ALKOOL FRENASH AREXONS DOT 4 1 L - 8111

Arexons

ALKOOL FRENASH AREXONS DOT 4 1 L - 8111

1,100 Lekë EksTaksë:1,100 Lekë

Alkool frenash me bazë sintetike për sistemet hidraulike të frenimit me disqe, me tambure dhe servo-kontrollet e makinave, të automjeteve komerciale dhe industriale, të skuterave dhe motoçikletave.KARAKTERISTIKAT:Pika e v..

ALKOOL FRENASH AREXONS DOT 4 175 mL-8110

Arexons

ALKOOL FRENASH AREXONS DOT 4 175 mL-8110

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Alkool frenash  me bazë sintetike për sistemet hidraulike të frenimit me disqe, me tambure dhe servo-kontrollet e makinave, të automjeteve komerciale dhe industriale, të skuterave dhe motoçikletave.Pika e vlimit në gjendje ..

ALKOOL FRENASH AREXONS DOT5 1 L - 8120

Arexons

ALKOOL FRENASH AREXONS DOT5 1 L - 8120

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

Alkool frenash  me bazë sintetike për sistemet hidraulike të frenimit me disqe, me tambure dhe servo-kontrollet e makinave, të automjeteve komerciale dhe industriale, të skuterave dhe motoçikletave. ..

ALKOOL FRENASH K2 DOT4 250 mL - T124

K2

ALKOOL FRENASH K2 DOT4 250 mL - T124

350 Lekë EksTaksë:350 Lekë

Alkool frenash plotësisht sintetik i cilësisë më të lartë, i aplikueshëm në sistemet e frenimit dhe në sistemet e freksioneve të automjeteve të tonazhit të lartë.I destinuar për të ndërruar dhe për të shtuar nivelin e alkolit n..

ALKOOL FRENASH K2 DOT5.1 500 mL - T105

K2

ALKOOL FRENASH K2 DOT5.1 500 mL - T105

540 Lekë EksTaksë:540 Lekë

Alkool frenash plotësisht sintetik i cilësisë më të lartë, i aplikueshëm në sistemet e frenave dhe sistemet e freksioneve në makinat e pajisura me sisteme ABS, ESP, EBD, ASR ose TCS, në makinat sportive me fuqi të lartë dhe që ..

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter