LIDHES PER RIMORKIO AM-01253 TROLEY ADAPTOR 13/7

LIDHES PER RIMORKIO AM-01253 TROLEY ADAPTOR 13/7

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Karakteristikat e produktit:Produkt me cilësi të lartë.Dalje 7-PIN e mbrojtur nga një kapak plastik me një sustë.Materiali: plastikë e fortëFurnizimi me energji elektrike: 12 VPërmasat: 6.5cm x 4.6cm x 7cmNgjyra e zezë ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01254 TROLEY ADAPTOR 7/13

LIDHES PER RIMORKIO AM-01254 TROLEY ADAPTOR 7/13

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Të dhënat:I lehtë për t'u montuar.Punim i cilësisë së lartë.Përshtatës 7/13 kunja.Mundëson një lidhje standarde elektrike midis një makine pasagjerësh ose autobuzi me rimorkio transporti.Lidhësi vendoset në pajisjet elektrike të r..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01255 TROLEY PLUG 7-PIN AL...

LIDHES PER RIMORKIO AM-01255 TROLEY PLUG 7-PIN AL...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Lidhës 7-polësh prej alumini, per rimorkio dhe kamionë tërheqës. Lidhësi ka kontakte bakri.Është projektuar për instalime 12/24V. SPECIFIKIM: Numri i kunjave: 7Tensioni: 12/24 VMateriali: alumini ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01256 TROLEY PLUG 7-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01256 TROLEY PLUG 7-PIN

230 Lekë EksTaksë:230 Lekë

Lidhës me 7 kunja për kamionë tërheqës, rimorkio.I lehtë pë t'u përdorur dhe plotësisht i çmontueshëm.Përshtatet me çdo lloj rimorkioje apo kamioni tërheqës.Trupi i lidhësit është i përbërë nga një material PVC shumë i qëndrueshëm..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01257 TROLEY SOCKET 7-PIN ...

LIDHES PER RIMORKIO AM-01257 TROLEY SOCKET 7-PIN ...

460 Lekë EksTaksë:460 Lekë

SPECIFIKIME:Numri i kunjave: 7Materiali: Alumini12/24V TË DHËNAT TEKNIKE:4 priza rrethore: diametri 5,5 mm3 kunja: diametri 5,5 mmHapësirat e montimit: 3, me diameter 5,5 mm ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01258 TROLEY SOCKET 7-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01258 TROLEY SOCKET 7-PIN

360 Lekë EksTaksë:360 Lekë

Lidhës rimorkio estetik, solid, i qëndrueshëm, i përbërë nga material plastik me cilësi të lartë. Universal, lidh sistemet elektrike të automjetit dhe rimorkios.I projektuar për instalime 12V. SPECIFIKIMET TEKNIKE:Kapaciteti ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01324 TROLEY PLUG 13-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01324 TROLEY PLUG 13-PIN

510 Lekë EksTaksë:510 Lekë

Lidhës rimorkio me 13 kunja.I lehtë për t'u montuar.Cilësi shumë e mirë punimi...

 LIDHES PER RIMORKIO AM-01325 TROLEY SOCKET 13-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-01325 TROLEY SOCKET 13-PIN

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Lidhës rimorkio për lidhjen e sistemit elektrik të makinës me sistemin elektrik të rimorkios.I përbërë nga plastikë rezistente ndaj kushteve atmosferike.Kunjat nuk ndryshken, krijojnë një lidhje të përsosur përgjatë shumë viteve d..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-02144 TROLEY PLUG 7-PIN+NU...

LIDHES PER RIMORKIO AM-02144 TROLEY PLUG 7-PIN+NU...

270 Lekë EksTaksë:270 Lekë

Lidhës universal me dado, me 7 hapësira montimi për kamionë tërheqës, rimorkio.I lehtë pë t'u përdorur dhe plotësisht i çmontueshëm.Lidhës universal, përshtatet me çdo lloj rimorkioje apo kamioni tërheqës.Trupi i lidhësit është i ..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-02388 TROLEY SOCKET 3-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-02388 TROLEY SOCKET 3-PIN

270 Lekë EksTaksë:270 Lekë

Cilësia e materialeve të përdorura e bën lidhësin të fortë, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj kushteve atmosferike.Susta në brendësi të lidhësit, siguron uljen e presionit gjatë përplasjeve.Përdorimi i gomës si material, e mbron a..

 LIDHES PER RIMORKIO AM-02389 TROLEY PLUG 3-PIN

LIDHES PER RIMORKIO AM-02389 TROLEY PLUG 3-PIN

250 Lekë EksTaksë:250 Lekë

Cilësia e materialeve të përdorura e bën lidhësin të fortë, të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj kushteve atmosferike.Susta në brendësi të lidhësit, siguron uljen e presionit gjatë përplasjeve.Përdorimi i gomës si material, e mbron a..

 TUB FLESIBEL MARMITE AP-00655 45/152

TUB FLESIBEL MARMITE AP-00655 45/152

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

..

 TUB FLESIBEL MARMITE AP-00659 51/152

TUB FLESIBEL MARMITE AP-00659 51/152

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

..

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30785 CHROME

Lampa

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30785 CHROME

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

I prerë paraprakisht, gati për një vendosje të lehtë pa rrudhaMaterial ngjitës plastik për përdorim të jashtëmPër disqe 17" - 18" - 19" - 20"..

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30786 GREEN

Lampa

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30786 GREEN

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

I prerë paraprakisht, gati për një vendosje të lehtë pa rrudhaMaterial ngjitës plastik për përdorim të jashtëmPër disqe 17" - 18" - 19" - 20"..

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30787 ORANGE

Lampa

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30787 ORANGE

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

I prerë paraprakisht, gati për një vendosje të lehtë pa rrudhaMaterial ngjitës plastik për përdorim të jashtëmPër disqe 17" - 18" - 19" - 20"..

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30788 RED

Lampa

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30788 RED

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

I prerë paraprakisht, gati për një vendosje të lehtë pa rrudhaMaterial ngjitës plastik për përdorim të jashtëmPër disqe 17" - 18" - 19" - 20"..

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30789 YELLOW

Lampa

ADEZIV PER DISQE 17-20inch LMP-30789 YELLOW

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

I prerë paraprakisht, gati për një vendosje të lehtë pa rrudhaMaterial ngjitës plastik për përdorim të jashtëmPër disqe 17" - 18" - 19" - 20"..

ADEZIV PER PASQYRE Anti-Fog Water Film AM-02378 13...

ADEZIV PER PASQYRE Anti-Fog Water Film AM-02378 13...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Vetitë:Adezivi hidrofobik parandalon akumulimin e avullit të ujit dhe lagështisë në pasqyrë.Mundëson që uji të kullojë nga sipërfaqja e pasqyrës gjatë reshjeve, duke përmirësuar ndjeshëm pamjen.  Udhëzime:Pastroni pasq..

ADEZIV PER PASQYRE LMP-65568 CLEAR-VIEW 135x95 mm

Lampa

ADEZIV PER PASQYRE LMP-65568 CLEAR-VIEW 135x95 mm

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Parandaloni që pikat e ujit, papastërtitë, mjegulla dhe lagështia të qëndrojnë në pasqyrat dhe dritaret anësoreAdezivi siguron shikueshmëri të lartë dhe drejtim të sigurtShtresë trefishe:Material plastik PET me shtresë mikro-nanoM..

ADEZIV PER PASQYRE LMP-65569 CLEAR-VIEW 150x100 mm

Lampa

ADEZIV PER PASQYRE LMP-65569 CLEAR-VIEW 150x100 mm

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Parandaloni që pikat e ujit, papastërtitë, mjegulla dhe lagështia të qëndrojnë në pasqyrat dhe dritaret anësoreAdezivi siguron shikueshmëri të lartë dhe drejtim të sigurt Shtresë trefishe: Material plastik PET me s..

ADEZIV-PASQYRE LMP-65557 EASY-FIT MIRROR 127x203 m...

Lampa

ADEZIV-PASQYRE LMP-65557 EASY-FIT MIRROR 127x203 m...

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

Adeziv-pasqyrë plastikePritet lehtësisht, pa nevojen e mjeteve speciale..

ADEZIV-PASQYRE LMP-65558 EASY-FIT MIRROR 178x254 m...

Lampa

ADEZIV-PASQYRE LMP-65558 EASY-FIT MIRROR 178x254 m...

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

Adeziv-pasqyrë plastikePritet lehtësisht, pa nevojen e mjeteve speciale..

AKSESORE DEKORATIV - INOKS BAGAZHI BMW E36 1991-19...

AKSESORE DEKORATIV - INOKS BAGAZHI BMW E36 1991-19...

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 147 (7 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter