KYCJE QENDRORE GIORDON G-2141

KYCJE QENDRORE GIORDON G-2141

1,490 Lekë EksTaksë:1,490 Lekë

..

KYCJE QENDRORE GIORDON G-2177

KYCJE QENDRORE GIORDON G-2177

1,390 Lekë EksTaksë:1,390 Lekë

..

SIGURESA MICRO-3 CM-58391 8 COPE

Carmotion

SIGURESA MICRO-3 CM-58391 8 COPE

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Siguresat përdoren për të mbrojtur qarqet elektrike nga mbingarkesa. Në varësi të qarkut përdoren siguresa të ndryshme energjie. Tensioni maksimal: 32 V.Të përfshira:5A - 2 copë7,5A - 2 copë10A - 2 copë15A - 2 copë..

SIRENE ALARMI ME 1 MELODI

SIRENE ALARMI ME 1 MELODI

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

SIRENE ALARMI ME 3 MELODI CM-58602 12V 30W

Carmotion

SIRENE ALARMI ME 3 MELODI CM-58602 12V 30W

1,120 Lekë EksTaksë:1,120 Lekë

E përshtatshme për shumicën e makinave, kamionëve, varkave dhe motoçikletave 12V.E përbërë nga plastikë ABS me cilësi të lartë.Meloditë mund të ndryshohen duke përdorur butonat në panelin e saj të kontrollit.Instalim i lehtë dhe..

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter