ADITIV PER VAJ KAMBIO AREXONS 125 mL-9847

Arexons

ADITIV PER VAJ KAMBIO AREXONS 125 mL-9847

660 Lekë EksTaksë:660 Lekë

Aditiv vaji për kambio që garanton një efektivitet të lartë në punën e kambios.Ulje të zhurmës gjatë ndërrimit të marsheve. Garanton lubrifikimin e përsosur të kambios dhe mbrojtjen e pjesëve të saj. Siguron mbrojtje të ..

ADITIV VAJI AREXONS ADDITIVO OLIO MOTORE 500 mL-96...

Arexons

ADITIV VAJI AREXONS ADDITIVO OLIO MOTORE 500 mL-96...

1,830 Lekë EksTaksë:1,830 Lekë

Aditiv vaji që eliminon rrjedhjet e naftës.Zvogëlon konsumin e karburantit.Përmirëson lubrifikimin. Stabilizon viskozitetin e vajit në temperatura të larta. Eliminon rrjedhjet e mundshme dhe zvogëlon tymin. Siguron lubrif..

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 325 mL-9846

Arexons

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 325 mL-9846

1,420 Lekë EksTaksë:1,420 Lekë

Aditiv vaji i cili eliminon rrjedhjen e vajit dhe përzierjen e tij me naftën ose benzinën.Zvogëlon konsumin e vajit. Ai stabilizon viskozitetin e vajit në temperatura të larta. Zvogëlon tymrat e shkarkimit. Siguron lubrifikim..

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 500 mL-9841

Arexons

ADITIV VAJI AREXONS PROFESIONAL 500 mL-9841

1,440 Lekë EksTaksë:1,440 Lekë

Aditiv vaji që përmirëson funksionimin e valvulave.Ul zhurmën e punës së valvulave. Siguron pastrim dhe kontroll të përmirësuar të depozitimit të karbonit.Mban të pastra kanalet e lubrifikimit.Lehtëson ndezjen e motorrit në tempe..

ADITIV VAJI QERAMIK AREXONS CERAMIC PLUS 300 mL-98...

Arexons

ADITIV VAJI QERAMIK AREXONS CERAMIC PLUS 300 mL-98...

2,410 Lekë EksTaksë:2,410 Lekë

Vaji ka për qëllim kryesor lubrifikimin e pjesëve lëvizëse ndërmjet tyre.Gjatë punës së motorrit në disa momente përbërësit mekanikë punojnë në kushte lubrifikimi të pasigurta.Në këto momente, ndodh kontakti metal-metal dhe shf..

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter