ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Aditivi parandalon djegien e vajit të automjetit duke balancuar viskozitetin e vajit të motorrit në temperatura të larta.Redukton tymrat e shkarkimit dhe konsumin e vajit.Rrit kompresimin dhe rrit fuqinë.Përmirëson koeficienti..

ADITIV KARBURANTI AREXONS NO H2O 325 mL-9845

Arexons

ADITIV KARBURANTI AREXONS NO H2O 325 mL-9845

1,200 Lekë EksTaksë:1,200 Lekë

Aditiv karburanti për të larguar ujin e kondensuar në karburant.Mbron sistemin e rrugëve të karburantit nga ndryshku, korrozioni dhe veshja nga depozitimet. Parandalon problemet që mund të shkaktohen nga ngrirja e ujit n..

ADITIV NAFTE AREXONS ANTIVEGETATIVO PROFESIONAL 25...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS ANTIVEGETATIVO PROFESIONAL 25...

1,140 Lekë EksTaksë:1,140 Lekë

Aditiv nafte i cili parandalon përhapjen e mikrobeve në naftë.Nëse përdoret në dozën e duhur eliminon bakteret ekzistuese, algat dhe kërpudhat.Nuk ndryshon cilësinë e naftës kur përdoret.Rrit filtrueshmërinë e naftës.Si ta përdor ..

ADITIV NAFTE AREXONS BOOSTER 250 mL-9662/ 31033/ 3...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS BOOSTER 250 mL-9662/ 31033/ 3...

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

Aditiv nafte i cili përmirëson performancën e naftës.Pastron sistemin e rrugëve të karburantit. Lubrifikon valvulat. I përshtatshëm me konvertuesit katalitikë.Si ta përdor këtë aditiv?I gjithë aditivi duhet të hidhet në dep..

ADITIV NAFTE AREXONS COMPLETE FUEL SYSTEM CLEANER ...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS COMPLETE FUEL SYSTEM CLEANER ...

1,290 Lekë EksTaksë:1,290 Lekë

Aditiv nafte që kundërvepron korrozionin dhe mykun.Ai ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur në këtë mënyrë efektivitetin e motorrit.Paraqet një perfor..

ADITIV NAFTE AREXONS DIESEL COMMON RAIL INJECTORS ...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS DIESEL COMMON RAIL INJECTORS ...

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Aditiv nafte që kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%.Kundërvepron korrozionin dhe mykun.Rivendos efikasitetin e sistemit të karburantit.Pastron injektorët shumë shpejt pas vetëm një trajtimi.Optimizon djegien...

ADITIV NAFTE AREXONS DIESEL INJECTOR CLEANER 250 m...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS DIESEL INJECTOR CLEANER 250 m...

930 Lekë EksTaksë:930 Lekë

Aditiv nafte që kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%.Kundërvepron korrozionin dhe mykun.Rivendos efikasitetin e sistemit të rrugëve të karburantit.Pastron injektorët shumë shpejt pas vetëm një trajtimi. Opti..

ADITIV NAFTE AREXONS ELEMINUES TYMI 250 mL-9653

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS ELEMINUES TYMI 250 mL-9653

1,210 Lekë EksTaksë:1,210 Lekë

Aditiv nafte i cili redukton tymin.Specifik për të minimizuar gazrat, grimcat e zeza dhe ndotjen atmosferike. Pastron dhe mbron sistemin e rrugëve të karburantit.Përmirëson djegien.Si ta përdor këtë aditiv?I gjithë adit..

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 250 mL-9487/ 31034

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 250 mL-9487/ 31034

1,170 Lekë EksTaksë:1,170 Lekë

Aditiv nafte specifik për makinat që janë të pajisura me filtrat  FAP/ DPF.Zvogëlon prodhimin e PM10.Përmirëson djegien dhe siguron që filtri i grimcave të ndotet sa më pak.Zvogëlon ciklet e rigjenerimit duke zgjatur ..

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 325 mL-9842

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS FAP/ DPF 325 mL-9842

1,340 Lekë EksTaksë:1,340 Lekë

Aditivi kontribon në reduktimin e grimcave  dhe depozitave.Përmirëson shpejtësinë e ndezjes dhe rrit lubrifikimin.Zgjat intervalet e mirëmbajtjes DPF dhe DPF duke reduktuar ciklet e rigjenerimit.Pastërti ekstreme me një tra..

ADITIV NAFTE AREXONS INSTANT CLEANER DIESEL (KUNDE...

ADITIV NAFTE AREXONS INSTANT CLEANER DIESEL (KUNDE...

1,390 Lekë EksTaksë:1,390 Lekë

Aditivi është një pastrues shumë i koncentruar, ultra i shpejtë dhe i fuqishëm: heq menjëherë papastërtitë e djegies dhe injektorëve.Shkrihet dhe largon menjëherë të gjitha mbetjet nga sistemi.Rikthen menjëherë efikasitetin op..

ADITIV NAFTE AREXONS MULTIFUNKSIONAL 250 mL-9652

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS MULTIFUNKSIONAL 250 mL-9652

780 Lekë EksTaksë:780 Lekë

Aditiv nafte që kundërvepron korrozionin dhe mykun.Rrit numrin e cetanit. Siguron lubrifikimin e nevojshëm të pompës së naftës.Përmirëson djegien. Redukton zhurmën dhe gazrat e shkarkimit.Lehtëson ndezjen në temperatura të ult..

ADITIV NAFTE AREXONS PRO EXTREME DIESEL (KUNDER TY...

Arexons

ADITIV NAFTE AREXONS PRO EXTREME DIESEL (KUNDER TY...

1,620 Lekë EksTaksë:1,620 Lekë

Pro Extreme është aditiv nafte, i cili pasi është hedhur në depozitën e karburantit fillon të veprojë duke e mbajtur të pastër dhe efiçent atë dhe të gjithë sistemin e rrugëve të karburantit.Pro Extreme është një aditiv..

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3204 300 mL

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3204 300 mL

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Specifikim: Pastron blozën dhe papastërtitë në injektorë dhe parandalon riformimin e tyre. Nuk përmban kimikate të tilla si acid, squfur dhe fosfor. Aditivi mban të pastra rrugët e rrjedhës së karburantit. ..

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3209 DIESEL INJECTOR CLE...

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3209 DIESEL INJECTOR CLE...

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

Aditivi mbron sistemin e karburantit nga korrozioni. Ndihmon që valvulat e injektorit të punojnë me mirë.Parandalon konsumin e karburantit.Aditivi pastron sistemin duke filluar nga depozita deri tek rruget e karburantit.Falë v..

ADITIV NAFTE DURANCE CETANE IMPROVER 250 mL-1D27-9...

Petronas Durance

ADITIV NAFTE DURANCE CETANE IMPROVER 250 mL-1D27-9...

1,050 Lekë EksTaksë:1,050 Lekë

Aditiv për karburantin e naftës.Përmirëson numrin e cetanit tek nafta.I projektuar për të gjithë motorrët diesel dhe turbo diesel.Si ta përdor këtë aditiv?Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mundësisht përpara ..

ADITIV NAFTE DURANCE DIESEL INJECTORS CLEANER 250 ...

Petronas Durance

ADITIV NAFTE DURANCE DIESEL INJECTORS CLEANER 250 ...

1,080 Lekë EksTaksë:1,080 Lekë

Aditiv nafte që kontribuon në një kursim mesatar të karburantit prej 2.5%.Kundërvepron korrozionin dhe mykun.Rivendos efikasitetin e sistemit të rrugëve të karburantit.Pastron injektorët shumë shpejt pas vetëm një trajtimi.Optimiz..

ADITIV NAFTE DURANCE FUEL SYSTEM CLEANER 250 mL-90...

Petronas Durance

ADITIV NAFTE DURANCE FUEL SYSTEM CLEANER 250 mL-90...

1,350 Lekë EksTaksë:1,350 Lekë

Aditiv nafte që kundërvepron korrozionin dhe mykun.Ai ushtron një veprim të shpejtë pastrues, duke pastruar plotësisht sistemin e rrugëve të karburantit dhe duke rritur në këtë mënyrë efektivitetin e motorrit.Paraqet një performan..

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES AREXONS ANTI FROST -2...

Arexons

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES AREXONS ANTI FROST -2...

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

Aditiv nafte i krijuar sipas teknologjisë së gjeneratës së fundit.Krijuar posaçërisht për të zvogëluar madhësinë dhe për të përmirësuar shpërndarjen e kristaleve parafinikë që gjenden në naftë, duke përmirësuar stabiliteti..

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES AREXONS PROFESIONAL 5...

Arexons

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES AREXONS PROFESIONAL 5...

1,400 Lekë EksTaksë:1,400 Lekë

Aditiv nafte profesional koncentrat, i cili mbron naftën nga ngricat duke parandaluar kristalizimin e parafinës e cila bllokon filtrin e naftës.Parandalon zmërçin, depozitimet dhe ndryshkun.Redukton gazrat e shkarkimit dhe zhu..

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES K2 TURBO ANTIFROST 50...

K2

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES K2 TURBO ANTIFROST 50...

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

Shkrirës karburanti me qëllim të përgjithshëm.I përshtatshëm si për benzinën, ashtu edhe për naften.Lidhet dhe vepron me ujin në fund të depozitës së karburantit.Shkrin dhe mbron karburantin nga ngrirja...

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES SE KARBURANTIT AREXON...

Arexons

ADITIV NAFTE KUNDER NGRIRJES SE KARBURANTIT AREXON...

8,520 Lekë EksTaksë:8,520 Lekë

Aditivi parandalon ngrirjen e naftës, në motorrët e automjeteve.Në dimër mbron nga ngricat, duke parandaluar kristalizimin e parafinës që është e pranishme në naftë dhe si pasojë bllokimin e filtrit. Në këtë mënyrë lehtës..

ADITIV NAFTE MOTOX CETANE IMPROVER 250 mL

Motox

ADITIV NAFTE MOTOX CETANE IMPROVER 250 mL

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Aditiv për karburantin e naftës.Përmirëson numrin e cetanit tek nafta.I projektuar për të gjithë motorrët diesel dhe turbo diesel. Si ta përdor këtë aditiv? Produkti hidhet direkt në depozitën e karburantit, mund..

ADITIV NAFTE MOTOX DIESEL POWER PROTECTION 250 mL

Motox

ADITIV NAFTE MOTOX DIESEL POWER PROTECTION 250 mL

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

MOTOX DIESEL POWER PROTECTION është një aditiv nafte. Është një aditiv që ka një efekt pastrimi dhe mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Aditivi është zhvilluar për të gjithë motorrët diesel dhe turbo-diesel. Nuk lejon ngrirjen..

Shfaqur 1 deri 24 nga 27 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter