BOJE PER DYSHEME GARAZHI (Gri) AREXONS VERNIFER 75...

BOJE PER DYSHEME GARAZHI (Gri) AREXONS VERNIFER 75...

2,790 Lekë EksTaksë:2,790 Lekë

PËRSHKRIM:Bojë me bazë uji me përbërës të destinuar për lyerje dhe mbrojtje dysheme ne çimento, beton, rrëshirë ose qeramikë. Një shtresë bojë perdoret si trajtim kundër pluhurit dhe vajit. Dy shtresa bojë janë të përshtatshme p..

BOJE PER DYSHEME GARAZHI (Grigio) AREXONS VERNIFER...

BOJE PER DYSHEME GARAZHI (Grigio) AREXONS VERNIFER...

5,420 Lekë EksTaksë:5,420 Lekë

PËRSHKRIM:Bojë me bazë uji me përbërës të destinuar për lyerje dhe mbrojtje dysheme ne çimento, beton, rrëshirë ose qeramikë.Një shtresë bojë perdoret si trajtim kundër pluhurit dhe vajit.Dy shtresa bojë janë të përshtatshme për m..

BOJE PER DYSHEME GARAZHI (Transparente) AREXONS VE...

BOJE PER DYSHEME GARAZHI (Transparente) AREXONS VE...

2,390 Lekë EksTaksë:2,390 Lekë

PËRSHKRIM:Bojë me bazë uji me përbërës të destinuar për lyerje dhe mbrojtje dysheme ne çimento, beton, rrëshirë ose qeramikë.Një shtresë bojë perdoret si trajtim kundër pluhurit dhe vajit.Dy shtresa bojë janë të përshtatshme për m..

IMPRENJATOR DRURI (Ciliegio) AREXONS VERNIFER 500 ...

IMPRENJATOR DRURI (Ciliegio) AREXONS VERNIFER 500 ...

2,040 Lekë EksTaksë:2,040 Lekë

Eshtë një impregnator me bazë uji i përshtatshëm për mbrojtjen e drurit.Formulimi i tij i bazuar në aditivë specifikë ushqen dhe mbron drurin nga dëmtimet e shkaktuara me kalimin e kohës si rezultat i degradimit për shkak të ag..

IMPRENJATOR DRURI (Noce Chiaro) AREXONS VERNIFER 5...

IMPRENJATOR DRURI (Noce Chiaro) AREXONS VERNIFER 5...

2,040 Lekë EksTaksë:2,040 Lekë

Eshtë një impregnator me bazë uji i përshtatshëm për mbrojtjen e drurit.Formulimi i tij i bazuar në aditivë specifikë ushqen dhe mbron drurin nga dëmtimet e shkaktuara me kalimin e kohës si rezultat i degradimit për shkak të agjen..

IMPRENJATOR DRURI (Noce Medio) AREXONS VERNIFER 50...

IMPRENJATOR DRURI (Noce Medio) AREXONS VERNIFER 50...

2,040 Lekë EksTaksë:2,040 Lekë

Eshtë një impregnator me bazë uji i përshtatshëm për mbrojtjen e drurit.Formulimi i tij i bazuar në aditivë specifikë ushqen dhe mbron drurin nga dëmtimet e shkaktuara me kalimin e kohës si rezultat i degradimit për shkak të agjen..

IMPRENJATOR DRURI (Transparente) AREXONS VERNIFER ...

IMPRENJATOR DRURI (Transparente) AREXONS VERNIFER ...

1,870 Lekë EksTaksë:1,870 Lekë

Eshtë një impregnator me bazë uji i përshtatshëm për mbrojtjen e drurit.Formulimi i tij i bazuar në aditivë specifikë ushqen dhe mbron drurin nga dëmtimet e shkaktuara me kalimin e kohës si rezultat i degradimit për shkak të agjen..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS CILIEGIO-2906

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS CILIEGIO-2906

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS FRASSINO-2908

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS FRASSINO-2908

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS MOGANO-2905

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS MOGANO-2905

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS NOCE CHIARO-2901

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS NOCE CHIARO-2901

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri. I dobishëm pë..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS NOCE ROSSO-2903

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS NOCE ROSSO-2903

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS NOCE SCURO-2902

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS NOCE SCURO-2902

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS ROVERE CHIARO-2904

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS ROVERE CHIARO-2904

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS TEK-2907

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS TEK-2907

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS BOJE PER DRU AREXONS WENGE-2909

Arexons

LAPS BOJE PER DRU AREXONS WENGE-2909

330 Lekë EksTaksë:330 Lekë

Ideal për të përmirësuar ngjyrat në sipërfaqet prej druri.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.I saktë dhe i lehtë për t’u përdorur.FUSHAT E PËRDORIMITIdeal për riparimin e çdo defekti në sipërfaqe druri.I dobishëm për t..

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) ARGENTO 8 mL-2...

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) ARGENTO 8 mL-2...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Laps boje permanent me mbulim të shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent ndaj kushteve të motit; i përshtatshmëm edhe për përdorim në ambientet dhe sipërfaqet e jashtme...

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) BIANCO 8 mL-29...

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) BIANCO 8 mL-29...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Laps boje permanent me mbulim të shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent ndaj kushteve të motit; i përshtatshmëm edhe për përdorim në ambientet dhe sipërfaqet e jashtm..

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) BLU 8 mL-2924

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) BLU 8 mL-2924

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Siguron mbulimin e shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent edhe ndaj kushteve të motit.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.Mund të përdoret në çdo material: dru, metal,..

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) GIALLO 8 mL-29...

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) GIALLO 8 mL-29...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Siguron mbulimin e shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent edhe ndaj kushteve të motit.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.Mund të përdoret në çdo material: dru, metal,..

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) MARRONE 8 mL-2...

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) MARRONE 8 mL-2...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Laps boje permanent me mbulim të shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent ndaj kushteve të motit; i përshtatshmëm edhe për përdorim në ambientet dhe sipërfaqet e jashtme...

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) NERO 8 mL-2920

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) NERO 8 mL-2920

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Siguron mbulimin e shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent edhe ndaj kushteve të motit.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.Mund të përdoret në çdo material: dru, metal,..

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) ORO 8 mL-2926

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) ORO 8 mL-2926

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Siguron mbulimin e shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent edhe ndaj kushteve të motit.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.Mund të përdoret në çdo material: dru, metal,..

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) ROSSO 8 mL-292...

Arexons

LAPS PERMANENT AREXONS (PUNTA FINE) ROSSO 8 mL-292...

370 Lekë EksTaksë:370 Lekë

Siguron mbulimin e shkëlqyeshëm edhe në sipërfaqe të errëta falë përmbajtjes së lartë të pigmenteve.Rezistent edhe ndaj kushteve të motit.Ngjyra mbetet e pandryshuar me kalimin e kohës.Mund të përdoret në çdo material: dru, metal,..

Shfaqur 1 deri 24 nga 57 (3 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter