KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-55780-Godmar DIN1316...

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-55780-Godmar DIN1316...

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

Kuti e ndihmës së shpejtë: Tipi B-Euro-8 Në përputhje me standardet e Bashkimit Evropian.Paketim kompakt, i tejdukshëm, me printim në dy ngjyra.Pesha: 0.19 kgPërmasat: 210 x 140 x 55 mm Mjetet që përmban kuti..

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-01690

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-01690

510 Lekë EksTaksë:510 Lekë

Kuti e ndihmës së shpejtë AS6Kutia plastike e ndihmës së shpejtë është prej plastike PVC.Kutia e ndihmës së shpejtë është një pajisje e detyrueshme e automjetit dhe duhet të përdoret në makina dhe kamionë!Kompleti përfshin:Fashë..

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-01693

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE AM-01693

880 Lekë EksTaksë:880 Lekë

Seti përfshin:1.   Leukoplast në bobinë 5m x 2.5cm 1 cp.2.   Fashë me kompresë 8 x 10cm 2 copë.3.   Doreza vinyl 4 copë. (2 palë)4.   Shirita fashe 60 x 80cm 1 pako5.   Udhëzim..

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE PETEX DIN13164

Petex

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE PETEX DIN13164

1,630 Lekë EksTaksë:1,630 Lekë

Kutia e bërë nga plastikë rezistente. Materiale mjekësore në përputhje me standardin DIN 13164. E veshur me letër alumini. Përfshin një broshur..

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE PETEX DIN13164 E KUQE

Petex

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE PETEX DIN13164 E KUQE

1,390 Lekë EksTaksë:1,390 Lekë

Paketimi i bërë nga material najloni. Materialet mjekësore në përputhje me standardin DIN 13164. E veshur me fletë alumini. Përfshin një broshur..

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE PETEX DIN13164 E ZEZE

Petex

KUTI E NDIHMES SE SHPEJTE PETEX DIN13164 E ZEZE

1,390 Lekë EksTaksë:1,390 Lekë

Paketimi i bërë nga material najloni. Materialet mjekësore në përputhje me standardin DIN 13164. E veshur me fletë alumini. Përfshin një broshur..

Shfaqur 1 deri 6 nga 6 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter