VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 C3 1 L - 9424

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 C3 1 L - 9424

1,100 Lekë EksTaksë:1,100 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik.Prodhuar për motorrët e benzinës, naftës dhe për motorrët që përdorin si lëndë djegëse gazin e lëngshëm.Produkti paraqet vlera shumë të ulta të SAPS (hiri i sulfateve, fosfateve dhe squfurit).Garant..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 ECO R.F. 4 L - 9374

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 ECO R.F. 4 L - 9374

4,150 Lekë EksTaksë:4,150 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 që mund të përdoret tek motorrët e naftës, benzinës dhe gazit LPG.Vaji është me bazë 100% sintetike.Formati 4L.Nëse ju nuk jeni të sigurt nëse keni zgjedhur saktë llojin e vajit që ..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 1 L - 9229

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 1 L - 9229

1,100 Lekë EksTaksë:1,100 Lekë

Vaj motorri sintetik 5W-30 prodhuar për motorrët me naftë ose me benzinë që përfshijnë turbo kompresorë dhe turbo intercooler.Formati 1L.Nëse ju nuk jeni të sigurt nëse keni zgjedhur saktë llojin e vajit që i nevojitet makin..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 4 L - 9230

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 GD 4 L - 9230

3,950 Lekë EksTaksë:3,950 Lekë

Vaj motorri sintetik prodhuar për motorrët e gjeneratës me naftë ose me benzinë që përfshijnë turbo kompresorë dhe turbo intercooler.Formati 4L.Nëse ju nuk jeni të sigurt nëse keni zgjedhur saktë llojin e vajit që i nevojitet ma..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 1 L - 9397

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 1 L - 9397

1,450 Lekë EksTaksë:1,450 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për motorrët e naftës dhe të benzinës.Krijuar posaçërisht për motorrët e rinj që janë të pajisur me filtër partikolar DPF.Është i përshtatshëm për çdo markë dhe madhësi motorri.Duke qen..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 4 L - 9398

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP 3X 4 L - 9398

5,540 Lekë EksTaksë:5,540 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për motorrët e naftës dhe ato të benzinës.Është krijuar posaqërisht për motorrët e rinj që janë të pajisur me filtër partikolar dhe me marmita katalitike.I përshtatshëm për çdo markë dhe mad..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP C2 4 L - 9376

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP FAP C2 4 L - 9376

4,200 Lekë EksTaksë:4,200 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për përdorim në motorrët e naftës dhe benzinës.Është vaj me veti viskoze të larta, prodhuar për t’u përdorur në ato automjete që kanë sistemet e trajtimit të gazrave si DPF (filtri partikola..

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP LRF C1 1 L-9351

Arexons

VAJ MOTORRI AREXONS 5W-30 TOP LRF C1 1 L-9351

1,150 Lekë EksTaksë:1,150 Lekë

Vaj motorri totalisht sintetik 5W-30 për motorrët e naftës dhe benzinës.Produkti është prodhuar sipas specifikave të standardit që mundëson një përmbajtje shumë të vogël të hirit të sulfateve, fosforit dhe squfurit.Formati 1L. ..

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter