LLAMPA PHILIPS LED H7 XU 6500K 12V 25W X2-12985 BW

LLAMPA PHILIPS LED H7 XU 6500K 12V 25W X2-12985 BW

13,500 Lekë EksTaksë:13,500 Lekë

..

LLAMPE PUNE 19 LED KL-2611

LLAMPE PUNE 19 LED KL-2611

940 Lekë EksTaksë:940 Lekë

..

LLAMPE PUNE 24 LED HK-L001

LLAMPE PUNE 24 LED HK-L001

400 Lekë EksTaksë:400 Lekë

..

LLAMPE PUNE LED KL-2612/ ZZ-0129

LLAMPE PUNE LED KL-2612/ ZZ-0129

2,700 Lekë EksTaksë:2,700 Lekë

..

LLAMPE PUNE ME KARIKIM LEDENER CM-6015 5 LED 15 W ...

Ledener

LLAMPE PUNE ME KARIKIM LEDENER CM-6015 5 LED 15 W ...

5,700 Lekë EksTaksë:5,700 Lekë

..

LLAMPE PUNE ME LED 12 V - 220 V SK-5607

Autopractic

LLAMPE PUNE ME LED 12 V - 220 V SK-5607

1,900 Lekë EksTaksë:1,900 Lekë

..

LLAMPE PUNE ME LED AV-K-8106

LLAMPE PUNE ME LED AV-K-8106

1,500 Lekë EksTaksë:1,500 Lekë

..

LLAMPE PUNE ME LED AV-K-8836

LLAMPE PUNE ME LED AV-K-8836

2,700 Lekë EksTaksë:2,700 Lekë

..

LLAMPE PUNE ME LED AV-K-8838

LLAMPE PUNE ME LED AV-K-8838

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

..

LLAMPE PUNE ME RRJETE 12 V SK-1312

Autopractic

LLAMPE PUNE ME RRJETE 12 V SK-1312

840 Lekë EksTaksë:840 Lekë

..

LLAMPE PUNE MT-IL90 15-SMD-LED IPX4

LLAMPE PUNE MT-IL90 15-SMD-LED IPX4

720 Lekë EksTaksë:720 Lekë

IL90 PREMIUM është një llampë inspektimi unike dhe inovative e bazuar në cilësi të lartë. Llampa siguron dritë të fortë në vende të vështira për t'u arritur dhe është shumë e përshtatshme për shkak të madhësisë së vogël, magnet..

LLAMPE PUNE MT-IL92 18-SMD-LED IPX4

LLAMPE PUNE MT-IL92 18-SMD-LED IPX4

810 Lekë EksTaksë:810 Lekë

IL92 Premium është një llampë inspektimi unike dhe inovative e bazuar në çipat LED OSRAM Opto Semiconductors me cilësi të lartë. IL93 siguron dritë të fortë në vendet e vështira për t'u arritur dhe mbetet shumë i dobishëm për s..

LLAMPE PUNE MT-ILPRO103 9xSMD2835-LED+1xSMD2525-LE...

LLAMPE PUNE MT-ILPRO103 9xSMD2835-LED+1xSMD2525-LE...

3,570 Lekë EksTaksë:3,570 Lekë

ILPRO103 është një llampë inspektimi inovative dhe profesionale nga seria M-TECH PRO. Korpusi metalik e bën llampën shumë të qëndrueshme. IL103 është i certifikuar me IP54, gjë që e bën atë plotësisht të papërshkueshëm nga uji ..

LLAMPE PUNE MT-ILPRO104 1xCOB-LED+1xSMD2525-LED IP...

LLAMPE PUNE MT-ILPRO104 1xCOB-LED+1xSMD2525-LED IP...

4,320 Lekë EksTaksë:4,320 Lekë

ILPRO104 është një llampë inspektimi inovative dhe profesionale nga seria M-TECH PRO. Korpusi metalik e bën llampën shumë të qëndrueshme. IL104 është i certifikuar me IP54, gjë që e bën atë plotësisht të papërshkueshëm nga uji ..

LLAMPE PUNE MT-ILPRO105 1xCOB-LED+1xSMD2525-LED IP...

LLAMPE PUNE MT-ILPRO105 1xCOB-LED+1xSMD2525-LED IP...

5,370 Lekë EksTaksë:5,370 Lekë

ILPRO105 është një llampë inovative dhe profesionale inspektimi nga seria M-TECH PRO. Koka fleksibël e llampës me mundësinë e manovrimit 360 gradë lejon vendosjen e rrezes së dritës megjithatë është e nevojshme, kështu që rezul..

LLAMPE PUNE MT-ILPRO109 27xSMD2835-LED+1xSMD2525-L...

LLAMPE PUNE MT-ILPRO109 27xSMD2835-LED+1xSMD2525-L...

5,950 Lekë EksTaksë:5,950 Lekë

ILPRO109 është një llampë inspektimi inovative dhe profesionale nga seria M-TECH PRO. Ky produkt është i pajisur me strehë solide nga materialet më të qëndrueshme dhe një sistem inteligjent ndërrimi të llampave.Një ftohës metal..

LLAMPE PUNE MT-ILPRO307 10W COB-LED IP54/ IK08

LLAMPE PUNE MT-ILPRO307 10W COB-LED IP54/ IK08

6,150 Lekë EksTaksë:6,150 Lekë

ILPRO307 është një llampë inovative dhe profesionale e inspektimit nga seria M-TECH PRO. Ky produkt është i pajisur me një strehë solide të bërë nga materialet më të mira. ILPRO307 është i certifikuar me IP54 dhe klasa e rezist..

LLAMPE PUNE MT-ILPRO506 10W COB-LED IP54/ IK07

LLAMPE PUNE MT-ILPRO506 10W COB-LED IP54/ IK07

4,850 Lekë EksTaksë:4,850 Lekë

Llampat janë bërë nga materiale të cilësisë së lartë si ABS, TPR, najloni dhe metali.Të gjitha modelet janë të certifikuara duke i bërë ato plotësisht të papërshkueshëm nga uji, ndërsa baza mbetet rezistente ndaj ndotësve. ILPR..

LLAMPE PUNE MT-ILPRO508 3W COB-LED IP65/ IK08

LLAMPE PUNE MT-ILPRO508 3W COB-LED IP65/ IK08

5,820 Lekë EksTaksë:5,820 Lekë

Të gjitha modelet janë të certifikuara, duke i bërë ato plotësisht të papërshkueshëm nga uji, ndërsa baza mbetet rezistente ndaj ndotësve. Për më tepër, klasa e mbrojtjes mekanike IK08 i mbron ato nga dëmtimet e jashtme, duke r..

PORTALLAMPA W21/5W PORCELAN MT-GN013 1CP

PORTALLAMPA W21/5W PORCELAN MT-GN013 1CP

210 Lekë EksTaksë:210 Lekë

Portallampë e projektuar për llampë me monofilament të tipit T20 - W21/5W.Produkti është i pajisur me një mbajtës qeramike që e bën portallampën më rezistente ndaj temperaturave të larta.Gjatësia e kabllit është 15 cm..

PORTALLAMPA W21W PORCELAN MT-GN012 1CP

PORTALLAMPA W21W PORCELAN MT-GN012 1CP

210 Lekë EksTaksë:210 Lekë

Portallampë e projektuar për llampë me monofilament të tipit T20 - W21W.Produkti është i pajisur me një mbajtës qeramike që e bën portallampën më rezistente ndaj temperaturave të larta.Gjatësia e kabllit është 15 cm...

Shfaqur 1 deri 21 nga 21 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter