NGJITES K2 BONDIX 3 g - B1001/ B1000/ EB100/ EB101

K2

NGJITES K2 BONDIX 3 g - B1001/ B1000/ EB100/ EB101

60 Lekë EksTaksë: 60 Lekë

Ngjitës super i shpejtë për plastikë, dru, gomë, lëkurë dhe qeramikë.Sipërfaqet e ngjitjes duhet të jenë të thata dhe të pastra...

NGJITES K2 MEGA BOND 60 g - B321

K2

NGJITES K2 MEGA BOND 60 g - B321

460 Lekë EksTaksë: 460 Lekë

Stuko ngjitëse profesionale epoksi për riparimin dhe rindërtimin e pjesëve.Ka qindra aplikime qoftë në automjete, industri apo në shtëpi.Ndalon rrjedhjet në bashkimet e tubave, depozitat e ujit, mbulesat e transmisioneve, sotok..

NGJITES K2 TOTAL BOND 40 g - B121

K2

NGJITES K2 TOTAL BOND 40 g - B121

440 Lekë EksTaksë: 440 Lekë

Ngjitës i shkëlqyeshëm, profesional, i shpejtë, transparent dhe universal.I përshtatshëm për ngjitjen e metaleve, shumicës së plastikave, qelqit, enëve prej balte, porcelanit, drurit, gomës, betonit dhe shumë materialeve të tje..

PASTE PER MONTIM MARMITASH AREXONS MONTAGGIO MARMI...

Arexons

PASTE PER MONTIM MARMITASH AREXONS MONTAGGIO MARMI...

590 Lekë EksTaksë: 590 Lekë

Pastë e përshtatshme për montimin e marmitave.Lubrifikon dhe ngjit bashkimet duke e bërë montimin më të lehtë dhe më të shpejtë.I reziston temperaturave më të larta të arritura nga sistemi i shkarkimit.I reziston dridhjeve.TIPA..

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8150

Arexons

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8150

690 Lekë EksTaksë: 690 Lekë

Produkt i përbërë nga grimca silikoni karbonik të shpërndara në një përzierje të lëngshme me bazë uji.Është një produkt specifik për zmerilimin e valvulave të motorrëve me djegie të brendshme.Produkti përmban silikon karbonik t..

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8151

Arexons

PASTE PER PASTRIM VALVOLASH AREXONS 70 mL-8151

690 Lekë EksTaksë: 690 Lekë

Produkt i përbërë nga grimca silikoni karbonik të shpërndara në një përzierje të lëngshme me bazë uji.Është një produkt specifik për zmerilimin e valvulave të motorrëve me djegie të brendshme.Produkti përmban silikon karbonik t..

PASTE-STUKO PER MARMITA AREXONS STUCCO SIGILLA MAR...

Arexons

PASTE-STUKO PER MARMITA AREXONS STUCCO SIGILLA MAR...

850 Lekë EksTaksë: 850 Lekë

Stuko specifike për riparimin e marmitave dhe tubave të shkarkimit.Lejon izolimin e çarjeve dhe mbylljen e vrimave të vogla.Siguron ngjitje të shkëlqyeshme në sipërfaqe.Nuk përmban tretës.Ajo forcohet duke u kthyer në një masë t..

PLUHUR RADIATORI K2 STOP LEAK (BL) 18.5 g - T232

K2

PLUHUR RADIATORI K2 STOP LEAK (BL) 18.5 g - T232

180 Lekë EksTaksë: 180 Lekë

Izolues në formë pluhuri, për radiatorë, njësi ngrohëse, blloqe motorri dhe premistopa.Formon një shtresë metalike fleksibël që mbush rrjedhjet përgjithmonë.Përmban frenues që kundërshtojnë ndryshkun dhe korrozionin.Nuk bllokon..

PLUHUR RADIATORI K2 STOP LEAK 18.5 g 24 COPE - T23...

PLUHUR RADIATORI K2 STOP LEAK 18.5 g 24 COPE - T23...

2,000 Lekë EksTaksë: 2,000 Lekë

Izolues në formë pudre/ pluhuri, për radiatorë, njësi ngrohëse, blloqe motorri dhe premistopa.Formon një shtresë metalike fleksible që bllokon rrjedhjet përgjithmonë.Përmban bllokues që kundërshtojnë ndryshkun dhe korrozionin.N..

SOLUCION ANTIKOROZION PER SHASI K2 DURABIT 1 L (PE...

K2

SOLUCION ANTIKOROZION PER SHASI K2 DURABIT 1 L (PE...

790 Lekë EksTaksë: 790 Lekë

Një solucion mbi bazë bitumi/ gome, që mbron shasinë e makinës nga veprimi i agjentëve mekanikë siç janë ndikimet e gurëve, ujit dhe kripës gjatë udhëtimit.Ai vepron në një mënyrë edhe si izolues akustik dhe formon një shtresë ..

SOLUCION ANTIKOROZION PER SHASI K2 DURABIT 1 L - L...

K2

SOLUCION ANTIKOROZION PER SHASI K2 DURABIT 1 L - L...

1,140 Lekë EksTaksë: 1,140 Lekë

Një solucion mbi bazë bitumi/ gome, që mbron shasinë e makinës nga veprimi i agjentëve mekanikë siç janë ndikimet e gurëve, ujit dhe kripës gjatë udhëtimit.Ai vepron në një mënyrë edhe si izolues akustik dhe formon një shtresë ..

SOLUCION ANTINGJITES PER SALDIM AREXONS SYSTEM TS2...

Arexons

SOLUCION ANTINGJITES PER SALDIM AREXONS SYSTEM TS2...

910 Lekë EksTaksë: 910 Lekë

Parandalon ngjitjen e grimcave të mbetjeve të saldimit në copën metalike që punohet, maska ​​dhe në mjetet e punës. Shpejton ciklin e punës. Produkt sintetik me bazë polimeri; nuk përmban silikon. Pjesët e trajtuara mund të ly..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I FORTE AREXONS SYSTEM...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I FORTE AREXONS SYSTEM...

730 Lekë EksTaksë: 730 Lekë

Produkt me viskozitet të mesëm. Eliminon lirimin për shkak të dridhjeve, tronditjeve, ndryshimeve të papritura të temperaturës, etj. Parandalon korrozionin dhe mbërthimin. Mundëson frenim të përhershëm. Rezistencë e lartë ndaj u..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I LEHTE AREXONS SYSTEM...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I LEHTE AREXONS SYSTEM...

870 Lekë EksTaksë: 870 Lekë

Produkt thiksotropik i dobët: nuk pikon.Eliminon lirimin e mundshëm për shkak të dridhjeve, tronditjeve dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës. Parandalon korrozionin dhe mbërthimin. Lejon çmontimin me mjete normale. Re..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I MESEM AREXONS SYSTEM...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH I MESEM AREXONS SYSTEM...

740 Lekë EksTaksë: 740 Lekë

Produkt thiksotropik mesatar: nuk pikon.Eleminon lirimin e mundshëm për shkak të dridhjeve, tronditjeve dhe ndryshimeve të papritura të temperaturës. Parandalon korrozionin dhe mbërthimin. Lejon çmontimin me mjete normale. Re..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH K2 PROLOK HIGH 270 6 m...

K2

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH K2 PROLOK HIGH 270 6 m...

370 Lekë EksTaksë: 370 Lekë

Mbrojtës i fuqishëm me rezistencë të lartë për fileto.Mbron në mënyrë perfekte bashkimet e vidave, bullonave nga zhvidhosja dhe mbron filetot nga korrozioni.Duhet të përdoret kur çmontimi i shpeshtë i vidave ose bullonave nuk ë..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH K2 PROLOK MEDIUM 243 6...

K2

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH K2 PROLOK MEDIUM 243 6...

370 Lekë EksTaksë: 370 Lekë

Mbrojtje me forcë mesatare për filetot.Mbron në mënyrë të përsosur bashkimet e vidave nga zhvidhosja dhe korrozioni i filetove.Eliminon nevojën për përdorimin e rondeleve.Hapja ose zhvidhosja është e mundur kur përdorni mjetet..

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH ME REZISTENCE TE LARTE...

Arexons

SOLUCION BLLOKUES BULLONASH ME REZISTENCE TE LARTE...

930 Lekë EksTaksë: 930 Lekë

Përdoret për të bllokuar kushinetat, ingranazhet, pulexhot, bokullat, çelësat, kunjat.Rekomandohet për mbylljen e pjesëve që nuk i nënshtrohen çmontimit.Produkt i lëngshëm i përshtatshëm për bllokimin e pjesëve me rrjedhje të l..

SOLUCION BLLOKUES ME REZISTENCE TE LARTE AREXONS S...

SOLUCION BLLOKUES ME REZISTENCE TE LARTE AREXONS S...

1,690 Lekë EksTaksë: 1,690 Lekë

..

SOLUCION BLLOKUES NDRYSHKU AREXONS FEROX BLOCCARUG...

SOLUCION BLLOKUES NDRYSHKU AREXONS FEROX BLOCCARUG...

1,790 Lekë EksTaksë: 1,790 Lekë

Bllokuesi i ndryshkut është krijuar për të bllokuar përparimin e oksidimit të sipërfaqeve metalike.Produkti, duke qenë transparent dhe pa ngjyrë, mbron sipërfaqen por e lë ngjyrën e saj të pandryshuar, qoftë e re apo e ndryshku..

SOLUCION BLLOKUES PER TEMPERATURA TE LARTA AREXONS...

SOLUCION BLLOKUES PER TEMPERATURA TE LARTA AREXONS...

1,770 Lekë EksTaksë: 1,770 Lekë

..

SOLUCION BLLOKUES RADIATORI K2 RADIATOR STOP LEAK ...

K2

SOLUCION BLLOKUES RADIATORI K2 RADIATOR STOP LEAK ...

310 Lekë EksTaksë: 310 Lekë

Solucion bllokues në gjendje të lëngët për radiatorë, njësi ngrohëse, blloqe motorri dhe premistopa.Formon një shtresë metalike fleksible që mbyll rrjedhjet përgjithmonë.Përmban frenues që kundërshtojnë ndryshkun dhe korrozioni..

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

Arexons

SOLUCION DEKALCIFIKUES RADIATORI AREXONS 500 mL-35...

570 Lekë EksTaksë: 570 Lekë

Produkt i lëngshëm specifik për të shpërbërë depozitimet n​ë radiator të automjetit të shkaktuara nga kripërat minerale që gjenden në ujë.FUSHAT E PËRDORIMITPër pastrimin e sistemeve të ftohjes së motorrëve me naftë dhe benzinë..

SOLUCION DEPERTUES PER BLLOKIM AREXONS SYSTEM 52A9...

Arexons

SOLUCION DEPERTUES PER BLLOKIM AREXONS SYSTEM 52A9...

2,110 Lekë EksTaksë: 2,110 Lekë

Produkt i lëngshëm me efekt kapilar të lartë. Depërton me lehtësi filetimet e pjesëve të montura. Siguron frenimin e përhershëm dhe integritetin e përsosur ndaj ujit.Parandalon gërryerjen. Rezistencë e lartë ndaj ujit, vajrave..

Shfaqur 1 deri 24 nga 165 (7 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter