SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1501 WASH & GO (1:1...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1501 WASH & GO (1:1...

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Specifikim:Shampo makine jo-jonike, neutrale me pH, me cilësi të lartë, e prodhuar për të pastruar vajin dhe papastërtitë e akumuluara në të gjitha llojet e sipërfaqeve të automjeteve. Mund të përdoret në mënyrë të sigu..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1502 WASH & GO (1:1...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1502 WASH & GO (1:1...

2,980 Lekë EksTaksë:2,980 Lekë

..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1509 HIGH FOAMY (1:128)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1509 HIGH FOAMY (1:128)...

1,260 Lekë EksTaksë:1,260 Lekë

Specifikim:Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë.Pastron dhe shpëlahet lehtësisht duke mbrojtur sipërfaqen e automjetit me balancën e pH-së.I përshtatshëm..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1510 HIGH FOAMY (1:128)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1510 HIGH FOAMY (1:128)...

5,280 Lekë EksTaksë:5,280 Lekë

Specifikim:Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, dhe plastikë.Pastron dhe shpëlahet lehtësisht duke mbrojtur sipërfaqen e automjetit me balancën e pH-së.I përshtatshë..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1513 ALPHA FOAM (1:150)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1513 ALPHA FOAM (1:150)...

5,280 Lekë EksTaksë:5,280 Lekë

SpecifikimetPa ndotës dhe tretës.pH i balancuar.Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, vinyl dhe plastikë.Pastron dhe shpëlahet lehtësisht duke mbrojtur sipërfaqen ..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1515 ALPHA FOAM (1:150)...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1515 ALPHA FOAM (1:150)...

1,360 Lekë EksTaksë:1,360 Lekë

SpecifikimetPa ndotës dhe tretës.pH i balancuar.Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet.Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, vinyl dhe plastikë.Pastron dhe shpëlahet lehtësisht duke mbrojtur sipërfaqen ..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1519 HIGH FOAMY 473 mL ...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1519 HIGH FOAMY 473 mL ...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Specifikim: E krijuar për larjen e automjeteve me veshje qeramike dhe    mbrojtje me bojë. Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham, dhe p..

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1535 HIGH FOAMY 1 L ARO...

SHAMPO MAKINE DIVORTEX DVX-1535 HIGH FOAMY 1 L ARO...

490 Lekë EksTaksë:490 Lekë

Specifikim: Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë. Pastron dhe shpëlahet lehtësisht duke mbrojtur sipërfaqen e automjetit me balancë..

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1520 ALPHA FOAM...

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1520 ALPHA FOAM...

410 Lekë EksTaksë:410 Lekë

Specifikim: Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë. Pastron dhe shpëlahet lehtësisht duke mbrojtur sipërfaqen e automjetit me balancë..

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1534 ALPHA FOAM...

SHAMPO MAKINE ME DYLL DIVORTEX DVX-1534 ALPHA FOAM...

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Specifikim:Pastron lehtësisht papastërtitë në automjet. Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në bojë, gomë, xham dhe plastikë. Pastron dhe shpëlahet lehtësisht duke mbrojtur sipërfaqen e automjetit me balancën e pH..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1009 CAR WASH V2 (1...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1009 CAR WASH V2 (1...

1,800 Lekë EksTaksë:1,800 Lekë

Specifikim: Është një produkt i koncentruar. Është një produkt pastrimi me bazë alkaline që është efektiv në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve dhe mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungj..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1012 RED LIGHT (1:6...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1012 RED LIGHT (1:6...

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe i siguron ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1026 CAR WASH V6 (1...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1026 CAR WASH V6 (1...

1,870 Lekë EksTaksë:1,870 Lekë

Specifikim: Është një produkt i koncentruar. Është një produkt pastrimi me bazë alkaline që është efektive në sipërfaqen e jashtme. Mund të shkumëzojë pa pasur nevojë, për furçë ose sfungjer.Eshte e përputhshme me ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1040 CAR WASH V4 GR...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1040 CAR WASH V4 GR...

5,130 Lekë EksTaksë:5,130 Lekë

Specifikim: Është një produkt pastrimi me bazë alkali që është efektiv në pjesën e jashtme të të gjitha automjeteve dhe mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer. Tregon performancë të lartë në prak..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1044 CAR WASH V4 YE...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1044 CAR WASH V4 YE...

5,130 Lekë EksTaksë:5,130 Lekë

Specifikim: Është një produkt pastrimi me bazë alkali që është efektiv në pjesën e jashtme të të gjitha automjeteve dhe mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer. Mund të përdoret lehtësisht. T..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1048 CAR WASH V4 E ...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1048 CAR WASH V4 E ...

1,280 Lekë EksTaksë:1,280 Lekë

Përshkrimi dhe performancaËshtë një produkt pastrimi me bazë alkali që është efektiv në pjesën e jashtme të të gjitha automjeteve dhe mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer.Mund të përdoret lehtësisht në maki..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1055 ACTIVE FOAM V5...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1055 ACTIVE FOAM V5...

5,960 Lekë EksTaksë:5,960 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë me shkumë.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme te të gjitha automjetet, mund të shkumojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe i s..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1056 ACTIVE FOAM V5...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1056 ACTIVE FOAM V5...

5,960 Lekë EksTaksë:5,960 Lekë

Specifikim: Shampo për larjen e makinave pa furçë me shkumë. Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1062 ACTIVE FOAM V5...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1062 ACTIVE FOAM V5...

5,960 Lekë EksTaksë:5,960 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë me shkumë.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1064 CAR WASH V4 JE...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1064 CAR WASH V4 JE...

1,280 Lekë EksTaksë:1,280 Lekë

Përshkrimi dhe performancaËshtë një produkt pastrimi me bazë alkali që është efektiv në pjesën e jashtme të të gjitha automjeteve dhe mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer.Mund të përdoret lehtësisht tek mak..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1067 ACTIVE FOAM V5...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1067 ACTIVE FOAM V5...

1,490 Lekë EksTaksë:1,490 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë me shkumë.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1068 ACTIVE FOAM V5...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1068 ACTIVE FOAM V5...

1,490 Lekë EksTaksë:1,490 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë me shkumë.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1069 ACTIVE FOAM V5...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1069 ACTIVE FOAM V5...

1,490 Lekë EksTaksë:1,490 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë me shkumë.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe ..

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1072 ACTIVE FOAM V5...

SHAMPO PA KONTAKT DIVORTEX DVX-1072 ACTIVE FOAM V5...

6,480 Lekë EksTaksë:6,480 Lekë

Specifikim:Shampo për larjen e makinave pa furçë me shkumëe.Është një shampo pastrimi me bazë alkali që është efektive në sipërfaqen e jashtme të të gjitha automjeteve, mund të shkumëzojë pa pasur nevojë për furçë ose sfungjer dhe..

Shfaqur 1 deri 24 nga 53 (3 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter