VAJ MOTORRI AREXONS BIKE 2T MINERAL 1 L - 9452

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS BIKE 2T MINERAL 1 L - 9452

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Vaj mineral Arexons Bike 2T për motorrët me 2-kohë të madhësisë dhe fuqisë së vogël me përzierës ose lubrifikim të ndarë.I përshtatshëm për motorrët që duan para-përgatitje të përzierjes së karburantit (mishela) dhe ofron një m..

VAJ MOTORRI AREXONS BIKE 2T SYNTHETIC 1 L - 9451

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS BIKE 2T SYNTHETIC 1 L - 9451

1,460 Lekë EksTaksë:1,460 Lekë

Vaj i performancës së lartë, 100% sintetik për motorrët 2-kohësh dhe për ata motorrë me ftohje me ajër ose me fluid dhe me sistem përzierje të ndarë.Garanton lubrifikimin e duhur dhe një ulje të dukshme në krijimin e d..

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter