KABELL KARIKIMI USB Apple Lighting FullLink 2.4 A...

KABELL KARIKIMI USB Apple Lighting FullLink 2.4 A...

750 Lekë EksTaksë:750 Lekë

Gjatësia: 100 cmI përshtatshëm për: iPhone, iPod, iPad ..

 MBAJTESE CELULARI AP-44200 (MAGNETIKE)

MBAJTESE CELULARI AP-44200 (MAGNETIKE)

360 Lekë EksTaksë:360 Lekë

..

FOLE NDEZESE CIGARE 1-SHE GP-CDS230 1000 mA

Glipart

FOLE NDEZESE CIGARE 1-SHE GP-CDS230 1000 mA

600 Lekë EksTaksë:600 Lekë

..

KABELL KARIKIMI GP-CW013 110 cm  (VETEM KARIKIM)

Glipart

KABELL KARIKIMI GP-CW013 110 cm (VETEM KARIKIM)

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

KABELL KARIKIMI SK-50679 100 cm (3 ne 1)

Autopractic

KABELL KARIKIMI SK-50679 100 cm (3 ne 1)

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

..

KABELL KARIKIMI SK-50682 (4 ne 1)

Autopractic

KABELL KARIKIMI SK-50682 (4 ne 1)

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

..

KABELL KARIKIMI USB 3-in-1 Apple Lightning/ USB Ty...

KABELL KARIKIMI USB 3-in-1 Apple Lightning/ USB Ty...

970 Lekë EksTaksë:970 Lekë

Një kabllo USB me 3 koka të ndryshme: Lightning (iPhone, iPad), USB e tipit C dhe microUSBGjatësia e kabllit: 120 cmRryma maksimale e karikimit: 3.1AMundësi për të karikuar disa pajisje në të njëjtën kohë...

KABELL KARIKIMI USB 3-in-1 Apple Lightning/ USB Ty...

KABELL KARIKIMI USB 3-in-1 Apple Lightning/ USB Ty...

1,260 Lekë EksTaksë:1,260 Lekë

Kablloja është e pajisur me një magnet shumë të fortë, koka solide dhe një mbështjellje rezistente. Kompleti përfshin 3 koka magnetike:Lloji-CmicroUSBLightning (iOS)Karikim i shpejtë i telefonave dhe tabletëve në standardin ..

KABELL KARIKIMI USB Apple Lighting FullLink AMiO A...

KABELL KARIKIMI USB Apple Lighting FullLink AMiO A...

970 Lekë EksTaksë:970 Lekë

Gjatësia [cm]: 120Kabëll USB - Apple LightningPesha: 0.058 kg..

KABELL KARIKIMI USB Type-C FullLink 2.4A AMiO AM-0...

KABELL KARIKIMI USB Type-C FullLink 2.4A AMiO AM-0...

710 Lekë EksTaksë:710 Lekë

Gjatësia: 100 cm ..

KABELL KARIKIMI USB Type-C FullLink AMiO AM-02531 ...

KABELL KARIKIMI USB Type-C FullLink AMiO AM-02531 ...

970 Lekë EksTaksë:970 Lekë

Gjatësia [cm]: 120Fishë: USB - USB-CPesha: 0.058 kg..

KABELL KARIKIMI-SINKRONIZIMI USB Apple Lightning C...

KABELL KARIKIMI-SINKRONIZIMI USB Apple Lightning C...

0 Lekë EksTaksë:0 Lekë

Të dhënat teknike:Gjatësia e kabllit: 120 cmFishë alumini.Fleksibël dhe rezistent.Kabëll i pajisur me: USB dhe karikuesPërdoret për karikimin e telefonave dhe për sinkronizimin e tyre...

KABELL KARIKIMI-SINKRONIZIMI USB Apple Lightning/ ...

KABELL KARIKIMI-SINKRONIZIMI USB Apple Lightning/ ...

500 Lekë EksTaksë:500 Lekë

Të dhënat teknike:Gjatësia e kabllit: 120 cmFishë alumini.Fleksibël dhe rezistent.Kabëll i pajisur me: USB dhe karikuesPërdoret për karikimin e telefonave dhe për sinkronizimin e tyre...

KARIKUES CELULARI (KIT 3 ne 1) SK-50681

KARIKUES CELULARI (KIT 3 ne 1) SK-50681

1,300 Lekë EksTaksë:1,300 Lekë

..

KARIKUES CELULARI AMiO AM-01026 2xUSB (PCH-01)

KARIKUES CELULARI AMiO AM-01026 2xUSB (PCH-01)

430 Lekë EksTaksë:430 Lekë

Rryma: 1x1A, 1x2.1A,Tensioni: 12/24V..

KARIKUES CELULARI AMiO AM-01027 3xUSB (PCH-03) 12/...

KARIKUES CELULARI AMiO AM-01027 3xUSB (PCH-03) 12/...

730 Lekë EksTaksë:730 Lekë

Rryma e karikimit: 1x1A1x2A1x2.1ANë total: 5.1ATensioni i hyrjes: 12 / 24V..

KARIKUES CELULARI GP-C004 500 mA

Glipart

KARIKUES CELULARI GP-C004 500 mA

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

..

KARIKUES CELULARI GP-C010 600 mA

Glipart

KARIKUES CELULARI GP-C010 600 mA

250 Lekë EksTaksë:250 Lekë

..

KARIKUES CELULARI GP-C016 600 mA

Glipart

KARIKUES CELULARI GP-C016 600 mA

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

KARIKUES CELULARI GP-C031 2100 mA

Glipart

KARIKUES CELULARI GP-C031 2100 mA

700 Lekë EksTaksë:700 Lekë

..

KARIKUES CELULARI PER APPLE IPHONE DHE IPAD SK-506...

Autopractic

KARIKUES CELULARI PER APPLE IPHONE DHE IPAD SK-506...

200 Lekë EksTaksë:200 Lekë

..

KARIKUES CELULARI USB 24 V AV-97960

KARIKUES CELULARI USB 24 V AV-97960

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

..

KARIKUES CELULARI USB 24 V AV-97961

KARIKUES CELULARI USB 24 V AV-97961

800 Lekë EksTaksë:800 Lekë

..

KARIKUES CELULARI USB MULTIFUNKSIONAL SK-50665

KARIKUES CELULARI USB MULTIFUNKSIONAL SK-50665

300 Lekë EksTaksë:300 Lekë

..

Shfaqur 1 deri 24 nga 102 (5 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter