ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3203 300 mL

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3203 300 mL

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim Ky produkt lejon që karburanti të digjet mirë. Rrit oktanin. E bën më të lehtë ndezjen e motorrit në të ftohtë. Ul konsumin e karburantit Siguron djegie më të mirë të karburantit. Rrit fuqi..

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3305 FUEL INJECTOR CLE...

ADITIV BENZINE DIVORTEX AER-3305 FUEL INJECTOR CLE...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Aditivi mbron sistemin e karburantit nga korrozioni. Ndihmon që valvulat e injektorit të punojnë me mirë.Parandalon konsumin e karburantit.Aditivi pastron sistemin duke filluar nga depozita deri tek rruget e karburantit.Falë v..

ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

ADITIV ELEMINUES TYMI DIVORTEX AER-3501 STOP SMOKE...

670 Lekë EksTaksë:670 Lekë

Aditivi parandalon djegien e vajit të automjetit duke balancuar viskozitetin e vajit të motorrit në temperatura të larta.Redukton tymrat e shkarkimit dhe konsumin e vajit.Rrit kompresimin dhe rrit fuqinë.Përmirëson koeficienti..

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3204 300 mL

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3204 300 mL

420 Lekë EksTaksë:420 Lekë

Specifikim: Pastron blozën dhe papastërtitë në injektorë dhe parandalon riformimin e tyre. Nuk përmban kimikate të tilla si acid, squfur dhe fosfor. Aditivi mban të pastra rrugët e rrjedhës së karburantit. ..

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3209 DIESEL INJECTOR CLE...

ADITIV NAFTE DIVORTEX AER-3209 DIESEL INJECTOR CLE...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Aditivi mbron sistemin e karburantit nga korrozioni. Ndihmon që valvulat e injektorit të punojnë me mirë.Parandalon konsumin e karburantit.Aditivi pastron sistemin duke filluar nga depozita deri tek rruget e karburantit.Falë v..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9013 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9013 (kon...

850 Lekë EksTaksë:850 Lekë

Specifikim:E pershtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9099 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9099 (kon...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Specifikim:E pershtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9100 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -40°C DIVORTEX DVX-9100 (kon...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Specifikim:E pershtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -57°C DIVORTEX DVX-9095 (kon...

ANTIFRIZ ORGANIK BLU -57°C DIVORTEX DVX-9095 (kon...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Specifikim: E pershtatshme per 4 sezone. Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë. Siguron performancë të lartë të ..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -20°C DIVORTEX DVX-9124 1....

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -20°C DIVORTEX DVX-9124 1....

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

Specifikim:E përshtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9014 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9014 (k...

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

Specifikim: E përshtatshme per 4 sezone. Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë. Siguron performancë të lartë të ..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9097 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9097 (k...

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

Specifikim:E përshtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9098 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -40°C DIVORTEX DVX-9098 (k...

590 Lekë EksTaksë:590 Lekë

Specifikim:E përshtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -57°C DIVORTEX DVX-9096 (k...

ANTIFRIZ ORGANIK I KUQ -57°C DIVORTEX DVX-9096 (k...

630 Lekë EksTaksë:630 Lekë

Specifikim:E përshtatshme per 4 sezone.Në dimër, antifriza ul temperaturën e ngrirjes së ujit të ftohjes dhe rrit pikën e vlimit, duke parandaluar mbinxehjen e motorrit në verë.Siguron performancë të lartë të motorrit në të gjitha..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -25°C DIVORTEX DVX...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -25°C DIVORTEX DVX...

3,210 Lekë EksTaksë:3,210 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat pë..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -25°C DIVORTEX DVX...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -25°C DIVORTEX DVX...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -25°C DIVORTEX DVX...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -25°C DIVORTEX DVX...

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -35°C DIVORTEX DVX...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -35°C DIVORTEX DVX...

480 Lekë EksTaksë:480 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -35°C DIVORTEX DVX...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -35°C DIVORTEX DVX...

790 Lekë EksTaksë:790 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -35°C DIVORTEX DVX...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE BLU -35°C DIVORTEX DVX...

3,690 Lekë EksTaksë:3,690 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -25°C DIVORTEX D...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -25°C DIVORTEX D...

3,270 Lekë EksTaksë:3,270 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -25°C DIVORTEX D...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -25°C DIVORTEX D...

710 Lekë EksTaksë:710 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -25°C DIVORTEX D...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -25°C DIVORTEX D...

440 Lekë EksTaksë:440 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -35°C DIVORTEX D...

ANTIFRIZ ORGANIK LONG LIFE I KUQ -35°C DIVORTEX D...

490 Lekë EksTaksë:490 Lekë

E gatshme per perdorim.Antifriza zvogëlon pikën e ngrirjes dhe rrit pikën e vlimit.Është një antifriz me baze etilen glikoli dhe që përmban aditivë të veçantë.Mundeson mbrojtje të shkëlqyer te metaleve në automjet, ne te cilat për..

Shfaqur 1 deri 24 nga 150 (7 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter