PASTE DUARSH E LENGSHME MOTOX 5 L

Motox

PASTE DUARSH E LENGSHME MOTOX 5 L

1,000 Lekë EksTaksë: 1,000 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina art..

PASTE DUARSH MOTOX 1.5KG

Motox

PASTE DUARSH MOTOX 1.5KG

450 Lekë EksTaksë: 450 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina ..

PASTE DUARSH MOTOX 4KG

Motox

PASTE DUARSH MOTOX 4KG

1,040 Lekë EksTaksë: 1,040 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina art..

PASTE DUARSH MOTOX 500 mL

Motox

PASTE DUARSH MOTOX 500 mL

200 Lekë EksTaksë: 200 Lekë

Pasta larëse Motox për duar shumë të ndotura largon ndotjet nga vaji, yndyra, bloza dhe papastërtitë e tjera të forta nga kanalet e thella të duarve.Produkti është krijuar për t'u përdorur në ofiçina industriale dhe në ofiçina art..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 20 L - I BARDHE

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 20 L - I BARDHE

8,200 Lekë EksTaksë: 8,200 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - BLU

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - BLU

2,500 Lekë EksTaksë: 2,500 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - I BARDHE

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:2) 5 L - I BARDHE

2,500 Lekë EksTaksë: 2,500 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:3) 1 L

Motox

SOLUCION KROSKOTI MOTOX (1:3) 1 L

1,000 Lekë EksTaksë: 1,000 Lekë

Solucioni i kroskotit i koncentruar MOTOX pastron kroskotin e makinave ku pas pastrimit lë një shkëlqim dhe efekt antistatik.Pastron, mirëmban dhe luçidon pjesët plastike, ato të drurit dhe lëkurës në makinë.Përmban adit..

SOLUCION KUNDER INSEKTEVE MOTOX 5 L

Motox

SOLUCION KUNDER INSEKTEVE MOTOX 5 L

1,600 Lekë EksTaksë: 1,600 Lekë

Largon në mënyrë shumë efektive insektet dhe mbetjet e tyre që ngjiten në parakolp dhe tek grilat e makinës. Si ta përdor këtë solucion? Sprucojeni direkt mbi sipërfaqen që duhet të pastrohet.Prisni rreth 2-3 minuta ..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 BELA PRO BLUEBERRY 1 ...

K2

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 BELA PRO BLUEBERRY 1 ...

900 Lekë EksTaksë: 900 Lekë

Solucioni K2 BELA PRO si një mbret shkume, mbulon sipërfaqen me një shtresë të bardhë, të trashë me shkumë aktive.I butë, i sigurtë për veshjet e dyllit dhe veshjet qeramike, edhe pse i pajisur me një pH neutral, është n..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 BELA PRO ENERGY FRUIT...

K2

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 BELA PRO ENERGY FRUIT...

900 Lekë EksTaksë: 900 Lekë

Solucioni K2 BELA PRO si një mbret shkume, mbulon sipërfaqen me një shtresë të bardhë, të trashë me shkumë aktive.I butë, i sigurtë për veshjet e dyllit dhe veshjet qeramike, edhe pse i pajisur me një pH neutral, është n..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 BELA PRO SUNSET FRESH...

K2

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 BELA PRO SUNSET FRESH...

900 Lekë EksTaksë: 900 Lekë

Solucioni K2 BELA PRO si një mbret shkume, mbulon sipërfaqen me një shtresë të bardhë, të trashë me shkumë aktive.I butë, i sigurtë për veshjet e dyllit dhe veshjet qeramike, edhe pse i pajisur me një pH neutral, është n..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 SOLVER 3KG - M297

K2

SOLUCION LARJE PA KONTAKT K2 SOLVER 3KG - M297

700 Lekë EksTaksë: 700 Lekë

K2 SOLVER është një pudër larëse e destinuar për lavazhe vetë-shërbimi pa kontakt që janë të pajisura me sisteme raporti precize.Pudra larëse ka një aromë intensive, të këndshme.Ajo tretet shpejt në ujë, duke prodhuar shkumë q..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) 20 L

Motox

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) 20 L

6,920 Lekë EksTaksë: 6,920 Lekë

Është një solucion larës alkalik për larjen pa kontakt të makinave, motoçikletave dhe kamionëve, me përqendrim të lartë dhe pa tretës.Heq pa mundim mbetjet e insekteve dhe papastërtitë e tjera nga rruga, lahet lehtë dhe nuk lë gju..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) 5 L

Motox

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) 5 L

1,930 Lekë EksTaksë: 1,930 Lekë

Është një solucion larës alkalik për larjen pa kontakt të makinave, motoçikletave dhe kamionëve, me përqendrim të lartë dhe pa tretës. Heq pa mundim mbetjet e insekteve dhe papastërtitë e tjera nga rruga, lahet lehtë dhe nuk lë..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) COLOR 20 L

Motox

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) COLOR 20 L

7,450 Lekë EksTaksë: 7,450 Lekë

Është një solucion larës alkalik për larjen pa kontakt të makinave, motoçikletave dhe kamionëve, me përqendrim të lartë dhe pa tretës.Heq pa mundim mbetjet e insekteve dhe papastërtitë e tjera nga rruga, lahet lehtë dhe nuk lë gju..

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) COLOR 5 L

Motox

SOLUCION LARJE PA KONTAKT MOTOX (1:40) COLOR 5 L

2,430 Lekë EksTaksë: 2,430 Lekë

Është një solucion larës alkalik për larjen pa kontakt të makinave, motoçikletave dhe kamionëve, me përqendrim të lartë dhe pa tretës.Heq pa mundim mbetjet e insekteve dhe papastërtitë e tjera nga rruga, lahet lehtë dhe nuk lë gju..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 20 L

Motox

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 20 L

8,500 Lekë EksTaksë: 8,500 Lekë

Solucioni i koncentruar i gomave MOTOX TyreGloss është krijuar për të pastruar dhe për t’u dhënë shkëlqim sipërfaqeve prej gome.Produkti i rivitalizon gomat dhe i parandalon ato që të plasariten.Si ta përd..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 5 L

Motox

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 5 L

2,560 Lekë EksTaksë: 2,560 Lekë

Solucioni i koncentruar i gomave MOTOX TyreGloss është krijuar për të pastruar dhe për t’u dhënë shkëlqim sipërfaqeve prej gome.Produkti i rivitalizon gomat dhe i parandalon ato që të plasariten.Si ta përd..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:3) 1 L

Motox

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:3) 1 L

1,000 Lekë EksTaksë: 1,000 Lekë

Solucioni i koncentruar i gomave MOTOX TyreGloss është krijuar për të pastruar dhe për t’u dhënë shkëlqim sipërfaqeve prej gome.Produkti i rivitalizon gomat dhe i parandalon ato që të plasariten.Si ta përdor këtë so..

SOLUCION MOTORRI MOTOX (1:3) 5 L

Motox

SOLUCION MOTORRI MOTOX (1:3) 5 L

2,460 Lekë EksTaksë: 2,460 Lekë

Solucioni i motorrit Motox është një produkt i koncentruar në raportin 1:3 me veprim të fuqishëm degrasatues dhe me aplikim universal. Pastron në mënyrë të përsosur pjesët e ndotura me vaj ose me graso të makinave, motoçikleta..

SOLUCION PER LARJE MAKINE AREXONS 20 L - 4433

Arexons

SOLUCION PER LARJE MAKINE AREXONS 20 L - 4433

6,000 Lekë EksTaksë: 6,000 Lekë

Shampo makine e lëngshme (alkalin i fortë) për të hequr papastërtitë e vështira pa pasur nevojë për sfungjer.Formuluar me veti të shkëlqyera shkëputëse dhe larguese ndaj papastërtisë nga trafiku.Efekt shumë i mirë shkumëzu..

SOLUCION PER LARJE MAKINE AREXONS DETERGENTE ALCAL...

Arexons

SOLUCION PER LARJE MAKINE AREXONS DETERGENTE ALCAL...

6,000 Lekë EksTaksë: 6,000 Lekë

Shampo makine për lavazh e cila vepron plotësisht në papastërtitë e vështira si mbetjet e materialit nga frenat dhe smogu.Fuqi e shkëlqyeshme larguese për papastërtitë e rrugës.Nuk ka nevojë për sfungjer.Biodagrabilitet më i m..

SOLUCION SHAMPO MAKINE AREXONS 20 L- 4432

Arexons

SOLUCION SHAMPO MAKINE AREXONS 20 L- 4432

6,000 Lekë EksTaksë: 6,000 Lekë

Shampo makine për lavazh e cila kompenson fortësinë e ndryshme të ujërave, në mënyrë që të marrë një veprim shumë të efektshëm pastrimi. Nivel i kalibruar shkume. Krijuar nga surfaktantë anionikë dhe joionikë të biodegradueshë..

Shfaqur 1 deri 24 nga 31 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter