FILTER AJRI SPORTIV ME 3 ADAPTORE AMiO AM-01282 ...

FILTER AJRI SPORTIV ME 3 ADAPTORE AMiO AM-01282 ...

2,190 Lekë EksTaksë:2,190 Lekë

I përbërë prej pambuku dhe i veshur me rrjetë inox.Përfshin 3 adaptorë montimi që ju lejojnë të përshtatni filtrin me shumicën e makinave.Diametri (i brendshëm) i montimit: 76 - 70 - 65 - 60 - 55 mmPërmasat e filtrit:Lartësia..

 FILTER AJRI SPORTIV ME 3 ADAPTORE AMiO AM-01042 I...

FILTER AJRI SPORTIV ME 3 ADAPTORE AMiO AM-01042 I...

2,190 Lekë EksTaksë:2,190 Lekë

I përbërë prej pambuku dhe i veshur me rrjetë inox.Përfshin 3 adaptorë montimi që ju lejojnë të përshtatni filtrin me shumicën e makinave.Diametri (i brendshëm) i montimit: 76 - 70 - 65 - 60 - 55 mmPërmasat e filtrit:Lartësia..

 FILTER AJRI SPORTIV ME 3 ADAPTORE AMiO AM-01713 K...

FILTER AJRI SPORTIV ME 3 ADAPTORE AMiO AM-01713 K...

2,190 Lekë EksTaksë:2,190 Lekë

I përbërë prej pambuku dhe i veshur me rrjetë inox.Përfshin 3 adaptorë montimi që ju lejojnë të përshtatni filtrin me shumicën e makinave.Diametri (i brendshëm) i montimit: 76 - 70 - 65 - 60 - 55 mmPërmasat e filtrit:Lartësia..

ADAPTOR ALUMINI PER FILTER SPORTIV LMP-06150

ADAPTOR ALUMINI PER FILTER SPORTIV LMP-06150

1,090 Lekë EksTaksë:1,090 Lekë

Mundëson vendosjen e filtrave rrumbullakë të ajrit me prurje të lartë në ato automjete të pajisura me sisteme katrore të hyrjes së ajrit..

FILTER AJRI AV-K-1603

FILTER AJRI AV-K-1603

2,000 Lekë EksTaksë:2,000 Lekë

..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06372 PP-2

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06372 PP-2

5,050 Lekë EksTaksë:5,050 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëAudiA4 / Cabrio / Avant95>0..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06377 PP-7

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06377 PP-7

6,130 Lekë EksTaksë:6,130 Lekë

Filter ajri sportiv i cili eshte projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëAudiA3 / Cabrio / Spor..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06381 PP-11

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06381 PP-11

2,250 Lekë EksTaksë:2,250 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëFiatPunto99>101.2 16V801 xL..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06386 PP-16

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06386 PP-16

6,770 Lekë EksTaksë:6,770 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëAudiA3 / Cabrio / Sportback04&..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06387 PP-17

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06387 PP-17

5,310 Lekë EksTaksë:5,310 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:BrandModelYearEnginePowerPiecesAudiA3 / Cabrio / Sportback09&..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06393 PP-23

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06393 PP-23

4,640 Lekë EksTaksë:4,640 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëBMWM3 (E36)92>002.8 i286/29..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06395 PP-25

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06395 PP-25

6,100 Lekë EksTaksë:6,100 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëLand RoverDiscovery04>072.7..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06404 PP-34

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06404 PP-34

2,500 Lekë EksTaksë:2,500 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopeMercedesCL (C215)99>0650030..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06423 PP-53

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06423 PP-53

4,080 Lekë EksTaksë:4,080 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëFordC-Max07>101.6 TDCI90/11..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06429 PP-59

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06429 PP-59

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëAudiA4 / Cabrio / Avant07>1..

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06432 PP-62

FILTER AJRI COMPATIBLE LMP-06432 PP-62

4,130 Lekë EksTaksë:4,130 Lekë

Filtër ajri i cili është projektuar për të optimizuar volumin e prurjes së ajrit dhe për të rritur kuaj-fuqinë dhe përshpejtimin.I përshtatshëm për keto modele makinash:MarkaModeliVitiMotorriFuqiaCopëMercedesClasse C / SW (W204)09..

FILTER AJRI SPORTIV HKS-K8009

FILTER AJRI SPORTIV HKS-K8009

3,500 Lekë EksTaksë:3,500 Lekë

..

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06097 MINI (Lartesia 40mm/...

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06097 MINI (Lartesia 40mm/...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Përshtatet në shumicën e makinave.Montim i drejtpërdrejtë në tubin e ajrit.Montim i lehtë përmes fashetes se çelikut.Të dhënat:Lartësia: 40mmDy diametrat e konit: 40-50mmDiametri i bazes se montimit:12 mm..

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06098 MINI (Lartesia 40mm/...

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06098 MINI (Lartesia 40mm/...

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

Përshtatet në shumicën e makinave.Montim i drejtpërdrejtë në tubin e ajrit.Montim i lehtë përmes fashetes se çelikut.Të dhënat:Lartësia: 40mmDiametri i konit: 50mmDiametri i bazes se montimit: 12mmmm..

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06100 KONIK (Lartesia 150m...

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06100 KONIK (Lartesia 150m...

2,360 Lekë EksTaksë:2,360 Lekë

Përshtatet në shumicën e makinave.Montim i drejtpërdrejtë në tubin e ajrit.Montim i lehtë përmes fashetes se çelikut.Të dhënat:Lartësia: 150mmDiametri i konit: 122mmDy diametrat e bazes se montimit: 60~90 mm..

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06105 KONIK (Lartesia 150m...

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06105 KONIK (Lartesia 150m...

2,490 Lekë EksTaksë:2,490 Lekë

Përshtatet në shumicën e makinave.Montim i drejtpërdrejtë në tubin e ajrit.Montim i lehtë përmes fashetes se çelikut.Të dhënat:Lartësia: 150mmDiametri i konit: 123mmDy diametrat e bazes se montimit; 60~90 mm..

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06108 CARBON-LOOK (Lartesi...

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06108 CARBON-LOOK (Lartesi...

3,210 Lekë EksTaksë:3,210 Lekë

Përshtatet në shumicën e makinave.Montim i drejtpërdrejtë në tubin e ajrit.Montim i lehtë përmes fashetes se çelikut.Të dhënat:Lartësia: 135mDiametri i konit: 160mmDy diametrat e bazes se montimit: 60~114 mm ..

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06109 CHROME-LOOK (Lartesi...

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06109 CHROME-LOOK (Lartesi...

3,380 Lekë EksTaksë:3,380 Lekë

Përshtatet në shumicën e makinave.Montim i drejtpërdrejtë në tubin e ajrit.Montim i lehtë përmes fashetes se çelikut.Të dhënat:Lartësia: 135mmDiametri i konit: 160mmDy diametrat e bazes se montimit: 60~114 mm..

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06110 KONIK (Lartesia 152m...

FILTER AJRI SPORTIV LMP-06110 KONIK (Lartesia 152m...

2,770 Lekë EksTaksë:2,770 Lekë

Përshtatet në shumicën e makinave.Montim i drejtpërdrejtë në tubin e ajrit.Montim i lehtë përmes fashetes se çelikut.Të dhënat:Lartësia: 152mmDiametri i konit:155mmDy diametrat e bazes se montimit: 60~90 mm..

Shfaqur 1 deri 24 nga 38 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter