SI TË BLENI NJË PRODUKT?

1. Në fillim duhet të krijoni një llogari në faqen tonë duke plotësuar saktë dhe me përgjegjësi të dhënat që ju kërkohen aty.

2. Pasi jeni kyqur në llogarinë tuaj ju mund të kërkoni për produktin që ju interesoheni.

3. Më pas, kur ju e keni gjetur produktin e duhur, duhet të klikoni butonin "SHTO NË SHPORTË".

4. Për të përfunduar blerjen, duhet të shkoni tek ikona e shportës lart - djath në krye të faqes.

5. Në dritaren që ju shfaqet klikoni "PAGUAJ'.

6. Nëse nuk dëshironi të ndryshoni sasinë e produkteve të zgjedhura, duhet të plotësoni saktë adresen tuaj.

7. Në vijim, shtypni butonin "Vazhdo" dhe në dritaren që ju hapet konfirmoni porosinë tuaj për dërgim.

Faleminderit

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter