DOREZE LARJE AM-01750 (CWASH-09)

DOREZE LARJE AM-01750 (CWASH-09)

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Përmasat: 25 x 18 cm...

DOREZE LARJE AM-02517 YELLOW 23x17cm 71g

DOREZE LARJE AM-02517 YELLOW 23x17cm 71g

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

Përshkrim i produktit:E shkëlqyer për larjen e makinave, pastrimin e kroskotit dhe të elementëve prej kromi.Delikate në sipërfaqet me llak.Është perfekte për pastrimin e dritareve, pasqyrave, mobiljeve dhe pllakave.Sipërfaqja e ma..

DOREZE LARJE AM-02870 25x18 cm

DOREZE LARJE AM-02870 25x18 cm

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Dorezë larëse me mikrofibër 25x18cm 600g/m2..

DOREZE LARJE AM-03843 WHEEL CLEANING PAD 20x16x2 c...

DOREZE LARJE AM-03843 WHEEL CLEANING PAD 20x16x2 c...

380 Lekë EksTaksë:380 Lekë

Dorezë larje me mikrofibër, e cila pastron dhe shkëlqen pa gërvishtur apo dëmtuar sipërfaqen e makinës. E projektuar për të pastruar me efikasitet dhe butësi.E përbërë nga mikrofibër e cilësisë më të lartë, doreza jo vetëm që ës..

DOREZE LARJE CM-58447 SUPER SOFT

DOREZE LARJE CM-58447 SUPER SOFT

580 Lekë EksTaksë:580 Lekë

Doreza mikrofibër është e butë dhe materiali nga i cili është e përbërë nuk lëshon pluhur.Të dhënat:Delikate në sipërfaqet me bojë.Nuk krijon gërvishtje gjatë larjes.Nuk ngurtësohet nga papastërtitë.Është e ripërdorshme...

DOREZE PER LARJE AREXONS MICROFIBRE GLOVE-1613/ 78...

Arexons

DOREZE PER LARJE AREXONS MICROFIBRE GLOVE-1613/ 78...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Doreza prej mikrofibre Wizzy është e përkryer për pastrimin e makinës si brenda ashtu edhe jashtë. Falë një numri të madh të fijeve të thurura ajo zëvendëson sfungjerët dhe dorezat klasike për larjen e makinës pa lënë fije..

DOREZE PER LARJE AREXONS-1605

Arexons

DOREZE PER LARJE AREXONS-1605

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

Dorezë për larjen dhe pastrimin e makinës, jashtëzakonisht e rehatshme dhe praktike.E plastifikuar nga brenda dhe plotësisht e papërshkueshme nga uji...

DOREZE PER LARJE GP-56794

Glipart

DOREZE PER LARJE GP-56794

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter