SOLUCION LEKURE AREXONS SMASH LEATHER 500 mL-7130/...

Arexons

SOLUCION LEKURE AREXONS SMASH LEATHER 500 mL-7130/...

1,120 Lekë EksTaksë:1,120 Lekë

Projektuar posaçërisht për pastrimin, luçidimin dhe mbrojtjen e sediljeve të makinës prej lëkure dhe tapicerisë prej lëkure.Kombinimi i pastruesëve dhe zbutësve me bazë glicerine dhe dylli natyral, sigurojnë një mbrojtje të gjat..

SOLUCION LEKURE AREXONS SMASH LEATHER TREATMENT 20...

Arexons

SOLUCION LEKURE AREXONS SMASH LEATHER TREATMENT 20...

640 Lekë EksTaksë:640 Lekë

Krijuar për të ushqyer dhe rinovuar sediljet dhe tapiceritë prej lëkure të makinës. Formula e tij e veçantë, e bazuar në vajra kozmetikë dhe përbërës dylli, ushqen dhe mirëmban butësinë, ngjyrat dhe pamjen origjinale të lëkurës..

SOLUCION LEKURE CM-00646-Q11-Sena MILK LEATHER CLE...

SOLUCION LEKURE CM-00646-Q11-Sena MILK LEATHER CLE...

290 Lekë EksTaksë:290 Lekë

Solucion me përmbajtje efektive për pastrimin dhe mirëmbajtjen e lëkurës së tapicerisë së makinave.Rikthen shkëlqimin e mëparshëm të lëkurës dhe gjithashtu krijon një shtresë të hollë antistatike, që e mbron atë nga depozitimi i..

SOLUCION LEKURE DIVORTEX DVX-1527 ALL-IN-ONE LEATH...

SOLUCION LEKURE DIVORTEX DVX-1527 ALL-IN-ONE LEATH...

610 Lekë EksTaksë:610 Lekë

Një krem trajtues i pasur me agjentë pastrues për të ndihmuar në rikthimin e pamjes natyrale të lëkurës.Pastron, trajton dhe mbron lëkurën me një aplikim të vetëm.Me formulën e tij të fuqishme, kryhen njëkohësisht 3 procese.Si..

SOLUCION LEKURE DIVORTEX DVX-1537 LEATHER CLEANING...

SOLUCION LEKURE DIVORTEX DVX-1537 LEATHER CLEANING...

390 Lekë EksTaksë:390 Lekë

Projektuar posaçërisht për pastrimin, luçidimin dhe mbrojtjen e sediljeve të makinës prej lëkure dhe tapicerisë prej lëkure.Ka një pH neutral, heq në mënyrë të sigurt të gjitha papastërtitë dhe njollat nga tapiceria e lëkures, ..

SOLUCION LEKURE DURANCE LEATHER CLEANER 400 mL-1D0...

Petronas Durance

SOLUCION LEKURE DURANCE LEATHER CLEANER 400 mL-1D0...

1,000 Lekë EksTaksë:1,000 Lekë

Projektuar posaçërisht për pastrimin, luçidimin dhe mbrojtjen e sediljeve të makinës prej lëkure dhe tapicerisë prej lëkure.Kombinimi i pastruesëve dhe zbutësve me bazë glicerine dhe dylli natyral, sigurojnë një ushqim të gjatë, k..

SOLUCION LEKURE GOODYEAR BT-77805 750 mL

SOLUCION LEKURE GOODYEAR BT-77805 750 mL

900 Lekë EksTaksë:900 Lekë

..

SOLUCION LEKURE K2 AURON CLEANER 1 L - G424

K2

SOLUCION LEKURE K2 AURON CLEANER 1 L - G424

3,200 Lekë EksTaksë:3,200 Lekë

K2 Auron Cleaner, pastrues lëkure në sasinë 1L dhe shumë ekonomik. Ky është i njëjti produkt, që ne e kemi prezantuar tashmë në setin K2 Auron set. Për përdorim së bashku me aplikuesin e shkumës për të arritur efekt optimal.K2..

SOLUCION LEKURE K2 AURON CLEANER STRONG 1 L - G425

K2

SOLUCION LEKURE K2 AURON CLEANER STRONG 1 L - G425

4,400 Lekë EksTaksë:4,400 Lekë

K2 Auron Cleaner Strong, pastrues lëkure në sasinë 1L dhe shumë ekonomik. Ky është i njëjti produkt, që ne e kemi prezantuar tashmë në setin K2 Auron Strong. Për përdorim së bashku me aplikuesin e shkumës për të arritur efekt ..

SOLUCION LEKURE TURTLE WAX LEATHER CLEANER & CONDI...

SOLUCION LEKURE TURTLE WAX LEATHER CLEANER & CONDI...

1,470 Lekë EksTaksë:1,470 Lekë

Përshkrim:Projektuar posaçërisht për pastrimin, luçidimin dhe mbrojtjen e sediljeve të makinës prej lëkure dhe tapicerisë prej lëkure.E pajisur me një furçë me qime të buta për të liruar njollat dhe papastertit e forta për nje pas..

SOLUCION LEKURE TURTLE WAX LUXE LEATHER 500ML TW-3...

SOLUCION LEKURE TURTLE WAX LUXE LEATHER 500ML TW-3...

860 Lekë EksTaksë:860 Lekë

HAPI 1Fshijeni dhe pastrojeni lëkurën për të hequr papasterite e lehta.HAPI 2Aplikoni një sasi të vogël në tamponin e lucidimit ose ne peceten mikrofibër.HAPI 3Duke përdorur lëvizje rrethore, aplikoni solucionin në të gjithë se..

SOLUCION PASTRIM LEKURE K2 LETAN CLEANER 250 mL - ...

K2

SOLUCION PASTRIM LEKURE K2 LETAN CLEANER 250 mL - ...

520 Lekë EksTaksë:520 Lekë

Solucion pastrimi për lëkurë natyrale dhe artificiale.I përshtatshëm për tapiceri makinash, këpucë dhe artikuj të tjerë prej lëkure.Heq njollat e forta.Jep elasticitet dhe pamje natyrale.I përshtatshëm për të gjitha ngjyrat e ..

SOLUCION PASTRUES DHE USHQYES LEKURE AREXONS PRO S...

SOLUCION PASTRUES DHE USHQYES LEKURE AREXONS PRO S...

1,280 Lekë EksTaksë:1,280 Lekë

SUPERNOVA është një pastrues inovativ ekstra-ushqyes me një formulë 3-në-1 që pastron butësisht, luçidon dhe mbron interiorin e brendshëm prej lëkure.Përmirëson ngjyrën origjinale duke i dhënë butësi lëkurës së vjetëruar nga ko..

Shfaqur 1 deri 13 nga 13 (1 Faqe)

text_headingtitle

Brand30
Brand21
Brand
Brand1
Brand18
Brand2
Brand4
Brand14
Brand6
Brand7
Brand8
Brand9
Brand10
Brand11
Brand12
Brand13
Brand5
Brand15
Brand16
Brand17
Brand20
Brand21
Brand23
Brand22
Brand24
Brand25
Brand26
Brand27
Brand28
Brand29
Oferta Speciale Për Abonentët

Regjistrohu në newsletter