AREXONS SVITOL DRY 200 mL-2179

Svitol

AREXONS SVITOL DRY 200 mL-2179

600 Lekë EksTaksë: 600 Lekë

Lubrifikues i thatë, i bazuar në PTFE, i cili zvogëlon fuqishëm fërkimin dhe lehtëson rrëshqitjen ndërmjet metaleve, sipërfaqeve plastike (udhëzuesit e perdeve), sirtarëve, zinxhirëve të rrobave, unazave të velave të varkave, bo..

SOLUCION GRASO LITIUMI PER KUSHINETA K2 LT43 400 m...

K2

SOLUCION GRASO LITIUMI PER KUSHINETA K2 LT43 400 m...

510 Lekë EksTaksë: 510 Lekë

Solucion spray graso litiumi K2 LT-43 i destinuar për lubrifikimin e kushinetave dhe elementeve të makinerive industriale dhe bujqësore.Falë qëndrueshmërisë së tij, nuk pikon nga sipërfaqet vertikale, është rezistent ndaj lagës..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 200 mL- 4...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 200 mL- 4...

500 Lekë EksTaksë: 500 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimin, zhbllokon, eliminon lagështinë, parandalon ndryshkun dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Falë multifunksionalitetit të tij ekskluziv, Svitol Lubrificante është produkti ideal për një mijë raste p..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 250 mL-41...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 250 mL-41...

630 Lekë EksTaksë: 630 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimin, zhbllokon, eliminon lagështinë, parandalon ndryshkun dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Falë multifunksionalitetit të tij ekskluziv, Svitol Lubrificante është produkti ideal për një mijë raste p..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 400 mL-75...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 400 mL-75...

830 Lekë EksTaksë: 830 Lekë

Lubrifikues dhe lirues- depërton në thellësi për shkak të kapilaritetit të tij të lartë dhe tensionit të ulët të sipërfaqes. Ai depërton edhe në ndryshk dhe vepron atje ku mekanizmat janë të bllokuar. Antioksidant, heq..

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 75 mL-410...

Svitol

SOLUCION KUNDER NDRYSHKUT AREXONS SVITOL 75 mL-410...

410 Lekë EksTaksë: 410 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimin, zhbllokon, eliminon lagështinë, parandalon ndryshkun dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Falë multifunksionalitetit të tij ekskluziv, Svitol Lubrificante është produkti ideal për një mijë raste p..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 500 mL-7615

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 500 mL-7615

940 Lekë EksTaksë: 940 Lekë

Lubrifikon, zhbllokon, mbron, heq lagështinë dhe pastron. Është i domosdoshëm për zhbllokimin e mekanizmave të bllokuar, eliminimin e kërcitjeve, mbrojtjen e sipërfaqeve nga gërryerja ose riaktivizimin e pajisjeve elektrike të ..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 150 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 150 mL-...

400 Lekë EksTaksë: 400 Lekë

ANTIKORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikasitet..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 200 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 200 mL-...

430 Lekë EksTaksë: 430 Lekë

ANTIKORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikasi..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 300 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 300 mL-...

560 Lekë EksTaksë: 560 Lekë

ANTIKORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikasi..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 400 mL-...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 400 mL-...

710 Lekë EksTaksë: 710 Lekë

ANTI-KORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikas..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 50 mL-4...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL 6 ne 1 50 mL-4...

290 Lekë EksTaksë: 290 Lekë

ANTIKORROZIV, I QËNDRUESHËM NDAJ UJIT, PASTRUES, RIAKTIVIZUES KONTAKTESH, LUBRIFIKUES DHE LIRUES.Mbron sipërfaqet metalike dhe mekanizmat duke penguar dhe ngadalësuar proceset e oksidimit dhe të gërryerjes, duke ruajtur efikasi..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY CASA 50 m...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY CASA 50 m...

380 Lekë EksTaksë: 380 Lekë

Easy Casa është një vaj lubrifikues me viskozitet të kontrolluar, i cili nuk pikon, është pa erë dhe pa ngjyrë.Siguron lubrifikim afatgjatë tek menteshat e dyerve, mekanizmat dhe udhëzuesit metalikë.I lehtë për t’u përdorur për..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 200...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 200...

590 Lekë EksTaksë: 590 Lekë

Siguron performancë të lartë dhe qëndrueshmëri për biçikleta, skateboarde, grepa peshkimi, etj.Siguron lubrifikim jetëgjatë dhe performancë të lartë për zinxhirët, pedalet, rrotat dhe kavot.Karakteristika të larta kundër fërkimi..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 50 ...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL EASY SPORT 50 ...

380 Lekë EksTaksë: 380 Lekë

Siguron performancë të lartë dhe qëndrueshmëri për biçikleta, skateboard-e, grepa peshkimi, etj.Siguron lubrifikim jetëgjatë dhe performancë të lartë për zinxhirët, pedalet, rrotat dhe kavot.Karakteristika të larta kundër fërkim..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL HOME 200 mL-23...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL HOME 200 mL-23...

540 Lekë EksTaksë: 540 Lekë

Ka efekt lubrifikues dhe mbrojës, nuk pikon, është pa erë dhe pa ngjyrë, i sigurt në të gjitha materialet.Svitol Easy Casa, për tiparet e tij të lehtësisë së përdorimit dhe sigurisë, është Svitoli ideal për përdorim profesional,..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 200 mL-7...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 200 mL-7...

450 Lekë EksTaksë: 450 Lekë

Lubrifikon, eliminon fërkimet, heq lagështinë , parandalon ndryshkjen dhe mbron të gjitha sipërfaqet metalike.Svitol është produkti ideal për qindra përdorime të jetës së përditëshme, në industri, garazhe, shtëpi dhe kopësht, deri..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 75 mL-76...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL MULTI 75 mL-76...

290 Lekë EksTaksë: 290 Lekë

..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

Svitol

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SVITOL PROFESSIONAL 4...

990 Lekë EksTaksë: 990 Lekë

Lubrifikant i bazuar në graso litiumi dhe në vajra mineral shumë të rafinuar. Mund të përdoret në temperatura që variojnë nga -25°C deri +160°C.Përdoret për kushineta, ingranazhe, pulexho, shina udhëzuese, dyer rrëshqitëse, arg..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SYSTEM LA231 400 mL-4...

Arexons

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SYSTEM LA231 400 mL-4...

710 Lekë EksTaksë: 710 Lekë

Lubrifikant që nuk shkakton probleme për bojën dhe mund të aplikohet bojë sipër tij. Agjent lirimi. Eliminon çarjet. I papërshkueshëm nga uji. Nuk avullon. Nuk lë mbetje .Ka ngjyrë të verdhë të lehtë...

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SYSTEM TT163 400 mL-4...

Arexons

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS SYSTEM TT163 400 mL-4...

780 Lekë EksTaksë: 780 Lekë

Lubrifikant me performancë të lartë, që përmban alumin dhe aditivë shtesë PTFE. Paraqet fortësi të lartë ngjitëse në sipërfaqe dhe nuk pikon. I reziston ujit mineral dhe ujit të detit, temperaturave nga -40°C në + 170°C de..

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS YES 75 mL-4165/ 4172

Arexons

SOLUCION LUBRIFIKUES AREXONS YES 75 mL-4165/ 4172

440 Lekë EksTaksë: 440 Lekë

Lubrifikon thellësisht.Tret grason, katranin etj.Përmban limonen që rrit veprimin e pastrimit.Lë një aromë të këndshme qitroje.Shpërndarësi i veçantë me tub lejon përdorim të lehtë dhe të saktë...

SOLUCION LUBRIFIKUES K2 PTFE DRY 400 ml- W120

K2

SOLUCION LUBRIFIKUES K2 PTFE DRY 400 ml- W120

750 Lekë EksTaksë: 750 Lekë

Lubrifikon dhe mbron elementet që mund të dëmtohen nga kontakti me pluhurin, pudren, papastërtinë, vajrat dhe yndyrnat.Nuk përmban silikon dhe siguron një shtresë të padukshme sigurie pa asnjë sediment.Mbron nga korrozioni, lag..

SOLUCION LUBRIFIKUES ME BAKER AREXONS SYSTEM TN250...

Arexons

SOLUCION LUBRIFIKUES ME BAKER AREXONS SYSTEM TN250...

1,330 Lekë EksTaksë: 1,330 Lekë

Lubrifikues dhe veshës me grimca bakri.Mbron filetot nga korrozioni, mbërthimi dhe konsumimi.Ideal për t’u përdorur në bulona, ​​fllanxha dhe bashkues të motorrëve me naftë dhe pompave të produkteve kimike, bulonave të motorri..

Shfaqur 1 deri 24 nga 32 (2 Faqe)

text_headingtitle

Brand21
Brand
Brand1
Brand2
Brand18
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter