KAVO TERHEQJE SINTETIKE 2T AP-1101

KAVO TERHEQJE SINTETIKE 2T AP-1101

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

..

 KAVO TERHEQJE SINTETIKE E PERFORCUAR 3T AP-560436

KAVO TERHEQJE SINTETIKE E PERFORCUAR 3T AP-560436

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

..

KARIKUES BATERIE AMIO AM-K5500 6A 60W

KARIKUES BATERIE AMIO AM-K5500 6A 60W

7,320 Lekë EksTaksë:7,320 Lekë

..

KARIKUES BATERIE DIGITAL AMIO AM-02088 6/12V 2A/4A...

KARIKUES BATERIE DIGITAL AMIO AM-02088 6/12V 2A/4A...

4,690 Lekë EksTaksë:4,690 Lekë

..

KARIKUES BATERIE DIGITAL AMIO AM-02403 6/12V 2A/6A

KARIKUES BATERIE DIGITAL AMIO AM-02403 6/12V 2A/6A

4,480 Lekë EksTaksë:4,480 Lekë

..

KARIKUES BATERIE EASYWAY

KARIKUES BATERIE EASYWAY

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

..

KARIKUES BATERIE PETEX 12 V 4A

Petex

KARIKUES BATERIE PETEX 12 V 4A

4,250 Lekë EksTaksë:4,250 Lekë

Mbrojtje nga temperaturat e larta. Mbrojtje nga qarku i shkurtër. Mbrojtje nga mbingarkimi. Mbrojtje nga lidhja e kundërt e poleve. ..

KARIKUES DHE STARTER BATERIE AMIO AM- 02400 (Karik...

KARIKUES DHE STARTER BATERIE AMIO AM- 02400 (Karik...

15,570 Lekë EksTaksë:15,570 Lekë

Përshkrim i produktit:Karikues i fuqishëm për të gjitha llojet e baterive:Tension karikimi 12V/24V Procesi i karikimit plotësisht automatikRryma e karikimit: 12A, e rekomanduar për akustikë, me një kapacitet prej 8Ah deri në 180A..

KARIKUES DHE STARTER BATERIE CM-01133 (Cigarette L...

KARIKUES DHE STARTER BATERIE CM-01133 (Cigarette L...

2,250 Lekë EksTaksë:2,250 Lekë

Pajisja ju lejon të karikoni baterinë pa hapur kofanon.Futni karikuesin në folenë e cigares 12 V dhe në anën tjetër në një makinë të ndezur, në mënyrë që të karikoni baterinë në pak minuta. Produkti është i pajisur gjithashtu..

KAVO BATERIE 1000A AP-570366 SET

KAVO BATERIE 1000A AP-570366 SET

1,840 Lekë EksTaksë:1,840 Lekë

..

KAVO BATERIE 1000A LS-B14 AV-K SET

KAVO BATERIE 1000A LS-B14 AV-K SET

1,870 Lekë EksTaksë:1,870 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 1000 ATensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 3 m...

KAVO BATERIE 1000A LUX AP-570383 SET

KAVO BATERIE 1000A LUX AP-570383 SET

1,820 Lekë EksTaksë:1,820 Lekë

..

KAVO BATERIE 1500A LS-AV-K SET

Areon

KAVO BATERIE 1500A LS-AV-K SET

2,820 Lekë EksTaksë:2,820 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 1500 A.Tensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 3.5m...

KAVO BATERIE 1800A 7 m AV-K SET

KAVO BATERIE 1800A 7 m AV-K SET

3,800 Lekë EksTaksë:3,800 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 1800 A.Tensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 7 m...

KAVO BATERIE 200A GP-90040 SET

Glipart

KAVO BATERIE 200A GP-90040 SET

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 200 A.Tensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 2.5 m...

KAVO BATERIE 2600A 3.5 m AV-K SET

KAVO BATERIE 2600A 3.5 m AV-K SET

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 2600 A.Tensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 3.5 m...

KAVO BATERIE 300A GP-90041 SET

Glipart

KAVO BATERIE 300A GP-90041 SET

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 300 A.Tensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 2.5 m...

KAVO BATERIE 3200A 4.5 m AV-K SET

KAVO BATERIE 3200A 4.5 m AV-K SET

4,600 Lekë EksTaksë:4,600 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 3200 A.Tensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 4.5 m...

KAVO BATERIE 400A BT-28032 PROFESIONALE MAX 3000CC...

KAVO BATERIE 400A BT-28032 PROFESIONALE MAX 3000CC...

1,600 Lekë EksTaksë:1,600 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 400 A.Për të gjithë llojet e motorrëve të benzinës, naftës, GPL, metan me cilindratë deri ne 3000cc.Gja..

KAVO BATERIE 400A CM-58454 3 m SET

KAVO BATERIE 400A CM-58454 3 m SET

1,740 Lekë EksTaksë:1,740 Lekë

Specifikime:Gjatësia e kabllit: 3 mRryma maksimale përçuese: 400AKabllot përdoren për të ngarkuar shpejt motorrin dhe për të mundësuar n'dezjen e tij. Funksioni i telave është gjithashtu sigurimi i rrjedhës së rrymës në intensitet..

KAVO BATERIE 500A LUX AP-570380 SET

KAVO BATERIE 500A LUX AP-570380 SET

1,150 Lekë EksTaksë:1,150 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 500 A.Gjatësia: 3.5 m...

KAVO BATERIE 600A LS-AV-K SET

Glipart

KAVO BATERIE 600A LS-AV-K SET

1,050 Lekë EksTaksë:1,050 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 600 ATensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 2.5 m...

KAVO BATERIE 900A CM-01131 CROCODILE CLIPS/ LED DI...

KAVO BATERIE 900A CM-01131 CROCODILE CLIPS/ LED DI...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Pinca 900A. Një kabllo i gjatë tre metra dhe ndriçimi LED tek pincat, sigurojnë komoditet përdorimi edhe gjatë natës. LED-et ndizen kur hapen pincat...

KAVO BATERIE AUTONIK 120A SET

Petex

KAVO BATERIE AUTONIK 120A SET

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

Të paketuara në çantë mbajtëse.Shumë rezistente.Fleksible për lehtësi përdorimi.Prodhuar sipas standardeve të larta.Amperazhi: 120 A.Tensioni: 12 - 24 V.Gjatësia: 2 m...

Shfaqur 1 deri 24 nga 40 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter