DEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 12V CEA C2-18961

DEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 12V CEA C2-18961

1,590 Lekë EksTaksë:1,590 Lekë

Performancë elektrike perfekteDEKODER CANBUS PHILIPS PER H7 është suplementi ideal për fenerët me bazë LED H7. I lehtë për t'u instaluar, siguron një përshtatje të përsosur elektrike me makinën tuaj, duke eliminuar çdo problem me ..

 LLAMPA AMiO H1 12V 55W AM-01484 1 COPE

LLAMPA AMiO H1 12V 55W AM-01484 1 COPE

180 Lekë EksTaksë:180 Lekë

LLAMPË HALOGJENE "CLEAR", H1 12V 55WMund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtër..

 LLAMPA AMiO H1 12V 55W Super White AM-01489 1 COP...

LLAMPA AMiO H1 12V 55W Super White AM-01489 1 COP...

240 Lekë EksTaksë:240 Lekë

LLAMPË HALOGJENE "BLUE", H1 12V 55WLlampa "Blu" me përzierje gazi është shumë më efikase se një llampë standarde halogjene! Mund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtër..

 LLAMPA AMiO H1 24V 70W AM-01482 1 COPE

LLAMPA AMiO H1 24V 70W AM-01482 1 COPE

180 Lekë EksTaksë:180 Lekë

LLAMPË HALOGJENE "CLEAR", H1 24V 70W Mund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtër..

 LLAMPA AMiO H11 12V 55W AM-01159 1 COPE

LLAMPA AMiO H11 12V 55W AM-01159 1 COPE

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Mund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtërSPECIFIKIME:Modeli i llampës: H11Tensioni nominal: 12 VFuqia nominale: 55 WFiltër UV: poHomologimi: E4..

 LLAMPA AMiO H15 12V 55W AM-01490 1 COPE

LLAMPA AMiO H15 12V 55W AM-01490 1 COPE

1,190 Lekë EksTaksë:1,190 Lekë

Llampa halogjene H15 me dy pole është një llampë që përdoret në ndriçimin e përparmë të automjetit.Një veçori shtesë e kësaj llampe është se gjatë gjithë jetëgjatësisë së saj, sasia dhe cilësia e dritës që prodhon nuk ndrys..

 LLAMPA AMiO H3 12V 55W AM-01478 1 COPE

LLAMPA AMiO H3 12V 55W AM-01478 1 COPE

160 Lekë EksTaksë:160 Lekë

Modeli i llampës - H3Tensioni - 12VFuqia nominale - 55 WBaza - PK22sFiltër UV - Po..

 LLAMPA AMiO H4 12V 60/55W AM-01268 1 COPE

LLAMPA AMiO H4 12V 60/55W AM-01268 1 COPE

290 Lekë EksTaksë:290 Lekë

Mund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtërSPECIFIKIME: Modeli i llampës: H4Tensioni nominal: 12 VFuqia nominale: 60 / 55 WFiltër UV: poHomologimi: E4..

 LLAMPA AMiO H4 24V 75/70 W AM-01267 1 COPE

LLAMPA AMiO H4 24V 75/70 W AM-01267 1 COPE

320 Lekë EksTaksë:320 Lekë

Mund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtërSPECIFIKIME:Modeli i llampës: H4Tensioni nominal: 24 VFuqia nominale: 70/75 WFiltër UV: poHomologimi: E4..

 LLAMPA AMiO H7 12V 55W AM-01156 1 COPE

LLAMPA AMiO H7 12V 55W AM-01156 1 COPE

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Mund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtërSPECIFIKIME: Modeli i llampës: H7Tensioni nominal: 12 VFuqia nominale: 55WFiltri UV: poHomologimi: E4..

 LLAMPA AMiO H7 12V 55W Super White AM-01157 1 COP...

LLAMPA AMiO H7 12V 55W Super White AM-01157 1 COP...

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Llampa halogjene H7 Super White prodhon një dritë shumë të ndritshme 5500K, të ngjashme me ndriçimin xenon. Mund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtërSPECIFIKIME: Modeli i llampës: H7Tensioni nominal: 12 VFuqia no..

 LLAMPA AMiO H7 24V 70 W AM-01252 1 COPE

LLAMPA AMiO H7 24V 70 W AM-01252 1 COPE

350 Lekë EksTaksë:350 Lekë

Mund të përdoret si:Dritë e gjatë,Dritë e shkurtërTë dhëna:Modeli i llampës: H7Tensioni nominal: 24 VFuqia nominale: 70 WFiltër UV: PoHomologimi: E4..

 LLAMPA AMiO HB3 9005 12V 65W AM-01479 1 COPE

LLAMPA AMiO HB3 9005 12V 65W AM-01479 1 COPE

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Llampë halogjene “Clear”, HB3 9005 12V 60WMund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtër  ..

 LLAMPA AMiO HB4 9006 12V 51W AM-01480 1 COPE

LLAMPA AMiO HB4 9006 12V 51W AM-01480 1 COPE

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Llampë halogjene “Clear”, HB4 9006 12V 51WMund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtër..

 LLAMPA AMiO HIR 9011 12V 65W AM-01126 1 COPE

LLAMPA AMiO HIR 9011 12V 65W AM-01126 1 COPE

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Llampë halogjene “Clear”, HIR1 9011 12V 65WMund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtër..

 LLAMPA AMiO HIR2 9012 12V 55W AM-01125 1 COPE

LLAMPA AMiO HIR2 9012 12V 55W AM-01125 1 COPE

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Llampë halogjene “Clear”, HIR2 9012 12V 55WMund të përdoret si:Dritë e gjatëDritë e shkurtër..

 LLAMPA AMiO LumiTec SILVER DUO +100% H1 12V 55W A...

LLAMPA AMiO LumiTec SILVER DUO +100% H1 12V 55W A...

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Llampa halogjene LumiTec Silver është e krijuar nga xham kuarci me cilësi të lartë që lejon emetimin e një drite shumë të qartë dhe të qëndrueshme. Këto llampa kanë filtër UV.Përfitimet e llampës LumiTec Silver:• ndriçim..

 LLAMPA AMiO LumiTec SILVER DUO +100% H4 12V 60/55...

LLAMPA AMiO LumiTec SILVER DUO +100% H4 12V 60/55...

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Llampa halogjene LumiTec Silver është e krijuar nga xham kuarci me cilësi të lartë që lejon emetimin e një dritë shumë të qartë dhe të qëndrueshme.Këto llampa kanë filtër UV.Përfitimet e llampës LumiTec Si..

 LLAMPA AMiO LumiTec SILVER DUO +100% H7 12V 55W A...

LLAMPA AMiO LumiTec SILVER DUO +100% H7 12V 55W A...

1,180 Lekë EksTaksë:1,180 Lekë

Llampa halogjene LumiTec Silver është e krijuar nga xham kuarci me cilësi të lartë që lejon emetimin e një dritë shumë të qartë dhe të qëndrueshme.Këto llampa kanë filtër UV.Përfitimet e llampës LumiTec Si..

 LLAMPA PHILIPS LED H1 Ultinon Essential LED gen2 ...

LLAMPA PHILIPS LED H1 Ultinon Essential LED gen2 ...

11,710 Lekë EksTaksë:11,710 Lekë

Bëj dallimin nga të tjerëtMe temperaturaturë ngjyre drite deri në 6500 K për dritë të bardhë me stilQëndrueshmëri e besueshme me shpërndarje të dyfishtë të nxehtësisëDizajn kompakt All-in-One për përd..

 LLAMPA PHILIPS LED H1 Ultinon Pro5000 HL 12/24V 1...

LLAMPA PHILIPS LED H1 Ultinon Pro5000 HL 12/24V 1...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

 Kombinimi perfekt i performancës dhe qëndrueshmërisëDeri në +160% dritë më të shndritshme për shikueshmëri superioreTemperaturë të ngjyrës së dritës deri në 5800 K për dritë të bardhë të pastërTeknologji SafeBeam për drejtim..

 LLAMPA PHILIPS LED H1 Ultinon Pro9000 HL 12/24V 2...

LLAMPA PHILIPS LED H1 Ultinon Pro9000 HL 12/24V 2...

25,230 Lekë EksTaksë:25,230 Lekë

Performanca origjinale e LED-it në automjeteTeknologji ekskluzive LED për automjete falë çipave LED Lumileds TopContactDritë homogjene deri në 250% më e shndritshmeTemperaturë ngjyre të dritës deri në 5800 K për dritë të bard..

 LLAMPA PHILIPS LED H11 Ultinon Essential LED gen2...

LLAMPA PHILIPS LED H11 Ultinon Essential LED gen2...

11,710 Lekë EksTaksë:11,710 Lekë

Bëj dallimin nga të tjerëtMe temperaturaturë ngjyre drite deri në 6500 K për dritë të bardhë me stilQëndrueshmëri e besueshme me shpërndarje të dyfishtë të nxehtësisëDizajn kompakt All-in-One për përd..

 LLAMPA PHILIPS LED H11 Ultinon Pro5000 HL 12/24V ...

LLAMPA PHILIPS LED H11 Ultinon Pro5000 HL 12/24V ...

19,440 Lekë EksTaksë:19,440 Lekë

 Kombinimi perfekt i performancës dhe qëndrueshmërisëDeri në +160% dritë më të shndritshme për shikueshmëri superioreTemperaturë të ngjyrës së dritës deri në 5800 K për dritë të bardhë të pastërTeknologji ..

Shfaqur 1 deri 24 nga 386 (17 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter