë

FURCA PASTRUESE K2 Është një furçë e cilësisë së lartë e bërë me fije natyrale-sintetike. Projektuar për pastrimin e hapësirave të vështira për t'u arritur. Për shkak të përmasave të saj, është perfekte për pastrimin e ventil..

FURCE PER DETAILING LMP-37350 PRO-DETAIL Ø24 20.5...

FURCE PER DETAILING LMP-37350 PRO-DETAIL Ø24 20.5...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Furçë profesionale për pastrim.Ideale për pultin, butona, çelësa, tastierë, kompjuterë, grila etj.Fibra speciale mundëson fshirjen dhe heqjen e pluhurit të çdo lloj mbetjeje të vogël, duke e lënë sipërfaqen të pastër.Permasat:..

FURCE SILIKONI 10 AV-2904-N

FURCE SILIKONI 10 AV-2904-N

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

..

KIT LUCIDIMI PER FENERE DHE XHAMA MAKINE CM-86684 ...

KIT LUCIDIMI PER FENERE DHE XHAMA MAKINE CM-86684 ...

1,690 Lekë EksTaksë:1,690 Lekë

Një grup produktesh, të cilët mundësojnë që xhamat e makinës tuaj të rifitojnë shkëlqimin e dikurshëm. Sigurojnë rigjenerim të shpejtë, duke eliminuar nevojën për të zëvendësuar xhamat e shtrenjtë për shkak të gërvishtjeve ng..

KIT LUCIDIMI PER FENERE MAKINE AM-SE01551-Sena 14 ...

KIT LUCIDIMI PER FENERE MAKINE AM-SE01551-Sena 14 ...

2,340 Lekë EksTaksë:2,340 Lekë

Një komplet i krijuar për të përmirësuar cilësinë e fenerëve.3 hapa të thjeshtë: gërryerje, luçidim, mbrojtje.Falë përdorimit të këtij kompleti, nuk ka nevojë të zëvendësoni fenerët me të rinj.I thjeshtë për t'u përdorur.Kompleti ..

KIT PER DETAILING AM-03099 8-PJESE

KIT PER DETAILING AM-03099 8-PJESE

1,670 Lekë EksTaksë:1,670 Lekë

Kiti përfshin:Furça detailing - 5 copëFurçën e grilave të kondicioneritFurça teknike - 3 copë (çelik i galvanizuar, bronz, najlon)1-     Furçat:Furça me cilësi të lartë për pastrimin e qosheve dhe zonave t..

KIT PER DETAILING AM-03100 14-PJESE

KIT PER DETAILING AM-03100 14-PJESE

2,720 Lekë EksTaksë:2,720 Lekë

Kiti përfshin:Furça detailing - 5 copëFurçën e grilave të kondicioneritFurça teknike - 3 copë (çelik i galvanizuar, bronz dhe najlon)Furçë disqeshPecetë të trashë mikrofibër - 2 copëSfungjer universalSfungjer gomash1-  ..

KIT PER LUCIDIM FENERESH AREXONS PRO THUNDER-8103

KIT PER LUCIDIM FENERESH AREXONS PRO THUNDER-8103

4,480 Lekë EksTaksë:4,480 Lekë

Kiti per lucidim është një kit profesional për rikthimin e transparencës së fenerëve, veçanërisht për ato fenerë të errësuar dhe të dëmtuar. Heq shtresën e jashtme të dëmtuar të fenerëve plastik.Përmirëson ndriçimin e fenerëve ..

PASTE ABRAZIVE NANO QERAMIKE AREXONS PRO STORM 150...

PASTE ABRAZIVE NANO QERAMIKE AREXONS PRO STORM 150...

880 Lekë EksTaksë:880 Lekë

STORM është një produkt i gjeneratës së re me nanogrimca qeramike.Ju lejon të eliminoni shenjat, gërvishtjet sipërfaqësore, mbetjet e gomës ose bojës të shkaktuara nga fërkimet e lehta.Produkti është gjithashtu i përshtatshëm ..

PASTE FENERESH AREXONS PRO FLARE 150GR-8099

PASTE FENERESH AREXONS PRO FLARE 150GR-8099

880 Lekë EksTaksë:880 Lekë

FLARE, pastë për përdorim manual e cila rikthen transparencën e fenerëve në fazat e hershme të dëmtimit.Heq veshjen e sipërfaqes së fenerëve plastikë.Përmirëson ndriçimin e fenerëve gjatë drejtimit të makinës natën.FUSHAT E PË..

PASTE FENERESH TURTLE WAX HEADLIGHT CLEANER & SEAL...

PASTE FENERESH TURTLE WAX HEADLIGHT CLEANER & SEAL...

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Heq veshjen e sipërfaqes së fenerëve plastikë.Përmirëson ndriçimin e fenerëve gjatë drejtimit të makinës natën.FUSHAT E PËRDORIMITE përshtatshme për të gjitha llojet e fenerëve prej polikarbonati dhe për luçidimin e xhamit të përp..

PASTE LUCIDIMI AREXONS CERA PROTETTIVA 250 mL-8270

Arexons

PASTE LUCIDIMI AREXONS CERA PROTETTIVA 250 mL-8270

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Pasta ideale për luçidimin dhe mbrojtjen e bojës, duke lënë një shtresë të hollë mbrojtëse në trupin e makinës e cila siguron një mbrojtje efektive kundër veprimit të agjentëve atmosferikë dhe rrezeve UV.Komponenti lehtësisht&n..

Shfaqur 1 deri 24 nga 369 (16 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter