AJER NEN PRESION AREXONS SOFFIO POTENTE 400 mL-420...

Arexons

AJER NEN PRESION AREXONS SOFFIO POTENTE 400 mL-420...

610 Lekë EksTaksë: 610 Lekë

..

SHIRIT NGJITES PER RIPARIM STOPASH K2 LENSO (PORTO...

K2

SHIRIT NGJITES PER RIPARIM STOPASH K2 LENSO (PORTO...

300 Lekë EksTaksë: 300 Lekë

Shirit riparimi për fenerë dhe stopa të plasaritur ose të thyer.Në tre ngjyra: e kuqe, portokalli ose transparente.Ngjyra: Portokalli..

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

Arexons

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

570 Lekë EksTaksë: 570 Lekë

Produkt i lëngshëm specifik për të shpërbërë depozitimet n​ë radiator të automjetit të shkaktuara nga kripërat minerale që gjenden në ujë.FUSHAT E PËRDORIMITPër pastrimin e sistemeve të ftohjes së motorrëve me naftë dhe benzinë..

SOLUCION KUNDER INSEKTEVE MOTOX 5 L

Motox

SOLUCION KUNDER INSEKTEVE MOTOX 5 L

1,600 Lekë EksTaksë: 1,600 Lekë

Largon në mënyrë shumë efektive insektet dhe mbetjet e tyre që ngjiten në parakolp dhe tek grilat e makinës. Si ta përdor këtë solucion? Sprucojeni direkt mbi sipërfaqen që duhet të pastrohet.Prisni rreth 2-3 minuta ..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 SOLVER 3KG - M297

K2

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 SOLVER 3KG - M297

700 Lekë EksTaksë: 700 Lekë

K2 SOLVER është një pudër larëse e destinuar për lavazhe vetë-shërbimi pa kontakt që janë të pajisura me sisteme raporti precize.Pudra larëse ka një aromë intensive, të këndshme.Ajo tretet shpejt në ujë, duke prodhuar shkumë q..

SOLUCION LUCIDIMI I LENGSHEM K2 SPECTRUM PRO 1 L -...

K2

SOLUCION LUCIDIMI I LENGSHEM K2 SPECTRUM PRO 1 L -...

1,970 Lekë EksTaksë: 1,970 Lekë

K2 Spectrum Pro është një solucion luçidimi i shpejtë i bazuar në dyll sintetik. I dedikuar për të rigjeneruar llakun dhe sipërfaqet e tjera si ato plastike, gome dhe të kromuara. Produkti siguron shkëlqim të thellë me efekt pas..

SOLUCION MBROJTES PER BOJEN E MAKINES AREXONS SCUD...

Arexons

SOLUCION MBROJTES PER BOJEN E MAKINES AREXONS SCUD...

500 Lekë EksTaksë: 500 Lekë

SCUDO CARROZZERIA është një spray mbrojtës për bojën në makinat e reja dhe ato të vjetra.Lëngu sintetik depërton në sipërfaqen mikroporoze të bojës duke e mbushur dhe izoluar atë. Në këtë mënyrë shmanget grumbullimi  ..

SOLUCION NGJITES PER GOME AREXONS SYSTEM C666 20 m...

Arexons

SOLUCION NGJITES PER GOME AREXONS SYSTEM C666 20 m...

1,130 Lekë EksTaksë: 1,130 Lekë

Ngjitës për gomë.Ngjitës me një përbërës, me viskozitet të mesëm, pa ngjyrë dhe me rendiment të lartë.I shpejtë: ngjit në pak sekonda, duke formuar një bashkim të padukshëm.50% e ngjitjes përfundimtare ndodh pas rreth 30 minutash...

SOLUCION PASTRIM KARBURATORI AREXONS 500 mL-4137

Arexons

SOLUCION PASTRIM KARBURATORI AREXONS 500 mL-4137

950 Lekë EksTaksë: 950 Lekë

Largon depozitimet nga sistemet e thithjes dhe karburatorët e motorrëve me benzinë, gaz të lëngshëm LPG dhe metan.Pastron dhe eliminon depozitimet në kanalet e thithjes, të shkaktuara nga riciklimi i gazrave të shkarkimit, pa ne..

SOLUCION PASTRIM RRESHIRE & INSEKTESH AREXONS ...

Arexons

SOLUCION PASTRIM RRESHIRE & INSEKTESH AREXONS ...

610 Lekë EksTaksë: 610 Lekë

Solucioni Resin and Bug Remover është ideal për heqjen e depozitimeve të lehta dhe të përhapura të rrëshirës në të gjitha sipërfaqet e makinës (qelq, metal, plastikë etj).Gjithashtu përmban substanca të veçanta që..

SOLUCION PASTRIM RRESHIRE & INSEKTESH DURANCE ...

Petronas Durance

SOLUCION PASTRIM RRESHIRE & INSEKTESH DURANCE ...

650 Lekë EksTaksë: 650 Lekë

Solucioni Resin and Bug Remover është ideal për heqjen e depozitimeve të lehta dhe të përhapura të rrëshirës në të gjitha sipërfaqet e makinës (qelq, metal, plastikë etj).Gjithashtu përmban substanca të veçanta që z..

SOLUCION PASTRIMI DPF AREXONS KIT PULIZIA E MANUTE...

Arexons

SOLUCION PASTRIMI DPF AREXONS KIT PULIZIA E MANUTE...

5,220 Lekë EksTaksë: 5,220 Lekë

Produkt i dizejnuar për të pastruar kanalet dhe valvulat e thithjes së ajrit, veçanërisht për trajtimin e valvulës EGR në motorrët me naftë.Rivendos funksionimin normal të valvulave EGR dhe kanaleve të marrjes së ajrit.Shk..

SOLUCION PASTRIMI EGR AREXONS 200 mL-4114

Arexons

SOLUCION PASTRIMI EGR AREXONS 200 mL-4114

1,000 Lekë EksTaksë: 1,000 Lekë

Valvulat EGR në motorrët me naftë kanë për funksion riciklimin e një sasie gazi që shkarkohet në cilindër. Pastruesi i valvulave EGR është projektuar posaçërisht për pastrimin e "grupit EGR". Është gjithashtu në gjendje të past..

SOLUCION PASTRIMI PER KAMBIO AUTOMATIKE AREXONS 32...

Arexons

SOLUCION PASTRIMI PER KAMBIO AUTOMATIKE AREXONS 32...

900 Lekë EksTaksë: 900 Lekë

Pastrues i transmesioneve automatike, shumë i efektshëm për eliminimin e sedimenteve dhe mbetjeve.Është një aditiv për pastrim optimal të qarkut hidraulik të transmesioneve automatike, që përdoret përpara se të zëvendësoh..

SOLUCION PASTRIMI PER SHTRESA KEMBESH GR-0614 500 ...

Gledring

SOLUCION PASTRIMI PER SHTRESA KEMBESH GR-0614 500 ...

1,200 Lekë EksTaksë: 1,200 Lekë

..

SOLUCION PASTRIMI UNIVERSAL AREXONS PULITORE UNIVE...

Arexons

SOLUCION PASTRIMI UNIVERSAL AREXONS PULITORE UNIVE...

600 Lekë EksTaksë: 600 Lekë

Pastrues për brenda dhe jashtë makinës, përfshirë edhe xhamat. Pastron tërësisht dhe butësisht të gjitha llojet e sipërfaqeve: plastike, qelqi, druri të llakuar, metali, gome dhe nuk lë shirita. Pastron në mënyrë efektive dhe ..

SOLUCION PASTRUES MOTOCIKLETE DURANCE BIKE CLEANER...

Petronas Durance

SOLUCION PASTRUES MOTOCIKLETE DURANCE BIKE CLEANER...

650 Lekë EksTaksë: 650 Lekë

..

SOLUCION PASTRUES RADIATORI AREXONS 500 mL-3508

Arexons

SOLUCION PASTRUES RADIATORI AREXONS 500 mL-3508

520 Lekë EksTaksë: 520 Lekë

Produkt specifik për të hequr mbetjet dhe ndotjet vajore nga sistemi i ftohjes së motorrit, të shkaktuara nga rrjedhjet sistemin e lubrifikimit.Ky lloj kontaminimi zvogëlon kapacitetin ftohës dhe dëmton pjesët plastike të qarku..

SOLUCION PASTRUES UNIVERSAL GOODYEAR BT-77803 750 ...

SOLUCION PASTRUES UNIVERSAL GOODYEAR BT-77803 750 ...

850 Lekë EksTaksë: 850 Lekë

..

SOLUCION PER HIGJENIZIMIN E HELMETES DURANCE HELME...

Petronas Durance

SOLUCION PER HIGJENIZIMIN E HELMETES DURANCE HELME...

590 Lekë EksTaksë: 590 Lekë

..

SOLUCION PER PASTRIM RADIATORI AREXONS 500 mL-3509

Arexons

SOLUCION PER PASTRIM RADIATORI AREXONS 500 mL-3509

710 Lekë EksTaksë: 710 Lekë

Hidhet në ujin e radiatorit, me motorrin që është duke punuar, shkrin dhe heq të gjitha depozitimet që shkaktojnë mosfunksionim të sistemit të ftohjes.Pas trajtimit, zbrazeni dhe lini të kalojë ujë i pastër në sistemin ftohës t..

SOLUCION PER PASTRIM RRESHIRE DHE ASFALTI K2 TAR R...

K2

SOLUCION PER PASTRIM RRESHIRE DHE ASFALTI K2 TAR R...

500 Lekë EksTaksë: 500 Lekë

Falë formulës së veçantë, ai mund të heqë lehtësisht njollat e asfaltit, katranit dhe rrëshirës së pishave.Heq gjithashtu mbetjet e etiketave, shiritave ngjitës dhe gjurmëve të lëna nga afishet e ndryshme (psh në xhamin e makin..

SOLUCION PER PASTRIM SILIKONI K2 KLINET PRO 1 L - ...

K2

SOLUCION PER PASTRIM SILIKONI K2 KLINET PRO 1 L - ...

710 Lekë EksTaksë: 710 Lekë

K2 KLINET PRO në mënyrë të përsosur heq mbetjet e lëna nga pastat e luçidimit, dylli ose ngjitësit e shiritave maskues. E lë sipërfaqen të pastruar plotësisht dhe të degrasatuar.Pas përdorimit të produktit, i gjithë dylli ose ..

SOLUCION PER PASTRIM SILIKONI K2 T6 KLINET 770 mL ...

K2

SOLUCION PER PASTRIM SILIKONI K2 T6 KLINET 770 mL ...

540 Lekë EksTaksë: 540 Lekë

Degreasues i lëngshëm për trupin e makinës, i gatshëm për përdorim, për të siguruar ngjitje shumë më të mirë të dyllit që mbulon sipërfaqen.Ndihmon në ruajtjen e shtresës mbrojtëse në mënyrë të konsiderueshme më gjatë, largon l..

Shfaqur 1 deri 24 nga 28 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter