SFUNGJER LARJE AM-02516 23x10.5x5cm 63g

SFUNGJER LARJE AM-02516 23x10.5x5cm 63g

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Sfungjer me mikrofibër me cilësi të lartë.Projektuar për larjen e makinave, i butë dhe delikat për të gjitha llojet e sipërfaqeve.Forma ergonomike e bën të lehtë mbajtjen dhe doreza e qepur parandalon që sfungjeri të rrëshqasë nga..

SOLUCION ELIMINUES HEKURI AREXONS PRO CYCLONE 500m...

SOLUCION ELIMINUES HEKURI AREXONS PRO CYCLONE 500m...

1,530 Lekë EksTaksë:1,530 Lekë

CYCLONE është një dekontaminues para larjes i formuluar posaçërisht për heqjen e sigurt të mbetjeve të hekurit nga trupi i makinës, disqet dhe xhamat e saj.I domosdoshëm për heqjen e grimcave të hekurit që ngjiten në sipërfaqe ..

SOLUCION ELIMINUES HEKURI DIVORTEX DVX-2208 RED ST...

SOLUCION ELIMINUES HEKURI DIVORTEX DVX-2208 RED ST...

990 Lekë EksTaksë:990 Lekë

Specifikim:Ngjyra e solucionit behet vjollcë/e kuqe kur bie në kontakt me pluhurin e frenave dhe ndotës të tjerë.Produkt i balancuar dhe i sigurt në pHPastron gomat, bojën e trupit dhe shumicën e sipërfaqeve të bojës së trupit të ..

SOLUCION LUCIDIMI PER SIPERFAQE PLASTIKE DHE GOMA ...

SOLUCION LUCIDIMI PER SIPERFAQE PLASTIKE DHE GOMA ...

980 Lekë EksTaksë:980 Lekë

Përshkrimi:Solucioni sherben per te rikthyer ngjyrën në sipërfaqet e zbehura plastike, vinyli dhe gome në gjendjen origjinale.I pasur me silikone dhe dyllë që sjellin plastikën e zbehur në gjendjen origjinale.I përshtatshëm për ..

SOLUCION LUCIDUES DHE RINOVUES GOMASH AREXONS PRO ...

SOLUCION LUCIDUES DHE RINOVUES GOMASH AREXONS PRO ...

830 Lekë EksTaksë:830 Lekë

BLACK COSMO është krijuar për të mirëmbajtur gomat e makinave dhe për t'i ruajtur ato në kushte optimale me kalimin e kohës.Luçidues, mbrojtës dhe rinovues.Produkti mbron gomat nga plasaritjet dhe agjentët atmosferikë, është i..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH AREXONS TYRE RESTORER 400...

Arexons

SOLUCION LUCIDUES GOMASH AREXONS TYRE RESTORER 400...

680 Lekë EksTaksë:680 Lekë

Krijuar posaçërisht për të luçiduar, pastruar, rinovuar dhe mbrojtur gomat.Ky produkt rikthen ngjyrën e tyre origjinale.Formula speciale ushtron një veprim kundër vjetrimit që rikthen elasticitetin origjinal të gomës, duke e mbr..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH AREXONS TYRE SHINE 400 mL...

Arexons

SOLUCION LUCIDUES GOMASH AREXONS TYRE SHINE 400 mL...

890 Lekë EksTaksë:890 Lekë

Ideal për trajtimin e të gjitha llojeve të gomave.Shkuma aktive vepron në pak sekonda pa veprim të mëtejshëm, thjesht spërkateni produktin në sipërfaqe dhe papastërtia kapet nga shkuma, duke e lënë gomën të pastër, me shkëlqim d..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH BOTTARI BT-31701 750 mL

SOLUCION LUCIDUES GOMASH BOTTARI BT-31701 750 mL

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH CM-00643-Q11-Sena TIRE MA...

SOLUCION LUCIDUES GOMASH CM-00643-Q11-Sena TIRE MA...

320 Lekë EksTaksë:320 Lekë

Solucion i përshtatshëm për mirëmbajtjen dhe luçidimin e gomave.Rikthen ngjyrën dhe shkëlqimin edhe tek gomat e vjetra. Aplikim i thjeshtë...

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DIVORTEX DVX-2306 RED SHI...

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DIVORTEX DVX-2306 RED SHI...

3,410 Lekë EksTaksë:3,410 Lekë

Pastron gomat dhe siguron një shkëlqim të qëndrueshëm.Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet plastike në makinën tuaj, veçanërisht në dyshemenë, rrotat anësore dhe pjesë të tjera plastike.Ajo vonon kohën e pluhurosjes dhe nd..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DIVORTEX DVX-2317 RED SHI...

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DIVORTEX DVX-2317 RED SHI...

450 Lekë EksTaksë:450 Lekë

Specifikim:Pastron gomat, siguron një shkëlqim të qëndrueshëm.Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet plastike në makinën tuaj, veçanërisht në dyshemenë, rrotat anësore dhe pjesë të tjera plastike.Ajo vonon kohën e pluhurosjes dh..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DIVORTEX DVX-2328 RED SHI...

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DIVORTEX DVX-2328 RED SHI...

950 Lekë EksTaksë:950 Lekë

Pastron gomat dhe siguron një shkëlqim të qëndrueshëm.Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet plastike në makinën tuaj, veçanërisht në dyshemenë, rrotat anësore dhe pjesë të tjera plastike.Ajo vonon kohën e pluhurosjes dhe nd..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DURANCE TYRE RESTORER 400...

Petronas Durance

SOLUCION LUCIDUES GOMASH DURANCE TYRE RESTORER 400...

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

Krijuar posaçërisht për të luçiduar, pastruar, rinovuar dhe mbrojtur gomat.Ky produkt rikthen ngjyrën e tyre origjinale.Formula speciale ushtron një veprim kundër vjetrimit që rikthen elasticitetin origjinal të gomës, duke e mbroj..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH GOODYEAR BT-77855 750 mL

SOLUCION LUCIDUES GOMASH GOODYEAR BT-77855 750 mL

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH K2 BOLD 600 mL - K1561

K2

SOLUCION LUCIDUES GOMASH K2 BOLD 600 mL - K1561

910 Lekë EksTaksë:910 Lekë

K2 BOLD – pastrues i lehtë për t’u përdorur, shumë efikas, i projektuar posaçërisht për kujdesin e gomave.Ofron shkëlqim jashtëzakonisht të thellë të elementeve të zbehura prej gome dhe rikthen ngjyrën e tyre origjinale.Teknol..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 20 L

Motox

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 20 L

8,500 Lekë EksTaksë:8,500 Lekë

Solucioni i koncentruar i gomave MOTOX TyreGloss është krijuar për të pastruar dhe për t’u dhënë shkëlqim sipërfaqeve prej gome.Produkti i rivitalizon gomat dhe i parandalon ato që të plasariten.Si ta përd..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 5 L

Motox

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:2) 5 L

2,560 Lekë EksTaksë:2,560 Lekë

Solucioni i koncentruar i gomave MOTOX TyreGloss është krijuar për të pastruar dhe për t’u dhënë shkëlqim sipërfaqeve prej gome.Produkti i rivitalizon gomat dhe i parandalon ato që të plasariten.Si ta përd..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:3) 1 L

Motox

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX (1:3) 1 L

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Solucioni i koncentruar i gomave MOTOX TyreGloss është krijuar për të pastruar dhe për t’u dhënë shkëlqim sipërfaqeve prej gome.Produkti i rivitalizon gomat dhe i parandalon ato që të plasariten.Si ta përdor këtë so..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX ME POMPE 350 mL

Motox

SOLUCION LUCIDUES GOMASH MOTOX ME POMPE 350 mL

490 Lekë EksTaksë:490 Lekë

Solucioni i gomave MOTOX TyreGloss është krijuar për të pastruar dhe për t’u dhënë shkëlqim sipërfaqeve prej gome.Produkti i rivitalizon gomat dhe i parandalon ato që të plasariten.Si ta përdor këtë solucion?Produkti është i ..

SOLUCION LUCIDUES GOMASH VORTEX VRT-2301 TIRE POLI...

SOLUCION LUCIDUES GOMASH VORTEX VRT-2301 TIRE POLI...

1,950 Lekë EksTaksë:1,950 Lekë

..

SOLUCION RIGJENERUES GOMASH BOTTARI NERO GOMME BT-...

SOLUCION RIGJENERUES GOMASH BOTTARI NERO GOMME BT-...

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

SOLUCION RIGJENERUES GOMASH GOODYEAR NERO GOMME BT...

SOLUCION RIGJENERUES GOMASH GOODYEAR NERO GOMME BT...

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

..

SOLUCION SHKUME GOMASH BOTTARI BT-31269 650 mL

SOLUCION SHKUME GOMASH BOTTARI BT-31269 650 mL

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 23 nga 23 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter