LLAMPA PHILIPS XENON D8S VISION 42V 25W C1-12411 ...

LLAMPA PHILIPS XENON D8S VISION 42V 25W C1-12411 ...

17,100 Lekë EksTaksë:17,100 Lekë

Ideale për zëvendësimTeknologjia e zëvendësimit të një llampe: llampa e re përputhet me temperaturën e ngjyrës së llampës së pandryshuar.Zgjidhje ekonomike ideale për një zëvendësim të vetëm një llampeE homologuar për një temperat..

LLAMPA HID AMiO D1R 6000K AM-01967 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D1R 6000K AM-01967 1 COPE

2,980 Lekë EksTaksë:2,980 Lekë

Llampa xenon është projektuar për llampat origjinale të fenerëve xenon. Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar. Këto llampa xenon kanë një ndezës të integruar.Specifikimi i plotë:Lloji i llampës: D1RFuqia nominale: 35WTension nom..

LLAMPA HID AMiO D1S 150% Power 5500K AM-01968 1 CO...

LLAMPA HID AMiO D1S 150% Power 5500K AM-01968 1 CO...

3,950 Lekë EksTaksë:3,950 Lekë

Deri në 50% më shumë dritëDeri në 20 m rreze më e gjatëLlampa ksenon HID D1S 150% POWER është padyshim një version më i fortë i llampës standarde D1S. Falë teknologjisë së re, filamenti është deri në 50% më efikas (më shumë sh..

LLAMPA HID AMiO D1S 6000K AM-01409 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D1S 6000K AM-01409 1 COPE

2,740 Lekë EksTaksë:2,740 Lekë

Llampa përdoret për fenerët origjinalë të xenon-it që kërkojnë llampa xenon të tipit D1S. Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar. Mund të përdoret vetëm me inverterin xenon D1S. Këto llampa kanë një ndezës të integruar.Specifikim..

LLAMPA HID AMiO D1S Basic 4300K AM-02942 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D1S Basic 4300K AM-02942 1 COPE

1,920 Lekë EksTaksë:1,920 Lekë

Specifikime:Lloji i llampës: D1SFuqia: 35 WTensioni: 12 V Temperatura e dritës: 4300KTemperatura e funksionimit: -30~+80°C..

LLAMPA HID AMiO D1S Basic 6000K AM-02943 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D1S Basic 6000K AM-02943 1 COPE

1,920 Lekë EksTaksë:1,920 Lekë

Llampa është projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D1S (fenerë ksenon me lente). Nuk kërkon ndonjë modifikim në instalim. Ka një gjatësi fokale të vendosur në mënyrë të përsosur dhe një prizë tensioni karak..

LLAMPA HID AMiO D1S Basic 8000K AM-02944 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D1S Basic 8000K AM-02944 1 COPE

1,920 Lekë EksTaksë:1,920 Lekë

Llampa është projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D1S (fenerë ksenon me lente). Nuk kërkon ndonjë modifikim në instalim. Ka një gjatësi fokale të vendosur në mënyrë të përsosur dhe një prizë tensioni karak..

LLAMPA HID AMiO D1S LongLife 5500K AM-01969 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D1S LongLife 5500K AM-01969 1 COPE

3,950 Lekë EksTaksë:3,950 Lekë

Llamba HID Xenon e tipit D1S LONGLIFE, dizajni i saj unik garanton funksionim shumë të gjatë dhe të qëndrueshëm deri në 3000h.Filamenti është projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D1S (fenerë ksenon me lent..

LLAMPA HID AMiO D1S Premium 4300K AM-01408 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D1S Premium 4300K AM-01408 1 COPE

2,740 Lekë EksTaksë:2,740 Lekë

Specifikime:Lloji i llampës: D1SFuqia: 35 WTensioni: 12 V (i konvertuar nga konverteri 85 V)Temperatura e dritës: 4300KTemperatura e funksionimit: -30~+80°C..

LLAMPA HID AMiO D2R 6000K AM-01412 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2R 6000K AM-01412 1 COPE

1,190 Lekë EksTaksë:1,190 Lekë

Llampa xenon përdoret për fenerët xenon origjinalë që kërkojnë D2R. Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar.Specifikimi i plotë:Lloji i llampës: D2RFuqia nominale: 35 WTension nominal: 12V (i konvertuar nga paketa HID 85V)Temperat..

LLAMPA HID AMiO D2R 6000K Premium AM-01971 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2R 6000K Premium AM-01971 1 COPE

1,920 Lekë EksTaksë:1,920 Lekë

Llampa xenon përdoret për fenerët xenon origjinal që kërkojnë D2R. Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar.SPECIFIKIME:Lloji i llampës: D2RFuqia nominale: 35 WTension nominal: 12V (i konvertuar nga paketa HID 85V)Temperatura e ngj..

LLAMPA HID AMiO D2S 5500K 150% Power AM-01973 1 CO...

LLAMPA HID AMiO D2S 5500K 150% Power AM-01973 1 CO...

3,110 Lekë EksTaksë:3,110 Lekë

Deri në 150% më shumë dritëRreze e gjatë drite deri në 20 mLlampa xenon HID e tipit D2S + 150% POWER është version më i fortë i llampës standarde D2S.Është një teknologji e re që garanton funksionalitet të gjatë dhe të qëndrueshëm..

LLAMPA HID AMiO D2S 6000K AM-01320 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2S 6000K AM-01320 1 COPE

1,240 Lekë EksTaksë:1,240 Lekë

Llampa Xenon e përdorur për fenerët origjinalë xenon që kërkojnë llampa D2S. Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar. Mund të përdoret vetëm me paketë xenon D2S, ose me adaptorë D2.Specifikimi i plotë:Lloji i llampës: D2SFuqi..

LLAMPA HID AMiO D2S 6000K Premium AM-01976 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2S 6000K Premium AM-01976 1 COPE

1,440 Lekë EksTaksë:1,440 Lekë

• Është e dedikuar për fenerët xenon origjinalë, të cilët kanë nevojë për llampa D2S.• Nuk ka nevojë për modifikime në instalim.• Mund të përdoret vetëm me paketë xenon D2S ose me një tjetër me adaptorë D2.Specifikimi i plotë..

LLAMPA HID AMiO D2S Basic 4300K AM-01319 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2S Basic 4300K AM-01319 1 COPE

1,240 Lekë EksTaksë:1,240 Lekë

Llampa është projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D1S (fenerë ksenon me lupa). Nuk kërkon ndonjë modifikim në instalim. Ka një gjatësi fokale të vendosur në mënyrë të përsosur. Mund të përdoret vetëm me ko..

LLAMPA HID AMiO D2S Basic 8000K AM-01321 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2S Basic 8000K AM-01321 1 COPE

1,240 Lekë EksTaksë:1,240 Lekë

Llampa është projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D2S (fenerë ksenon me lupa). Nuk kërkon ndonjë modifikim në instalim. Ka një gjatësi fokale të vendosur në mënyrë të përsosur. Mund të përdoret vetëm me nj..

LLAMPA HID AMiO D2S LongLife 5500K AM-01974 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2S LongLife 5500K AM-01974 1 COPE

2,490 Lekë EksTaksë:2,490 Lekë

60% më shumë jetëgjatësi!Llampa ksenon HID D2S LONGLIFE, dizajni i saj unik garanton një funksionim shumë të gjatë dhe të qëndrueshëm deri në 3000 orë.Filamenti është projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D..

LLAMPA HID AMiO D2S Premium 4300K AM-01975 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2S Premium 4300K AM-01975 1 COPE

1,440 Lekë EksTaksë:1,440 Lekë

Llampa PREMIUM ka një përzierje të përkryer të gazit ksenon dhe një baze të përforcuar, falë së cilës boshti i filamentit është edhe më i qëndrueshëm. Projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D2S (fenerë ksen..

LLAMPA HID AMiO D2S Premium 8000K AM-01977 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D2S Premium 8000K AM-01977 1 COPE

1,440 Lekë EksTaksë:1,440 Lekë

Llampa është projektuar për fenerët origjinalë ksenon që kërkojnë llampa D2S (fenerë ksenon me lente). Nuk kërkon ndonjë modifikim në instalim. Ka një gjatësi fokale të vendosur në mënyrë të përsosur. Mund të përdoret vetëm me k..

LLAMPA HID AMiO D3S 6000K AM-01979 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D3S 6000K AM-01979 1 COPE

3,980 Lekë EksTaksë:3,980 Lekë

Llampa xenon e përdorur për fenerët origjinalë Xenon që kërkojnë llampa D3S. Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar. Mund të përdoret vetëm me paketë xenon D3S. Këto llampa xenon kanë një ndezës të integruar.Specifikimi..

LLAMPA HID AMiO D4S 6000K Premium AM-01981 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D4S 6000K Premium AM-01981 1 COPE

2,930 Lekë EksTaksë:2,930 Lekë

Llampa xenon përdoret për fenerët origjinalë xenon që kërkojnë D4S. Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar. Mund të përdoret vetëm me paketë xenon D4S.Specifikimi i plotë:Lloji i llampës: D4SFuqia nominale: 35 WTensioni..

LLAMPA HID AMiO D5S 5000K Premium AM-01220 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D5S 5000K Premium AM-01220 1 COPE

9,980 Lekë EksTaksë:9,980 Lekë

Llampë xenon e krijuar për fenerët origjinalë xenon të cilët kërkojnë llampë D5S.Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar.Mund të përdoret vetëm me paketë xenon D5S.Këto llampa xenon kanë një ndezës të integruar. Specifikimi..

LLAMPA HID AMiO D8S 5000K Premium AM-02395 1 COPE

LLAMPA HID AMiO D8S 5000K Premium AM-02395 1 COPE

6,740 Lekë EksTaksë:6,740 Lekë

Llampë xenon e krijuar për fenerët origjinalë xenon të cilët kërkojnë llampë D8S.Nuk kërkon modifikime për t'u instaluar.Mund të përdoret vetëm me paketë xenon D8S.Këto llampa xenon kanë një ndezës të integruar. Specifikimi..

LLAMPA HID D1S AV-K 4300K 1 COPE

LLAMPA HID D1S AV-K 4300K 1 COPE

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 95 (4 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter